Şimdi Ara

iPhone 16 vs iPhone 15 karşılaştırması: Geçilir mi? Farklar neler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

15 pro ve üzerine geliyor hocam siz hangi lansmanı izlediniz

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt

Kaynak koyabilir misin ?

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Al direkt sayfasından bak.https://www.apple.com/apple-intelligence/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Macuser1994 kullanıcısına yanıt

benim bildiğim 16 ile gelecekti bu özellik.

iPhone 16 vs iPhone 15 karşılaştırması: Geçilir mi? Farklar neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçilir

Daha önceden açıklamışlardı zaten siz karıştırdınız galiba.

• Teşekkür ederim. Tüm özellikler bire bir mi gelicek ? Benim bildiğim yeni işlemci çıkardılar yapay zeka için. Yine yazıyı okuyacağım.

• Teşekkür ederim. Bilmiyordum 15 pro'da çalıştığını. Peki kısıtlama yok mu ? Sonuçta A17 ile A18 arasında performans farkı var.

Performans farkı muazzam değil hocam a17 pro zaten tam bir hayvan.

Ama işlemciden bağımsız olarak apple yeni seriye has özellikleri eskisine vermiyor

Kameraya entegre chatgpt'yi 16 serisine verdi 15 pro büyük ihtimalle desteklemeyecek.

Geçen yıl iPhone 15'e pil sınırlama, video çekerken lensler arası geçiş özelliği, HDR5 yeni fotoğraf algoritmasını 14 pro max'lere vermemişti aynı işlemciyi kullanmalarına rağmen.

• 15 pro kullanıyorum. 16 pro’ya geçmenin zannedersem çok bi manası yok. Varsa yorumlarınızı ilgi ile okuyacağım. Teknik bilgi verirseniz de mutlu olurum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim. 15 yapay zekayı desteklemeyecek dendiğinde, prolar dahil zannetmiştim. Yine de almışken yeni modeli almak mantıklı. Fiyat farklarına bakmadım ama uçurum yoktur herhalde. Dediğin gibi ekstra özelliklerden de faydalanır.

• Macuser1994 kullanıcısına yanıt

Prolara geldiğini bilmiyordum. Benim hatamı düzelttiğiniz için teşekkür ederim.

• Sıraya girer yine böbrekçiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akif Karayalçın A kullanıcısına yanıt
    İlgili karşılaştırna içeriğinde daha doğru bir fikir edinebilirsiniz. Buradaki bilgiler düz modeller için geçerli.
    https://www.donanimhaber.com/iphone-16-pro-max-vs-iphone-15-pro-max-karsilastirmasi--181614

iphone 15 proya yapay zeka gelecek ama avrupaya genel olarak yapay zeka ozellikleri sunulmayacak deniyordu dolayisiyla yapay zekadan cok bir beklentim de umudum da yok acikcasi, yapay zeka avrupaya gelene kadar buyuk ihtimal iphone 18 falan konusuruz.

• Bence 15’ten geçilir. %30 performans farkı ve %30 daha düşük güç tüketimi. Ciddi rakamlar. Şu ekranı 90 Hz yapsalardı bari tam olurdu.

• iPhone 16 vs iPhone 15 karşılaştırması: Geçilir mi? Farklar neler?

@12 Angry Men apple kendi gelecek diyor.

• inzfatih İ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• avrupada apple intelligence olmayacak, Turkiyeyi de avrupa paketine dahil edecekler mi ? var mi bilgisi olan ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.