Şimdi Ara

iPhone 16 ülkemizde satışa çıktı, kuyruklar yine şaşırtmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepsi al satçı fiyatı isterse 500 bin olsun fark etmez

İlk gün almak isteyen kitlenin ayakçısı onlar sadece müşterileri kendisi gidip oralarda rezil etmek istemiyor

120 bine alınan telefona 10-20 bin fazla verip telefona ulaşmak istiyor üst tabaka yani bu gördüklerinizin alayı telefoncu al satçı

Müşterilerini memnun etmek birazda para kazanmak için oradalar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E birileri itibardan tasarruf eder mi hiç.

• Saçmalık bir sürü online site var. 15 pro alırken Hepsiburada üzerinden ön sipariş verip almıştım ne gerek var böyle saçma sapan kuyruklara girmeye. İşsiz güçsüz insanlar o sırada bekler ya da baba parası yiyen tipler. Zamanım bir telefondan daha değerli. Sırada bekleyenler telefoncu falan denmiş de onlardan ilk gün telefon alan varsa satılık köprü var elimde ucuza vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 21 Eylül 2024; 17:49:13 >
  • Daha o 120-130 bine aldıkları telefonla instada, facede, twitterda vs. de "açız aç" diye devlete sövecekler.

• eşek tıraşı yaptırmış hepsi.

• Portraitclub kullanıcısına yanıt

İnternet üzerinden örnek veriyorum 10 bin adet satışa sunuluyorsa, bunu talep eden insan sayısını 10 bin kişi ve aşağısı olarak mı kabul ediyorsunuz?

Bazıları acelecidir, fiziksel olarak bir an önce elinde bulunsun ister. Mümkünse aynı gün. İşte bunlar, onlar ve onların ticaretini yapan insanlar.

Senin, benim için gereksiz bu kuyruğa girmek ama ülkedeki herkesi senin, benim gibi sanıyorsan köprü satmaya devam edebilirsin elbette.

Ekleme: Zamanım değerli demişsiniz, işte bunlar da aynı mantıkla ama farklı bir açıdan bakarak zamanını değerli kılıyorlar. Fiziksel olarak aynı gün bu telefonu elde ederek zamandan kazanıyorlar. Bana göre de gereksiz hareket ancak farklılıkları bilmekte fayda var.

iPhone 16 ülkemizde satışa çıktı, kuyruklar yine şaşırtmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 21 Eylül 2024; 23:26:50 >

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Apple üzerinden almak zorunda değiller. Bir sürü site var, ve çoğu ön sipariş verenlere 1,2 gün içinde teslim etti. Benim burda kast ettiğim şeyi tam olarak anlayamadığını düşünüyorum. “Ön sipariş” Çoğunun mevcutta telefonu olduğunu düşünürsek ve iphone da karın doyuran bir şey değil. Kuyruğa ticaret haricinde giren varsa hala dediğim gibi köprü var satalım. Sap gibi kuyrukta saatlerce beklemek anlamsız bir zaman kaybı ve para kaybı. O ticaretini yapacak olanlarda 1 ay içinde satarsalar kâr yoksa boşa beklenen bir kuyruk. Farklılıkları bilmek demişsin fotoğrafta görüneni söyleyim sana. Aynı kesim saç stili aynı tip giyimler çoğu orta sınıf gelire bile sahip değil. Bir farklılık göremiyorum üzgünüm. Sadece bir telefon fazla anlam yüklemeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 22 Eylül 2024; 1:35:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açız maaş yetmiyor faturalarımızı ödeyemiyoz YAV HE HEiPhone 16 ülkemizde satışa çıktı, kuyruklar yine şaşırtmadı iPhone 16 ülkemizde satışa çıktı, kuyruklar yine şaşırtmadı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Eylül 2024; 2:30:20 >
  • Şimdi sadece bu fotoğraflara bakıp "mağazalarda kuyruklar var", "hani ekonomi kötüydü" diyen 10 IQ'lu neandartheller çıkar.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Alayı telefoncu, dükkan sahibidir o keko tıraşlıların. Nornal fiyata alıp üstünde 30-40k bindirip ya dükkanlarında ya internetten satacaklardır. Aralarında birkaç tane gerçek müşteri varsa vardır.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Gerçek müşteri de biraz daha bekler, sıraya girmeden alır hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muratseker M kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Bu AKP taraftarları, cahil cühela kesime "ekonomi çok iyi" ayağı çekmek için böyle servis edilen görüntülerden propaganda yapıyor. Bunu yiyecek cahil sürüsü çok nasılsa.

• Bu kuyruğa girip haber olmak yerine 1 ay sonra almak için uğraş vermiş olsalar bu kadar eziyet çekmezler.

Anlam veremiyorum nedir bu hırs hemen alıcam benim olsun vs.

• O kuyruktakileri oradan çıktıktan sonra kent lokantası kuyruğunda görebilirsiniz.

hala ehonomi coh eyi diyen var mı gercekten? yoktur yahu.. o kadar da olmaması gerekir..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Var ya olmaz mı. Var böyle kitle. Böyle kitlem olsun 1 milyar borcum olsun. Ben onu nasılsa milleti sömüre sömüre ödetirim.

Bence bazı insanlara büyü yapmıslar üstadım baska bir acıklaması mümkün degil.. Artık voodoo büyüsü mü, zombi büyüsü mü, kara büyü mü, cühenna büyüsü mü onu bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Eylül 2024; 12:41:3 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.