Şimdi Ara

iphone 2g Açılmıyor Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi akşamlar arkadaşlar, bir kaç ay önce sarjı biten iphone bir daha açılmadı internette yaptığım araştırmalarda bu sorunun daha önce bir kaç kişide yaşandığını ancak restore edilerek çözülebiliceğini gördüm, ancak restore etmeye çalışırken 1600,1601 gibi hatalar alıyorum alet kesinlilkle açılmıyor prize taktığımda apple işareti çıkıyor ve bir süre sonra sönüyor.Bilgisayardan usb ile sarj ettiğimde ise şarj işareti çıkıyor ama dolmuyor sadece dfu moduna alarak bilgisayara itunesa tanıtabılıyorum fakat restore yapamıyorum 16xx ler yüzünden.Bir çok farklı bilgisayarda ve çeşitli hata giderme yöntemleri denemem rağmen çözüm bulamadım eğer bir fikriniz varsa lütfen belirtin şimdiden teşekkür ederim.

• Sorunu telefonun içini açarak çözebildik pil ile telefon arasındaki bağlantıların biri kopmuş bu bağlantı pilin gelen elektrikle sarj olmasını sağlayan bağlantı sanırım.Tornavida ile bastırarak telefonu açmaya çalıştığımda eskisi gibi çalıştı yani küçük bir lehim işi var.Eğer benzer bir problemle karşılaşan bir arkadaş olursa bilgi işine yarar umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.