Şimdi Ara

iPhone 16 Türkiye fiyatları belli oldu! İşte iPhone 16 Pro Max fiyat listesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
5.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

:)

• lansker kullanıcısına yanıt

Aynen hatta istesen 30 bine bile satar. Vergi hesaplarından haberiniz yok. Telefon fiyatının yarısından çoğu vergi. Amerika fiyatına bile satsa senin fiyatına satamaz.

• 60 hz. Yıl 2024. Komedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hadi hemen satın 15 leri alın 16 yı

• profesör35 P kullanıcısına yanıt

Geri alım da cok bi para vermiyoruz.

• AMC A kullanıcısına yanıt
    Harika o zaman

• Devlet destekli devlet bütçesi tanıtım reklamı izler gıbı oldum sonlara doğru🤓 devletimize para lazım bir sey alıyorsan önce devlete sonra kendıne alman gerekiyor bu ulkede ozellıkle aldığın ürün zevke fobiiye koleksiyon ıle ılgılı ise yazıklar olsun

• Seneler önce insanlar 300-400 bin liraya daire alabiliyordu. Hatta ölçeği arttırayım, Marmara bölgesinde bir yazlık sitede villalar bu fiyatlardaydı. Şimdi ise 120 bin lira bir telefon fiyatı olmuş halde, ekonominin geçirdiği değişimi siz hesap edin.

• Maliyeti, üretimi, nakliyesi, gümrüğü, şirketin kar payı vs... dahil toplamda 58 bin TL. olan bir tane 16 PMax için üzerine 61 bin TL. daha devlete vergi ödenip 119 bin TL'ye alınacak..

Vatandaşını bu kadar ezen bir ülke, böyle bir saçma vergilendirme sistemi dünyada başka bir ülkede yok....

• crashris kullanıcısına yanıt
    Kendi canı, namusu gibi bu firmayı savunan neferler olduğu müddetçe batmazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hiçbir kapitalizzz firma müşteri düşünmüyorsa ben de en mantıklı tercihi yaparım gerisi önemli değil

• 2 bin TL lik Reeder ile devam. 64 bin TL yi Hisse senedi fonuna yatırayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 10 Eylül 2024; 13:14:54 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

zamzung fanboycuklarından bahsediyorsun galiba, ufacık bir eleştiriye analarına sövülmüş gibi tepki veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam 89 bin tl ye araba almıştım 2019 da :D

• 120 küsür bin basıp da 16 Pro Max alana bir şey demem. Adam IOS platformuna alışıktır. Parası vardır. IOS platformunun en iyi telefonunu almak ister alır. Buna denebilecek bir şey yok.

Ama 2024 yılında 70bin küsür basıp da 60Hz telefon almak kelimenin tam anlamıyla kerizliktir.

• AMC A kullanıcısına yanıt
    Geri alım için hangi firmayı kullanıyorsun? Türkiye'de mediamarkt yapıyor ama ölücü şeklinde yapıyor diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Gürgencler - hepsiburada vs

• Sorun fiyatı değil. Ben bir mal alırken o fiyata değip değmeyeceğine bakarım. Vergiyle zaten ayrı şişiriliyor.

2025 yılına girerken hala 70 bin bayılıp 60 hz ekran alan enayinin önde gidenidir. Android cephesinde 120 hz ekranı olmayanı dövüyorlar 100 euro'luk telefonlarda biel 120 hz yenileme var.

yine bi 10 yıl önce iphone en üst modeline vereceğin parayla kuş serisi araba alabiliyordun.Ülkenin içinden nasıl geçildiğinin özeti. Ha müstehak mı ? pek tabi. Aday beğenmeyip şımarıklık yapanlar şimdi hayalini kursun bakalım. O burun kıvrılan şahinlerin ölüsüne 250 bin çekiyorlar bu arada

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

Aradaki farkı güzel özetlemişsin... İphona hiç düşünmeden 66 bin verenlerin zaten en az 600 bin Lirası orada duruyor, o rahatlıkla alıyor.  

• 5 sene oncesinin honda civic fiyat listesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.