Şunu inceltmeyip kalan boşluk alanda pili büyütseler..... OLMAZ |
iPhone 17 Air: Apple'ın en ince telefonu seri üretime girdi (2. sayfa)
-
-
iphone'a atıp tutanların ellerine para geçince nedense ilk işleri redmi telefonlarını satıp iphone pro max'e geçip aynanın karşısında poz vermek oluyor. iphone kullanıcısıyım ama fotoğraf çekmekle zerre işim olmadığından ve telefonla günlük işlemler yaptığımdan hiçbir zaman pro modellerine o kadar para verip almadım ve almam da. düz modeller benim için fazlasıyla yeterli.
-
Bu arada 10 saat ne ya? Hangi telefondan bu ekran süresini alıyorsunuz siz böyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İphone kullanıcısı değilim ancak ufak ve ince telefonları özleyen biri olarak kesinlikle Apple alsam bu ürünü alırdım. Samsung tarafında işe s23'ten sonra zflip serisine geçeceğim.
Base iPhone 16 ile. Genelde %80 küsürlerde şarjdan çekiyorum gün içi 6-7 saat kadar kullanıp %20 gibi geri şarja koyuyorum. O gün telefonla çok işim yoksa 2 gün de gidiyor. Pil işini çözmüş bu cihazlarda Apple, ama 17 ile tekrar bozmaya niyetli sanırım umarım düşündüğüm gibi kötü bir sonuç çıkmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baya iyiymiş ben son dönemde s23'te pil konusunda sorun yaşıyorum 7 saat ekran süresi falan çok iyi
S23 de kullandım o de kötü değil bence, %100 ile çıkınca gece şarjı bitiyordu yani aynı kullanımda şimdiki gibi 20-80 yapamasam da tüm pil bir günü çıkarıyordu. Ben iPhone 16 da o civarda pil ömrü verir demiştim ama beklentimi baya aştı cihaz :)
Not: bir şekilde alışırım dersen cihazı güç tasarrufu moduna al, ekran 60Hz ye düşüyor ama pile gerçekten ciddi etkisi var S23 de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 15 Aralık 2024; 16:33:37 >
Yıllardır beklenen 5S kasasında sonsuz ekranlı bir cihaz...
Ben çok farklı bir soru soracağım.
Bu hangi talebin arzı? Yani pil desen yer sıkıntısından küçültürler, ısı transferi sorunlu olabilir. Yani neden bir insan cebinde 1-2cm daha ince olan bir şey taşımak ister? Sonra bükülüyor diye 30-40 tane boş konu göreceğiz. iPhone 6 Plus zamanında akıllanmadı mı insanlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2025 yılına girerken sonunda bir telefon iPod Touch 5'in inceliğine yaklaşabildi. 😅
iPhone'ların ve Apple cihazlarının en önemli sorunu, fiyatı dışında, cihazlarının hep aşırı ısınıyor oluşu. Bu keyif kaçırıcı bir durum. iPad Air 5'i kılıfsız kullanamıyorum, mesela. 10-15 dakika yoğun kullanımda yanıyor. Belli ki aşırı ısınma sorununu çözemiyor, Apple.
Güzel gözüküyor tipi,14 pro’dan geçiş için düşünebilirim ya da 18-19 u beklerim bakalım müşteri yorumlarına göre
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O kameralar o kadar çıkıntı olursa berbat görünür. Tabii bizde her türlüsü satılır.
Aslında mini olsun, gerekirse kalın olsun o kameraların çıkıntısı kasaya gömülsün. Estetikte zirve olur.
-
Apple ağzıyla kuş tutsa yine gidip iPhone almam bana göre Apple tablet konusunda başarılı, telefonları bana aşırı yavan, kısıtlı ve karmaşık geliyor. 60Hz ekran zaten söylemeye gerek yok berbat
72 ay elden taksitle alanlar telefona bisey olmasin diye tugla gibi kilifa koyuyolar..ulkenin yarisi icin ayfonun ince olmasinin bi manasi yok :)
cepte dururken oturunca yamulur, pil ömrü hayattan soğutur muhtemelen. jony ive dönemi inceltme çılgınlığından kurtuldular sanıyordum. mevcut cihazlar yeterince ince zaten, varsın biraz kalın olsun pil ömrü uzun olsun, kasa sağlam olsun.
jerryrigeverything çatırt diye ikiye böler muhtemelen ilk katlanır iphone diye dalgasını da geçer. 17 air yerine hafif kalınca 17 mini kulağa daha hoş geliyor.
benim merakla beklediğim cihaz ise se4, 11 12 kullanan tayfa için en mantıklı telefon olcak gibi duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 16 Aralık 2024; 19:45:52 > -
Ülkeyi ilgilendiren bir durum yok.
''Fiyatı 4 asgari ücret'' olacak giriş seviyesi bir telefon olacak.
-
14 sene sonra güncel 5s geliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X