Şimdi Ara

Iphone 2g/3g whited00r 7 (ios 7 modificated) ios 4.2.1!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir adet iphone 3g var ve os modification ile ilgileniyorum. Cihazda ios 4.2.1 sürümü yüklü yani iphone 3g nin en son sürüm os.
    Bu sürümün üstüne whited00r 7 yüklemek istiyorum. Biraz araştırdım ve modifiyeyi 3.1.3 üzerine yapmışlar. Benim sorum şu olacak ben cihazımın 4.2.1 sürümü üstüne direk whited00r 7 yükleyebilir miyim?
    Veya 4.2.1 den whited00r 7 nasıl yüklenir. Eğer whited00r 7 kullanıyorsanız saygıyla yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• Kardeşim whitedoor sitesinden son sürüm yazılımı indir shift restore yap . iPhone 2g ve 3G cihazlarında istediğin gibi sürüm dusurebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüm düşürmeye çalışmıyorum iphone 3g cihazımda ios 4.2.1 sürümü yüklü DFU moda almadan Shift restore ile whited00r 7 yüklenir mi direk? sonra elmaya düşürmeyim telefonu :S
  • Öncelikle eski sürüm iTunes programının versiyonunu indirip kur , yeni versiyon sıkıntı çıkarabilir sürüm düşürürken.

Sonrası ise iPhone 3G uyumlu whitedoor sitesinde yazılım dosyasını indirmek cihazını dfu moda al iTunes üzerinden yazılımı yükle tıkla shift tuşu ile yazılımını seç indirdiğin yerden sonra yazılım kurulacaktır sıkıntısiz .

• Whitedoor yazılımı zaten 3.1.3 üzerine Olduğu için sürüm düşürme olur.

• son süürm itunes kullanıyorum ne eski sürüm itunes kur derken anlamadım hangi eski sürüm? teşekkürler
  • smlchn kullanıcısına yanıt
    Kardeşim son sürüm iTunes bu tur işlemlerde sıkıntı çıkarıp elmada bırakabiliyor sen zaten sürüm düşüreceksin.

Google aramaya iTunes 9.2.1 sürümünü bul ve indir. Yeni iTunes dahil pc de ne kadar driver varsa kaldır ki sıkıntı yasayamayasin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardımın için teşekkür ederim. Söylediklerini deniycem ve sonucu buraya yazıcam 3-4 güne deneyebilirim ancak.
    Ayrıca whitedoor 7 yazılımı jailbreakli geliyor jailbreak yapmana gerek kalmayacaktır.

• Son bir şey daha var itunes in 9.2.1 sürümünü yükledim diyelim. Sürekli yeni sürüm var diye uyarı yapacaktır her işlemde. İnternet bağlantımı kesersem sorun olmaz heralde?
    Kardeşim bir defaligina sorar güncellensin mı diye sen hayır dersen sormaz ayrıca internet bağlantısiz zaten yükleme yapmaya izin vermez program.

• peki çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar cihazın home tuşu ve şarj plug in bozuldu sanırım tamir gördüğünden dolayı :S ayrıca 3g lerde yeni simleri görmeyebiliyor sim belleği anakartın sim kart okuma bölgesine tam denk gelmediğinden. Kendi servisi bile yapamadı fakat youtube da videoları var öpücük olmadığı için açmadım tamirciye verdim tamirci yapmış fakat benim sim kartım yeni olduğundan benim sim kartımda çalışmadı eski bir sim kart taktım onu tanıyor. bunları niye buraya yazdım bilmiyorum ama belki birilerine yardımcı olur diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.