Şimdi Ara

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
4
Favori
144.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- evet unlock'lu 3.0 kullanıyorsan orjinal firmware ile 3.1.2'ye geçebilirsin.

2- orjinal firmware ile geçtikten sonra operatöründen sinyal alırsın ama menüye geçemezsin ekrana itunes resmi gelir bunu geçip menüye erişmek için blackra1n kullanman gerekiyor. yani her halükarda blackra1n kullanacaksın.
  • elimizde yurtdışından gelme ve geldiğinde imei kayıt eidldikten sonra jb yapılan bir iphone 2g var

bunu nasıl 3.1.2 yapıcaz hangi yolu izleyeceğiz
  • okko ;

yukarıda anlatılanları uygulayabilirsin.

veya custom firmware kullanabilirsin;

http://www.multiupload.com/Q06EUNYMPL
  • aLtuu kardeşim, blackra1n ile jailbreak işleminde telefon rehberi, mesajlar, takvim, fotoğraf, müzikler, her şey silinir mi?
  • Silinmemesi lazım ama telefonu jailbreak yapınca bazen problem çıkıyor, o yüzden bu işlemleri yapmadan önce itunes'tan yedek almanı öneririm.

Yukarıda ki işlemleri sıfırdan yapmakta her zaman fayda var. Yedekleri işlemler bittikten sonra telefona atın.
  • Arkadaşlar 3.1.2 ye geçtiğimizde tethered jb oluyormuş. Yani pili bittiğinde makinedeki sim kilidi kaldırmak için tekrar bilgisayara bağlamamız gerekiyormuş. Doğru mudur?
  • arkadaşlar ben şuan 2.2.1 sürümünü kullanıyorum.3.1.2 ye geçmeyi istiyorum ama daha önce hiç JB & Unlock falan yapmadım.Birazda korkuyorum telefon kitlencek diye . simdi 3.1.2 versiyonunu nerden indireyim ? bide blackra1n sadece mac isletim sistemlerinde mi çalısıyor ? Ben şuan Win7 kullanıyorum. Win7 de Jailbreak yapamam mı blackra1n ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga

Arkadaşlar 3.1.2 ye geçtiğimizde tethered jb oluyormuş. Yani pili bittiğinde makinedeki sim kilidi kaldırmak için tekrar bilgisayara bağlamamız gerekiyormuş. Doğru mudur?

Sadece 3GS'te tethered jailbreak. 3GS'iniz varsa, pilinizi bitirmemeniz gerekiyor. Biterse, hemen bir Blackra1n operasyonuyla daha boot edebilirsiniz telefonunuzu.

quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessiv10

arkadaşlar ben şuan 2.2.1 sürümünü kullanıyorum.3.1.2 ye geçmeyi istiyorum ama daha önce hiç JB & Unlock falan yapmadım.Birazda korkuyorum telefon kitlencek diye . simdi 3.1.2 versiyonunu nerden indireyim ? bide blackra1n sadece mac isletim sistemlerinde mi çalısıyor ? Ben şuan Win7 kullanıyorum. Win7 de Jailbreak yapamam mı blackra1n ile ?

Öncelikle fake IMEI var mı telefonunuzda? Önemli olan bu. Yoksa tek yapmanız gereken, telefonu bilgisayara bağlayıp iTunes'u açmak. Update etmek en son sürüme. (Backup alın) Sonra blackra1n ile bir jailbreak. En son da Cydia'dan BootNeuter application'ı ile online unlock.

Bu arada benim cihaz 3.0.1'de olduğu için yukarıda anlattıklarımı denemiş değilim. Tüm sorumluluk size aittir, kolay gelsin. Yine de bence denemekten çekinmeyin. Yaparak öğreniliyor bu tip şeyler. Kolay gelsin...

• blackra1n mac uzerinden nasil unlock yaptigini biraz aciklarmisiniz. Bende 2g kullanmaktayim fakat bootneuter ile unlock olmadi telefon. blackra1n ile macte denemek istiyorum fakat ondada bir sonuc alamadim.
  • Tskler dostum ilk secenek ile sonuca ulastim. Ilk basta restart istiyordu bootneuter sonra atiyorum atiyorum yine istiyordu flash en sonunda blackra1ni kaldirdim restartladim flasladi 5dk kadar surdu sonra tamamlandi ok dedim sonra kendim resetledim ve avea geldi.
  • Merhaba,
    Yurtdışından getirilmiş ve kaydı yaptırılmış, JB ve unlock yapılmış 2.0.2 (5C1) versiyondaki (modem: 04.05.04_G) 2G iphone u 3.1.2 yada 3.1 e nasıl upgrade edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisagor32

Merhaba,
    Yurtdışından getirilmiş ve kaydı yaptırılmış, JB ve unlock yapılmış 2.0.2 (5C1) versiyondaki (modem: 04.05.04_G) 2G iphone u 3.1.2 yada 3.1 e nasıl upgrade edebilirim?

Baseband'ınız 04.05.04 ise direkt olarak iTunes üzerinden orjinal update yapın unlock'u kaybetmezsiniz, daha sonra da blackra1n ile jailbreak yapın.
  • Teşekkürler Altuğ.
    Bir sorum daha olacak. BlackRa1N in RC1, RC2 ve RC3 sürümleri var.
    jailbreak için hangisini kullanmam gerekir ?
  • http://blackra1n.com

buradan son versiyonu çekebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

quote:

Orijinalden alıntı: pisagor32

Merhaba,

Baseband'ınız 04.05.04 ise direkt olarak iTunes üzerinden orjinal update yapın unlock'u kaybetmezsiniz, daha sonra da blackra1n ile jailbreak yapın.

2g yurtdışı kayıtlı JB ve unlock yapılmış sürüm 2.2.1(5h11) modem firmware 04.05.04_G telefonu custom versiyonuyla iunes üzerinden update yaparsam unlock ya da jailbreak yapacakmıyım ? telefon dolu bir sürü şey (resim, notlar,ringtones,oyun ve uygulama) var hepsi kalırmı yoksa yniden yüklemek gerekir mi ?

• Backup alarak herşeyi geri getirebilirsin ama %100 garanti veremiyorum, daha önce forumdan bir arkadaşımız programların çalışmaması problemiyle karşılaşmıştı. O yüzden herşeyi sıfırdan kurman daha garanti olacaktır.
  • arkadaşlar şuan telim kitlendi, 1.1.3 dü en itunes ile uptade edeyim dedim tel kitlendi. ne yapmam lazım şekilli anlatım varmı pek iyi değilim bu anlatılanlar hakkında..
  • arkadaşlar şuan telim kitlendi, 1.1.3 dü en itunes ile uptade edeyim dedim tel kitlendi. ne yapmam lazım şekilli anlatım varmı pek iyi değilim bu anlatılanlar hakkında..
  • en son yazan arkadasin yasadigi sorunun aynisini yasiyorum. 2G telefonum 1.1.3 deydi ve blackra1n i denedim ama sonuc recovery mode a gecti hatta bi suredir surekli kendini acip kapiyor. mac de denedim o da sonuc vermedi, sanirim recovery moddan sonra zaten bi cozum yok gibi. Sizce restore etmeli miyim itunes uzerinden???? el cevap lutfen :(((

ha bir de restore ettikten sonra izlemem gereken yol ne olacaktir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaru -- 21 Aralık 2009; 3:40:15 >
  • arkadaslar hala restore etmedim, basına ne gelecek bilmedigim için korkuyorum, cevap bekliyorum hala bu baslıktan?

yok mu kimse???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.