Şimdi Ara

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
4
Favori
144.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim Iphone'a redsnow ile jailbreak yapmaya çalışıyorum fakat her defasında "waiting for reboot" da takılıyor.Çok uzun süre beklememe rağmen herhangi birilerleme olmuyor. Bilgisayar bağlantısını kessem de bu sefer iphone itunes a bağlamadığım sürece açılmıyor.Itunes'a bağlanınca da otomatik olarak restore yapıyor.Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?
  • @fataltin

Telefonunun versiyonu nedir? redsn0w 0.9.2 mi kullanıyorsun yoksa 0.9.4 mü?
  • telefonun versiyonu 3.1.3, redsnow 0.9.2 kullanıyorum.
  • redsn0w 0.9.4 denedin mi?
  • arkadaşlar 2 gündür telefonu kulllanmıorm 2gli iphonum var müzik atmak icin gectimiz günler itunesa baglandım update istedi bende yükledim ama tel.de sorun oluştu actıgım zaman telefonu ekranda önce sim cilidi diyordu sonra restore update ettim,redsn0w 0.9.2 ile 3.1.2 yi yüklemek istedim ama ilerleme olmadı forumdan takip etiim kadarıyla 0.9.4 ile yapmayı dedim oda olmadı cokta bilgili deqilim ne yapmam gerekir? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: fataltin

Arkadaşlar,
    Benim Iphone'a redsnow ile jailbreak yapmaya çalışıyorum fakat her defasında "waiting for reboot" da takılıyor.Çok uzun süre beklememe rağmen herhangi birilerleme olmuyor. Bilgisayar bağlantısını kessem de bu sefer iphone itunes a bağlamadığım sürece açılmıyor.Itunes'a bağlanınca da otomatik olarak restore yapıyor.Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?

En çok hata yapılan kısımları paste ediyorum.Bunlara dikkat edin.....

Shift + Restore Nedir?

Klavyenin “Shift” tuşuna basıp Mouse ile iTunes ‘daki “Restore” butonuna “Sol” tıklanınca karşınıza gerekli güncelleme dosyasını seçebileceğiniz bir ekran gelir. Böylece güncellemeyi bu şekilde yapabilirsiniz. Bu işleme “Shift + Restore” denir.

Ardından Jailbreak için redsn0w kullanın,dfu moduna giriş gene aşşağıda anlatılmış...

iPhone ‘u DFU Moduna Alma

“Hold down the Power (corner) button for 5 seconds…”

Power (Açma) tuşuna 5 saniye basılı tutun.

“Without releasing the Power button, also hold down the Home (bottom center) button for 10 seconds”

Power tuşunu bırakmadan aynı anda Home tuşuna 10 saniye basılı tutun.

“Without releasing the Home button, release the Power button BUT KEEP holding the button for 30 seconds”

Power ‘dan elinize çekin ama Home tuşuna 30 saniye boyunca basmaya devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nakoo11

arkadaşlar 2 gündür telefonu kulllanmıorm 2gli iphonum var müzik atmak icin gectimiz günler itunesa baglandım update istedi bende yükledim ama tel.de sorun oluştu actıgım zaman telefonu ekranda önce sim cilidi diyordu sonra restore update ettim,redsn0w 0.9.2 ile 3.1.2 yi yüklemek istedim ama ilerleme olmadı forumdan takip etiim kadarıyla 0.9.4 ile yapmayı dedim oda olmadı cokta bilgili deqilim ne yapmam gerekir? :S

Itunes update ettiyse 3.1.3 indirmistir zaten ve muhtemelen unlock kayboldu..Siz 3.1.2 yi redsn0w çalıştırgınız zaman gostereceksiniz...

Konuyu açan arkadaşın ilk mesajını ve bir ustteki dfu moda alma msjını da okuyun....
  • 0.9.4 denemedim fakat yukarıda evon610c nin belirtmiş olduğu dfu moduna almayı aynen defalarca kez uyguladım. bir değişiklik olmadı.
  • 0.9.4'ü de denedim yine waiting for reboot da takıldı.
  • Waiting problemini forumdan bir arkadaş daha yaşadı. redsn0w'u Win7 64bit'te çalıştırıyordu, problem ondan kaynaklanıyormuş.
    Windows XP'de sorunsuz yaptı işlemleri...
  • Waiting for reboot sorunun çözümü için bilgisayarı güvenli kipte başlatmanız gerekiyor. Güvenli kipte başlatıp, işlemi aynen yapın.
  • teşekkürler, deneyeceğim
  • xp kullanıyorum. güvenli modu da denedim.Yine waiting for reboot u geçemedim.
    Iphone'a Iphone demem, jailbreak olmayınca...
  • Arkadaşlar belki ben sabırsızımdır. Sizler ne kadar süre waiting for reboot için beklediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fataltin

Arkadaşlar belki ben sabırsızımdır. Sizler ne kadar süre waiting for reboot için beklediniz?

redsn0w 0.9.4 ile yapınca browse kısmından sonra 3.1.2 yi göstermeniz gerekiyor, ben yanlışlıkla 3.1.3'ü gösterdiğimde waiting reboot ta kalıyordu, siz de aynı şeyi yapıyor olabilirmisiniz ???
  • Ahh keşki öyle yapıyor olsaydım.:) 3.1.2'yi gösteriyorum.
  • Cihaz kayıtlı 2G dimi
  • arkadaşlar bende 2g8gb var birtane telefon orj imei halinde kayıtsız diyor bu imei yi netden bakınca fake imei araştrdım ugraştım yapamdım ıtunes7.7 ile falan downgrade yapmay calıştım ıtunes 7 e görmüyor diyor 8.2 üstü gerekldiyor bunu nasıl fake imei yapacagım yada ban bu konuda yardım debilecek bir arkadaş varmı istanbuldan hafta sonu bir yerlerde yaprdımlaşsak üsreti neyse verebilirmde
  • @dargmen

İlk olarak cihazı v1.1.4'e geri döndürmen gerekiyor, bunun için bilgisayarına iTunes 7.5 yüklemelisin.
    http://www.filehippo.com/download_itunes_32/3402/

iTunes 7.5'i yükledikten sonra cihazı bilgisayara DFU mod ile bağla.
    DFU mod'a almayı bilmiyorsan, buraya tıkla.
    Cihaz dfu mod'a girdikten sonra itunes ekranı gelecek, buradan klavyede ki shift tuşuna basılı tutup ekranda ki restore butonuna basacaksın.
    Sana hangi dosyayı yüklemek istediğini soracak;
    Buraya tıkla, 1.1.4'ü bilgisayarına indir ve bu dosyayı göster.

Cihaz v1.1.4 olduktan sonra ZiPhone ile kayıtlı bir telefonun imei numarasını iPhone'a gireceksin.
    http://rapid share.com/files/201663697/ZiPhone_3.0.rar - Şifresi iPhoneTR.org

ZiPhone kullanımına buradan bakabilirsin;http://www.iphonetr.org/ziphone-kullanimi/
    Programda Advanced Features'ten Fake imei'ye tıklayıp girebilirsin.

Aynı program ile Do it all! butonuna tıklayarak unlock ve jailbreak'ta yapman gerekiyor.
    Program gayet kolay zaten...

Bütün bu işlemleri tamamlayıp operatöründen sinyal alabiliyorsan, cihazı custom firmware ile 3.1.3'e yükseltebilirsin.

Bunun içinde iTunes 9.0.3 kullanman gerekiyor.
    http://www.filehippo.com/download_itunes_32/

Şimdi yine aynı yukarıda ki gibi telefonu dfu mod ile bilgisayara bağlayacaksın.
    iTunes ekranı gelince shift + restore ile bu dosyayı indirip, göstereceksin;
    http://www.mega upload.com/?d=VEZB1P0E veyahttp://www.zshare.net/download/7234822742dc428e/

Not : Verdiğim iTunes versiyonlarını yüklerken problem yaşarsan Belgelerim / Müziklerim içinde ki iTunes klasörünü sil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 13 Şubat 2010; 0:34:21 >

• kardeş oarlara baktım 7.5 veya 7 ikle denedim bendeki ıtunes ben telefonu dfu moda alınca restore kısmı gelmiyor akrana sıyah bir sayfa olarak geliyor o gelen ekran da işte restode alt sişt falan yapmam gerekiyor am o ekran siyah ckıyor cıldıracam laptopa kurdum onadada aynısı oluyor bunasıl bir sorun böyle
    birde bu arada ben belgeleimen falanda dosysınıda kaldırıyorum am bu tam restore sayfası neden sıyah geliyor onu cözemedeim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargmen -- 13 Şubat 2010; 0:42:18 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.