Şimdi Ara

iPhone 16e Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
6.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 16e Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı
    iPhone 16 serisinin yeni üyesi iPhone 16e resmi olarak tanıtıldı. A18 çip, Apple Intelligence, 48 megapiksel ikisi bir arada kamera sistemi ile öne çıkan iPhone 16e Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi de resmi olarak duyuruldu.

iPhone 16e, 6.1 inç OLED ekrana sahip. Ekranda Face ID için çentik var. Bu, Apple'ın artık Touch ID parmak izi düğmesine sahip iPhone satmadığı anlamına geliyor ve bir dönemin sonunu işaret ediyor.

iPhone 16e, bildirim özetleri ve özel emojiler oluşturmak için Genmoji gibi Apple Intelligence özelliklerini destekleyen A18 çipten güç alıyor. Cihaz ayrıca, C1 adlı Apple tasarımı 5G modemle donatılmış. Bu modem sayesinde iPhone 16e, şimdiye kadarki herhangi bir 6.1 inç iPhone modeli arasında en uzun pil ömrüne sahip olan model.

Apple'a göre, iPhone 16e'nin arkasında 2x optik kalitede telefoto seçeneği sunan tek 48 megapiksel Fusion kamera bulunuyor. Diğer önemli özellikler arasında; Ring/Sessize alma anahtarı yerine Eylem düğmesi, Lightning portu yerine artık bir zorunluluk olarak USB-C bağlantı noktası yer alıyor. Cihazda geçen yıl diğer iPhone 16 modelleriyle tanıtılan Kamera Denetimi düğmesi bulunmuyor.

iPhone 16e, Apple'ın uydu özellikleriyle geliyor. Hücresel ve Wi-Fi kapsamı dışındayken, uydu üzerinden Acil SOS, yol yardımı, mesajlar ve Beni Bul'u destekliyor.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı
    iPhone 16E tanıtıldı

iPhone 16e fiyatı ne kadar?

iPhone 16e kaç TL olacak? sorusunun da yanıtı resmi olarak açıklandı. iPhone 16e Türkiye fiyatı 47.999 TL'den başlıyor. Depolama alanına göre iPhone 16e fiyatları şu şekilde:

• iPhone 16e 128GB: 47.999 TL

• iPhone 16e 256GB: 52.999 TL

• iPhone 16e 512GB: 62.999 TL

iPhone 16e ne zaman çıkacak?

Apple Türkiye, iPhone 16e çıkış tarihini 28 Şubat olarak açıkladı. Yeni iPhone 16e, 21 Şubat'ta Türkiye'de ön siparişe açılacak. iPhone 16e, siyah ve beyaz renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

Kaynak:https://www.apple.com/tr/shop/buy-iphone/iphone-16e

• 57 bin TL'ye iPhone 16 satılırken bunu nasıl pazarlayacaklar anlam veremedim, gereksiz pahalı.

Ekran-kasa oranı kötü, çentik teknolojisi eskidi. Batarya kısmen iPhone 16'ya göre daha kötü. Tek olayı işlemcisi galiba, işlemci iPhone 16 ile aynı. Bir de yapay zeka destekleyecek diye yazmışlar sitelerinde, başka bir avantaj göremiyorum.
    Şahsi düşüncem, bunun 40.000 TL'ye satılması gerekiyordu. Piyasada fiyatı zamanla düşebilir bence.
    Çentik rezalet, ekran kasa oranı rezalet
    60 hz, dandik bir ekran
    Tek kamera
    Bataryası yetersiz
    Yavaş şarj olacak
    Apple intelligence almış olsa bile şuan sadece İngilizce dil desteği var bize yaramayacak

Sadece işlemcisi iyi ve verimli diye bu fiyat verilmez
    Tabi bizim aç gözlü vergi politikası da işin içinde belki 10 bine alınacak ürünü sayelerinde 50’ye alıyoruz

Ha ben almam bu cihazı benim için sokağa atılacak bir para
    Elde kalan artan parçalardan yapılmış toplama bir cihaza dönmüş
  • Apple sadece kamera için bu kadar fiyat kırmaz (yani daha pahalı olurdu). Bence çok daha fazla eksiği var gençler bilginiz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 16 ile çok farkı yok 😁

• 57 bin TL'ye iPhone 16 satılırken bunu nasıl pazarlayacaklar anlam veremedim, gereksiz pahalı.

Ekran-kasa oranı kötü, çentik teknolojisi eskidi. Batarya kısmen iPhone 16'ya göre daha kötü. Tek olayı işlemcisi galiba, işlemci iPhone 16 ile aynı. Bir de yapay zeka destekleyecek diye yazmışlar sitelerinde, başka bir avantaj göremiyorum.
    Şahsi düşüncem, bunun 40.000 TL'ye satılması gerekiyordu. Piyasada fiyatı zamanla düşebilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 19 Şubat 2025; 19:44:24 >
  • 30000TLye 60+ watt şarj hızı, 120hz yenileme, uzun batarya ömürlü tonla cihaz varken bunu kim niye alsın?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çöp.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Fiyat 40 bini geçmiş ne 30 bini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi burada hemen al sonra öde ile taksit yapsa alırdım, ama şu an zor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 1 ay sonra 38 e aliriz atin fava

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Çünkü adı 'ayfon'

• iPhone 15 alır millet niye buna para veresin ki ?

• Cacık cihazları almaya devam eden iPhone fanları bunuda över

• iPhone 15 256gb ile bunun 256gb modeli aynı para. Ne anladım bu işten. Samsung 25w şarj hızına,Apple da 60hz olayına takılı kaldı.sonra Çinliler tabi piyasayı ele geçirir.

• Çöp kere çöp

• Fiyata bak be en ucuz iphone için asgari ücretli beyaz yakalar bile 2,5 ay para biriktirmesi gerek ama şöyle bir güzellik imei kayıt parasına telefon bedava gibi oluyor zühürt tesellisi 😂😂😂🤣🤣🤣

• karti K kullanıcısına yanıt
    1 ay sonra apple artan kurla uzun zamandir guncellemedigi fiyatlari gunceller 53 e alirsin

• 20 - 30 bin bandında olsa bir espirisi olurdu Amma başlangıç fiyatı 47.999 nasıl olacak

• sıyahıncı kullanıcısına yanıt
    Ah siz yokmusunuz fakir androidçiler ah ah 😂🤣🤣

• Neden bu kadar kötü yorum yapıyorsunuz anlamıyorum. 128 gb başlangıç fiyatı, 48 bin TL. Türkiyede yaşıyorsunuz artık berbat telefonlar bile 25-30 bin TL en azından Apple kalitesinde cihaz alacaksınız.

• Bu telefonları bekleyen arkadaşlar var mı gerçekten merak ediyorum 🤔
    Sadece bunu değil yani diğerleri içinde geçerli. bunlar için emek harcayıp telefon değiştiren elinde elma gezdirmek için para ve çaba harcayan bana çok ilginç geliyor. Bende de 15 var bilgi vereyim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.