Şimdi Ara

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
4
Favori
144.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iphone umu (2g imei kayıtlı firmware 2.2) 3.1.3 yapmak istiyorum. bunun için önceden 3.1.3 firmware i download edip shift+restore yapsam olur mu? elektriğin gidip gelmesinden korkuyorum. bu yüzden önce download edip sonra shift+restore mu yoksa shift+update mi yapmalıyım?
  • telefonuna SBSettigs yukleyen arkadaşlar sbsettings in bir sürü versiyonu var cydia dan bi tane yükledim ama görünmesi için ekranı kazımam gerekiyor dokunmatik ekranda sorun yok normalde çok hassas ama sbsettigs menüsünün çıkması için 5-6 defa uğraşmak zorunda kalıyorum.daha iyi bi versiyonu varmı hangisini kurmamı tavsiye edersiniz?dosyanın tam adını yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dosamps

merhaba aLTuu dostum,
    iphone umu (2g imei kayıtlı firmware 2.2) 3.1.3 yapmak istiyorum. bunun için önceden 3.1.3 firmware i download edip shift+restore yapsam olur mu? elektriğin gidip gelmesinden korkuyorum. bu yüzden önce download edip sonra shift+restore mu yoksa shift+update mi yapmalıyım?

önceden download edip yapabilirsin, farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adalbert

telefonuna SBSettigs yukleyen arkadaşlar sbsettings in bir sürü versiyonu var cydia dan bi tane yükledim ama görünmesi için ekranı kazımam gerekiyor dokunmatik ekranda sorun yok normalde çok hassas ama sbsettigs menüsünün çıkması için 5-6 defa uğraşmak zorunda kalıyorum.daha iyi bi versiyonu varmı hangisini kurmamı tavsiye edersiniz?dosyanın tam adını yazarsanız sevinirim

SB Settings bir tane var, oda Cydia'da Featured Packages'ın içinde...
    Bende problem yok, saatin orada parmağımı sağ-sol yaptığımda hemen çıkıyor.
    Senin üst tarafın dokunmatiğinde problem olmasın?
  • Beyler 3 gündür dünya üzerindeki hemen her forumu arasdirdim ama artik kanser olmak üzereyim.Bikac gün önce yurt disndan Iphone 3G getirdim sifir.Arasdirmalarim neticesinde Blackrain ile unlock ve jailbreak yapmam gerektini anladim.Versiyonumda 3.1.2. Let it rain diyoruz fakat telefonun ekraninda islem sonrasinda ne cydia ne de baska birsey kesinlik cikmiyor.Bunun bir cözümü varmi? Restore edip tekrar denemk istedim fakat ITunes update edip öyle restore etmek istiyor.Bende 3.1.3 e gecmek istemiyorum zaten indirmesi bile cok uzun sürer.Ne yapmam lazim biri bana biseler sölesin LÜTFEN!!!!!
  • redsn0w kullansana...

blackra1n kullanan varmı hala?
  • telefonum şuanda sahte imei kullanıyor yarın pasaportumla gidip orjinal imeisini kayıt yaptırıcam telefonumda ne gibi deişiklikler olur yada orjinal imei sini kayıt ettirmem bana ne gibi bir fayda gösterir telim iphone 2g 8gb
  • 20 Ocak 2010; 22:58:45
    Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=37195517

--------------------------------------------------------------------------------

Beyler telefonum şu ekranda kaldı bir türlü ilerlemiyor olaylar.

Lütfen yardım edin.
  • 2G unlock 3.1.2 telefonumu itunes üzerinden 3.1.3 yaparsam unlock kaybolmuyor değil mi?

Jailbreak istemiyorum, sadece unlock olsun yeter benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyratlee

2G unlock 3.1.2 telefonumu itunes üzerinden 3.1.3 yaparsam unlock kaybolmuyor değil mi?

Jailbreak istemiyorum, sadece unlock olsun yeter benim için.

Unlock kaybolmaz ama itunes ve kablo ekranı gelir.
    O ekranı geçmek içinde mecburen jailbreak yapman gerekiyor.

bu--rak; telefonun kayıtlı değil sanırım.
    O yüzden fake imei'yi custom firmware ile açabilirsin. Tabi imei değişmediyse...

Pasaport kaydı yaptırdıktan sonra ilk mesajda ki işlemleri uygulayarak telefonunu kullanabilirsin.
  • lk olarak cihazı v1.1.4'e geri döndürmen gerekiyor, bunun için bilgisayarına iTunes 7.5 yüklemelisin.
    http://www.filehippo.com/download_itunes_32/3402/

iTunes 7.5'i yükledikten sonra cihazı bilgisayara DFU mod ile bağla.
    DFU mod'a almayı bilmiyorsan, buraya tıkla.
    Cihaz dfu mod'a girdikten sonra itunes ekranı gelecek, buradan klavyede ki shift tuşuna basılı tutup ekranda ki restore butonuna basacaksın.
    Sana hangi dosyayı yüklemek istediğini soracak;
    Buraya tıkla, 1.1.4'ü bilgisayarına indir ve bu dosyayı göster.

bu işlem ne kadar sürer hemen hemen 1 saattir 1,1,4 ü yüklüyo ekranda bi elma var altın da bi daire habire dönüyo ne zaman biter bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu--rak -- 16 Şubat 2010; 21:55:29 >

• 1 saat mi? Sanırım problem olmuş, tekrar başlatmayı dene...

Firmware işlemi ortalama 5 dakika sürüyor.
  • yok ya olmuyo ne yaptıysam olmadı netten bi tane daha buldum 165 mb idi onu yükledim oda olmuyo 1,1,4 düşüremiyorum
  • telefonum KAYITDISI OLDUGU TESPIT EDİLEN IMEI .

nasıl bu telefonu çalışır duruma getirebilirim ?
    yardımcı olabilir misiniz ?

elimde imei kayıtlı eski telefonlarım var
    onların imei lerini kullanabilir miyim ?
  • 2g 8b telefona 3.1.3 sürümünü yükledim unlock ve jailbreak yaptım.windows 7 ve itunes 64 bit versiyonunu kullanıyorum.telefon uzerinden app.storea girerek program yüklüyorum programlar sorunsuz çalışıyor ama sarj etmek için telefonu pc ye bağladığımda itunes programları bozuyor.uygulamaya girmeye çalıştığımda acılmasıyla kapanması bir oluyor.yine pc den itunes ile indirdiğim uygulamalarıda iphone a aktaramıyorum.sync ardından apply yapıyorum ama iphena yükleme yapmıyor.aynı sorunla karşılaşan varmı?yada nasıl çözerim bu sorunu.yardımcı olurmusunuz...
  • öncelikle bu üstün gayretin için teşekkürler altuu
    benim sorunum:
    ver 2.1.2 iken 3.0 yaptım sorunsz çalışıyordu. sonra cracked app çalıştırabilmek için diskaid ile birkaç ayar yaptım sonra siyah ekran geldi elmalı. fakat telefon birtürlü açılmadı. ben de hardreset yaptım. yapmaz olaydım. birtürlü çalıştıramıyorum. ver 3.1.3 olmuş. ama telefon birtürlü çalışmıyor. redsn0w ver 9.4 ile denedim iphone 3.1.2 versiyonuyla yükleyerek (senin dediğin gibi) vista hata verdi. bekledim sabırlayüklenmesini sonuçyineaynı. emergensy call. ver 9.2 ile birkaç sefer denedim başaramadım. ayrıca pwnage tool 3.1.5 indirdim o da dmg uzantılı. onu da çalıştırmadım. bir de bana yardımcı olsan sevinirim
  • arkadaşlar xp li desktop bilgisayar ile denemediğim yöntem kalmadı.
    abimin vistalı notebook ile telefonu çalışır duruma getirdim.
    nasıl oldu tam bilmiorum

ama şu an telefon versiyonu şu
    iphone 2g 3.1.2 7d11 modem firmware 04.04.04 G
    i tunes ile kurup blackra1n çalıştırdımç telefon normal kullanıma açıldı. şu an telefon boş standart menüler var geri kalan herşey silinmiş.
    bu telefon elime yeni geçti.
    yurtdışı ama imei kayıtlı değil. telefona sim kartımı taktım ama evde diğer telefonlarda çekmediği için emin değilim olup olmadığından.

wireless ile bağlandım. telefon özelliği olmasada bi süre böyle kullanmak istiyorum . ders çalışıp vide izzleyeceğim müzik dinleyip internete gireceğim.

1.. eğer telefonda sim kartımı çalıştırıp telefon olarak kullanamazsam. ne yapmam lazım. fake imei vs nasıl yapabilirim ?
    yda pasaport kaydı olmadan çalışmaz mı ? pasaport kaydı nasıl yapılır ?

2. hiç bi program yok blackra1n dışında ? bunun ile yada bunsuz neler yüklemem lazım ?

3. apple store daki free ugulamaları yüklemek istiyorum onu yapabilirsem paralı uygulamaları ücretsiz yüklemek istiyorum.
    bunun içn ne yapmam lazım ?
    nasıl hesap açmam lazım ?

(2. edit ) telefon çekmiyor no service diyor sanırım çalışmayacak. şu an telefon özelliği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur@ -- 20 Şubat 2010; 11:53:05 >

• Arkadaşlar denilenin hepsini yaptım ama sinyal yok diyor telefon çekmiyor olarak gösteriyor
  • Arkadaşlar fake imei işi çok uzun bir iş buna karışmak istemiyorum.
    Bu aralar fazla vaktim yok zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur@

arkadaşlar xp li desktop bilgisayar ile denemediğim yöntem kalmadı.
    abimin vistalı notebook ile telefonu çalışır duruma getirdim.
    nasıl oldu tam bilmiorum

ama şu an telefon versiyonu şu
    iphone 2g 3.1.2 7d11 modem firmware 04.04.04 G
    i tunes ile kurup blackra1n çalıştırdımç telefon normal kullanıma açıldı. şu an telefon boş standart menüler var geri kalan herşey silinmiş.
    bu telefon elime yeni geçti.
    yurtdışı ama imei kayıtlı değil. telefona sim kartımı taktım ama evde diğer telefonlarda çekmediği için emin değilim olup olmadığından.

wireless ile bağlandım. telefon özelliği olmasada bi süre böyle kullanmak istiyorum . ders çalışıp vide izzleyeceğim müzik dinleyip internete gireceğim.

1.. eğer telefonda sim kartımı çalıştırıp telefon olarak kullanamazsam. ne yapmam lazım. fake imei vs nasıl yapabilirim ?
    yda pasaport kaydı olmadan çalışmaz mı ? pasaport kaydı nasıl yapılır ?

2. hiç bi program yok blackra1n dışında ? bunun ile yada bunsuz neler yüklemem lazım ?

3. apple store daki free ugulamaları yüklemek istiyorum onu yapabilirsem paralı uygulamaları ücretsiz yüklemek istiyorum.
    bunun içn ne yapmam lazım ?
    nasıl hesap açmam lazım ?

(2. edit ) telefon çekmiyor no service diyor sanırım çalışmayacak. şu an telefon özelliği yok.

aynenebnim durumm gibi. gittim faturalı 5800 telefonumla değiştim 2gli iphoneu. ama kayıtlı değilmiş içine cracked app. çalıştırabilmek içinprogramlar yükledim sonra siyah ekrandakaldı. hard reset yaptım şimdide kayıtsız olduğunu öğrendim. öylece kalakaldım. artık aldığım telefoncuya geri vermeye çalışıcam.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.