Şimdi Ara

iPhone 16 üretimi azaltılıyor, Apple Intelligence strateji hatası oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aple sıçınca gül gibi kokuyormuş küçüğünü yapınca mis kokusu yayılıyormuş mübarekten kavliyle telefon aldılar. oda daha çok bok üretmeye karar verdi.

• android de yıllardır bulunan ve 4-5 bin liralık telefonda olan özellikleri 2024 model telefona getirmediğinde tüketici tokatını yeme ihtimalin çok yüksek

• iPhone 11 im vardı instagramda takılıyordu, 16 plus aldım halen takılıyor. 

• 15 plus ı satarak s24u ya geçtim. Çiçek gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt

keşke 16 pro falan alsaydınız hocam yazık olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun 15 den 24u jet olmuştur.

• selmand kullanıcısına yanıt

Uygulama kaynaklidir.

• Çok garip insanlar savunmak için söylemiyorum ama 14 den 15 e geçişten çok daha fazla yenilik geldi bu geçişte.

Beni cezbeden mesela makro kamera oldu kimse bunu söylemiyor. Wifi 7 geldi aksiyon butonu geldi kamera butonu geldi ram 6 dan 8 e çıktı işlemciyi zaten söylemiyorum. Millet takmış 60 hertz ekrana.

Apple ın esas sıkıntısı bence Apple intelligence ı bu telefonlar ile direkt sunmalıydı güncellemeyi bekletmemeliydi.

• UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt

Apple Intelligence dedigi seyde Chat GPT  . AI konusunda yolun cok basinda. Bu konuda rakiplerine karsi mücadele gelistirmek icin henüz emekleme asamasinda reklam yapip AI var diye sunum yapti. Var ama yok, ilk basta ABD ye sunma nedeni yükü kaldiracak altyapisinin olmamasi. Server Altyapilarini gelistirirken zaman kazanmak icinde diger ülkelere daha sonra gelecegini söyledi. Yeni Telefonlar satisa cikti ama AI yok. Tekersiz araba satarsan alani az olur. En sasnssiz iPhone Modeli olabilir bu 16 lar. Yeni Modeldeki yenilikte Kamera Buttonu artik yok olur  

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Chat gpt yi nasıl kullanabilecek acaba gelişmiş ses gelir mi mesela. Ben sıfırdan bir sistem yerine oturmuş chat gpt yi tercih ederim şahsen.

Aslında demek istediğim Apple her zaman böyle yapıyor neden 16 da uyandı insanlar garip halbuki 15 den 16 ya geçiş 14 den 15 e geçişten daha yenilik dolu. Pro da çok bir yenilik göremedim ekranları büyütmekten başka.

• UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt

Dostum senin o yenilik diye söylediğin şeyler yıllardır farklı cihazlarda zaten kullanılıyor (WiFi 7 hariç) o yüzden teknolojik anlamda bir yenilik olmadı aslında. Sadece iphone kendi içinde yenilenmiş gibi oldu.

• OsmanGRY kullanıcısına yanıt

Android cihazlarını konu dışı tutuyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayloft

keşke 16 pro falan alsaydınız hocam yazık olmuş

Ben çok memnunum , en azından şu an için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • güle güle kullanın hocam

• BurcuHale kullanıcısına yanıt

Dunyada salak çok çünkü. Turkiye ve Kore'de Iphone statü göstergesi olarak kabul ediliyor. Amerika desen ordakiler en büyük mal. Neymiş, mesajları mavi renk degil yeşil renk gidiyormuş diye iPhone almiyorlarmis. Bu kadar saçma bir bahane olur mu yahu? Senede bir telefon değiştirmek zaten neyin kafası anlayamıyorum. Ne değişecek bir senede. Hade değişse bile, bir dünya para vermişsin, olu fiyata gidecek telefon iki uc tane ekstra özellik geldi diye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.