Geçen bir yakınıma ucuz yollu telefon bakayım dedim, 13.500 liralık Samsung A35'de 120hz oled ekran, 8gb ram ve 3lü kamera sistemi var. Iphone tarafında bunu hala premium özellik diye proya özel tutmaları komik. |
iPhone 17 serisi 120Hz ProMotion ekranlara sahip olabilir (2. sayfa)
-
-
Promaxte aynı. 120hz göremiyorsunuz. Android tarafından geçince bir gariplik olduğunu anlıyorsunuz. Sürekli iphone kullananlar zaten anlamıyor 60hz için bile gereksiz, insan gözü göremez, oyun dışında gerek yok diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için çok teşekkürler.
Ben android tarafında 3-4 yıldır 120Hz kullanıyorum, gerçekten bilmiyordum. Şok oldum resmen. Neden 120Hz yazıyorlar ki o zaman.
Android'te istediğin uygulamaya istediğim Hz de ayarlayabiliyorsun. Zaten 120Hz gördükten sonra hepsini 120 Hz yap diyor insan.
Gerçekten bir yaşıma daha girdim. Bu Apple'ın yaptığı resmen ş*refsizl*k o zaman. Yeni bir şey üretemeyince, mevcut olanı gıdım gıdım verip, insanları sevindiriyorlar desene...
Dersin katalogdaki gibi şarj süresi için 90Hz de sabit tutun falan dersin, testler 90 da yapıldı dersin, seçimi kullanıcıya bırakırsın. Akıl alacak gibi değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple 120hz demiyor adaptive 120 diyor. Yani sevgili apple ekran kaydı dışında 120hz gerek görmemiş 90 görüyorsunuz. Ben sadece ekran kaydında 120z görebiliyorum. Menüler instagram oyunlar hepsi max 90hz ile görüntüleniyor. 120hz çalıştırmak için yöntem var ama ekstra işlemlerle. Apple pile oynuyor 90hz sınırlayıp.
bu hz olayını 14pro yu inceleyince farketmiştim. sonra 14pro kullanırken 14pro konusunda bahsedince resmen atmak istemişlerdi konudan beni.
ios 17 ile baya düzeldi ama ios 16 iken 90 bile vermiyordu çoğu yerde.
bana sorarsanız apple yerinde olsam pro yada 120 ekran koymazdım. nası nası marabaları ağaları ne verirse onu kullanmak zorunda.
-
17 serisi farkli olucak beklentim 90 hz pro serisinde 144 hz olmasi yönünde.Kamera ve ekran konusunda ilerlemesi gerek artik değişim şart..
Samsung A15 90Hz ekran yenileme hızı fıkra bu kadar :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hmm hadi ya. Gerçekten mi? Zahmet olmasın sonra? Ne me lazım Pro serisi satışları düşer falan? Bu Pro farkının bu kadar altını çizen başka firma var mı gerçekten dünyada
-
Bu yazınızı 2 yıl önce yazmışsınız sandım. Çünkü bu tespitler o zamandan beri var aslında ama gel gör ki bildiğimiz “Apple” değişim şart demiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X