|
Bildirim
30000TLye 60+ watt şarj hızı, 120hz yenileme, uzun batarya ömürlü tonla cihaz varken bunu kim niye alsın?
|
57 bin TL'ye iPhone 16 satılırken bunu nasıl pazarlayacaklar anlam veremedim, gereksiz pahalı.
Ekran-kasa oranı kötü, çentik teknolojisi eskidi. Batarya kısmen iPhone 16'ya göre daha kötü. Tek olayı işlemcisi galiba, işlemci iPhone 16 ile aynı. Bir de yapay zeka destekleyecek diye yazmışlar sitelerinde, başka bir avantaj göremiyorum. Şahsi düşüncem, bunun 40.000 TL'ye satılması gerekiyordu. Piyasada fiyatı zamanla düşebilir bence. |
Malesef 50 bin TL'lik elektronik atık üretmişler.
|
Samsung Galaxy S24 FE yarı fiyatına. - Dynamic AMOLED 120hz ekran - Üç kamera. 3x optik zoom - Galaxy AI |
Yıl 2025, hala 60 hz ve 128 gblık telefon yapıyor ve peynir ekmek gibi satıyor. Müthiş bir ticari başarı. |
iPhone 15 alır millet niye buna para veresin ki ?
|
21 bin liralık cihaz gümrükten geçince nasıl 47 bin oluyor, biri bana açıklayabilir mi?
|
Çöp.
|
Çentik rezalet, ekran kasa oranı rezalet
60 hz, dandik bir ekran Tek kamera Bataryası yetersiz Yavaş şarj olacak Apple intelligence almış olsa bile şuan sadece İngilizce dil desteği var bize yaramayacak Sadece işlemcisi iyi ve verimli diye bu fiyat verilmez Tabi bizim aç gözlü vergi politikası da işin içinde belki 10 bine alınacak ürünü sayelerinde 50’ye alıyoruz Ha ben almam bu cihazı benim için sokağa atılacak bir para Elde kalan artan parçalardan yapılmış toplama bir cihaza dönmüş |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 19 Şubat 2025; 19:44:24 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |