15 pro ve üzerine geliyor hocam siz hangi lansmanı izlediniz |
iPhone 16 vs iPhone 15 karşılaştırması: Geçilir mi? Farklar neler? (2. sayfa)
-
-
Kaynak koyabilir misin ?
-
Al direkt sayfasından bak.https://www.apple.com/apple-intelligence/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim bildiğim 16 ile gelecekti bu özellik.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçilir
-
Daha önceden açıklamışlardı zaten siz karıştırdınız galiba.
-
Teşekkür ederim. Tüm özellikler bire bir mi gelicek ? Benim bildiğim yeni işlemci çıkardılar yapay zeka için. Yine yazıyı okuyacağım.
-
Teşekkür ederim. Bilmiyordum 15 pro'da çalıştığını. Peki kısıtlama yok mu ? Sonuçta A17 ile A18 arasında performans farkı var.
-
Performans farkı muazzam değil hocam a17 pro zaten tam bir hayvan.
Ama işlemciden bağımsız olarak apple yeni seriye has özellikleri eskisine vermiyor
Kameraya entegre chatgpt'yi 16 serisine verdi 15 pro büyük ihtimalle desteklemeyecek.
Geçen yıl iPhone 15'e pil sınırlama, video çekerken lensler arası geçiş özelliği, HDR5 yeni fotoğraf algoritmasını 14 pro max'lere vermemişti aynı işlemciyi kullanmalarına rağmen.
15 pro kullanıyorum. 16 pro’ya geçmenin zannedersem çok bi manası yok. Varsa yorumlarınızı ilgi ile okuyacağım. Teknik bilgi verirseniz de mutlu olurum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. 15 yapay zekayı desteklemeyecek dendiğinde, prolar dahil zannetmiştim. Yine de almışken yeni modeli almak mantıklı. Fiyat farklarına bakmadım ama uçurum yoktur herhalde. Dediğin gibi ekstra özelliklerden de faydalanır.
-
Prolara geldiğini bilmiyordum. Benim hatamı düzelttiğiniz için teşekkür ederim.
-
Sıraya girer yine böbrekçiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlgili karşılaştırna içeriğinde daha doğru bir fikir edinebilirsiniz. Buradaki bilgiler düz modeller için geçerli.
https://www.donanimhaber.com/iphone-16-pro-max-vs-iphone-15-pro-max-karsilastirmasi--181614
-
iphone 15 proya yapay zeka gelecek ama avrupaya genel olarak yapay zeka ozellikleri sunulmayacak deniyordu dolayisiyla yapay zekadan cok bir beklentim de umudum da yok acikcasi, yapay zeka avrupaya gelene kadar buyuk ihtimal iphone 18 falan konusuruz.
-
Bence 15’ten geçilir. %30 performans farkı ve %30 daha düşük güç tüketimi. Ciddi rakamlar. Şu ekranı 90 Hz yapsalardı bari tam olurdu.
@12 Angry Men apple kendi gelecek diyor.
-
Teşekkür ederim.
-
avrupada apple intelligence olmayacak, Turkiyeyi de avrupa paketine dahil edecekler mi ? var mi bilgisi olan ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X