Şimdi Ara

İPHONE 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar iphone 2 cıkıcak gibi solentiler dolasıyo hatta bi arkım n95 almaya gderken tanıdıgına iphone 2 cıkacak 1 deki eksiklikler ve yalnıslıklar giderilcek demis bu konuda bilgisi olan varmı paylasırsanız cok sevinirim

• evet öyle söylendi vardı hatta ve hatta aşağıda linktede 2. nesil ayfon var istyen bakabilir.
    Apple iPhone 3G 16GB:http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/1193/appleiphone3g16gb/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilot23 -- 4 Aralık 2007; 22:06:29 >
  • Suanki iphone dan tek farki video kaydı ve 16gb hafızası gibi görunuyo .
  • 3g yi unutmayalım ama benim anlamadığım apple patronun bu çıkacak modeli ilk ayfon piyasaya çıktığında neden 3g yok ve hafız az diye sorduklarında işlemci,yi çok yorduğu cevabını vermitir bence bu 2. nesil ayfon ilk ayfon alanalrı çok kızdıarabilir.
  • birde bişey sorucam gittigidiyorda bi satıcı ya 800 e verirsen alim dedim
    adam o cok bile sana 600 e verim dedi
    das.. mı gecti yoksa sahiden mi anlamadım.
    ben kesin alıcam da böyle haberleri okuyunca bekliyorum birde şuan alsam acaip ugrastırıcak gibi..
  • arkadaşlar bende sizler gibi ayfon a çok sahip olmak istiyorum; ama bence sabır bekleyelim, en azında 2007 geçsin gitsin ne olur ne biter ona göre haraket edin derim imkanı olan varsa yurt sışından satın alsın derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pilot23

evet öyle söylendi vardı hatta ve hatta aşağıda linktede 2. nesil ayfon var istyen bakabilir.
    Apple iPhone 3G 16GB:http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/1193/appleiphone3g16gb/

ya o sitede verilen özeelikler dogru degil normal iphoneyede bakın anlarsınız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone X 2 Android
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sitedeki özelliklere bakılırsa ek özelliklerde mms ve video kaydıda var.
  • bence kamerasında zoom ve flashda olması gereken ozellikler arasında zaten ole degilmidir piyasa yeni model olarak cıkan ilk urunler cogunlukla hatalı olur bir eksikligi olur arabalarda bile boledir bence biraz daha sabır iyice oturmasını bekleyelim iphone nun ondan sora yoksa acele edip heycanımıza yenik dusersek bence cok pisman oluruz 900-1000 ytl gibi paralardan bahsediliyor cunku
  • 3g ve hafızası dışındaki eksiklikler hep yazılımsal eksiklikler . bi atak olursa yazılım konusunda olur bence. ki önümüzdeki 3-5 aya video yazılımları çıkacak gibime geliyor
  • Hafızayla ilgili ne gibi eksigi var pardon?
  • iphone kullanıcılarına birkaç sorum olacak .cevaplayan olursa çok sevinirim

1) ben iphone u hong kong tan aldım .herhangi bir kırdırma işlemi yapmaya gerek kalmadan kullanıyorum. fakat ekranda NativeCn diye bir kısayol var aynı safari gibi .çince bir siteye giriş yapıyor. bunu nasıl kaldırabilirim ?

2) MSN için Apollo yu yükledim. fakat msn deki kontak kişileri değişik sembollerde gösteriyor ve kim olduklarını anlayamıyorum doğal olarak . başka birşey daha mı yüklemem lazım ?

yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  • 1- Uninstall kısmından NativeCN programını kaldırabiliyo olman lazım sanırım.
    Bu sekilde silebilirsin
  • uninstall kısmında yok malesef. kurulum yaparken yüklemişler sanırım
  • Gülmekten öldüm resmen...Bu kadar mı fake olur bir haber...Elbette 2.Nesil iPhone gelecek ancak thinksecret veya bunun türevi olan sitelerde haber çıkmadığı sürece hiçbir siteye güvenmeyin...Thinksecret zaten 2.Nesil iPhone'da 16gb hafıza ve 3g olacağını önceden duyurmuştu..Diğer ek özellikleri kimse bilemez...
  • Apple'dan anlamak lazım biraz.iPhone 2 nedir?Apple da böyle bişey yok bi kere.iPhone, iPhone'dur.iPhone'nun 2. nesili, ki tahminlerim tutar, Şubat ayında iPhone SDK ile gelecek.3.nesil destekleyecek. 16gb ise iPod touch olduğu sürece biraz zor.Steve Jobs MacWorld'te tahminmce iPhone ile uğraşmayacak. Mac çiler baya kızdı çünkü, koca keynote'un -ki adı macintosh world-, iPhone denen naneyi konu almasından.Muhtemelen bu sene ultra slim xxxbook gelecek macworld de iPhone 2gen degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Apple'dan anlamak lazım biraz.iPhone 2 nedir?Apple da böyle bişey yok bi kere.iPhone, iPhone'dur.iPhone'nun 2. nesili, ki tahminlerim tutar, Şubat ayında iPhone SDK ile gelecek.3.nesil destekleyecek. 16gb ise iPod touch olduğu sürece biraz zor.Steve Jobs MacWorld'te tahminmce iPhone ile uğraşmayacak. Mac çiler baya kızdı çünkü, koca keynote'un -ki adı macintosh world-, iPhone denen naneyi konu almasından.Muhtemelen bu sene ultra slim xxxbook gelecek macworld de iPhone 2gen degil.

Tabiki...Artık iPhone'dan biraz uzaklaşması lazım Apple'ın Steve'in...Daha doğrusu iPod ve iPhone'u biraz 2.plana atmalı..Mac'e önem vermeli artık...Gerçektende bu gidiş Apple için iyi olmayacak....Mac'in daha hızlı gelişmesi lazım...iPhone 2G 2008de gelecek ama sonuna doğru olacaktır bu daha doğrusu öyle olmalı...Ben güzel bir Tablet Mac bekliyorum Apple'dan...

• kastım hafıza eksikliği değildi. kastettiğim şey 3g ve hafıza dışındaki herşey yazılımla yapılabilecek şeyler. :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

Hafızayla ilgili ne gibi eksigi var pardon?
  • Özür dilerim o zaman yanlış anladığım için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecpoly

iphone kullanıcılarına birkaç sorum olacak .cevaplayan olursa çok sevinirim

1) ben iphone u hong kong tan aldım .herhangi bir kırdırma işlemi yapmaya gerek kalmadan kullanıyorum. fakat ekranda NativeCn diye bir kısayol var aynı safari gibi .çince bir siteye giriş yapıyor. bunu nasıl kaldırabilirim ?

2) MSN için Apollo yu yükledim. fakat msn deki kontak kişileri değişik sembollerde gösteriyor ve kim olduklarını anlayamıyorum doğal olarak . başka birşey daha mı yüklemem lazım ?

yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

kardeş bu dediğin installerden kurulan bişey değilse kaldırılmaz openssh yi kur telefona winscp ile baglan applications altından sil kalkmış olur yoksa o dediğüğin reklam amaçlı konulmuştur installerle uninstall olmaz ..

ayrıca apollo kurmayın asla 4 mb hayvan gibi kasıyor ve salak bişey

girin safariden
    www.meebo.com a görün dünyada ne kolaylıklar varmış

skype içinde

s4iphone.com

buna girin safariden iphone dan bedava skype araması yapın ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.