Şimdi Ara

iphone 2g alacağım yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • satıcı kabul ederse güvenli alışveriş olayı ile satın alabilirsin sen paranı ödüyosun para sitede senin malı teslim almana ve senin ikinci onayına kadar bekliyor sen ürünü aldın onayı verince karşı tarafın hesabına para geçiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: interpol10

Arkadaslar bugun sahıbınden.com da 600 tl ye buldum(daha dogrusu en son 600tl verırım dedım kabul ettı) sadece 1 ay lık kullanılmıs ıcınde 2.2 versıyon yuklu kayıltı garantılı 3G ustelık 16 gb ama canakkalede bu arakdas sızce bu sıte ne kadar guvenılır ve adamın benı dolandırma ıhtımalı var mı?

tecrübeli olan arkadaslar yardım ederseniz sevinirim nasıl yapabilirim kargo ile almada cunku o bana guvenemez bende ona nasıl yapıcaz?
  • ben oraya üye değilim aslında fiyatlara bakıyordum sonra telefon numarasını gördüm 720 demişti yanlıs hatırlamıyorsam 600 tl olur mu dedim olur dedi ama işte içime bir kurt düştü çünkü hiç olmaz filan demedi , ne biliyim düşünmedi yani hiç hemen olur dedi.Ah ank da olucaktı ki gidicektim konusucaktım anlasıp alıcaktım.Kesin alırdım bu fiyata kaçmaz hayatta ve "1 aylık telefon sadece" dıyor inanması güç doğrusu...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

2g mi kaldı lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hehehe :D

• konunun 5 sene önce açıldığının farkındasınız değil mi?
  • Bence 6 cikicak onu bekleyin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.