Şimdi Ara

iphone 2g alacağım yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam* arkadaslar iphone 2G almak istiyorum tabi mecburen 2. el olacak ama ilk önce bazı sormak istedigim şeyler var ve bu konu hakkında bilgisi olan en azından iphone kullanmıs olanlar cvp verirse cok sevinirim.

1.iphone 3g ye yuklenen progamların hepsi iphone 2g ye de yuklenebılıyor mu?
    2.iphone 2g ile 3g arasında ki baglantı hızları cok farkedıyor mu?
    3.iphone 3g yi almamakla ne kaybetmiş olurum?

evt arkadaslar iphone ile ilgili aklıma takılan sorular bunlar diger bir kısma geçicek olursak.haliyle 2. el alacağım* ama temiz bir telefon olsun istiyorum.Kayıtlı olsun istiyorum ve 550 tl yi geçmiyecek bir fiyata bulursam süper olacak.

1.sizce 550 tl cok mu?daha ucuza da bulabilir miyim?bulabilirsem nereden*? tavsiyeleriniz.
    2.sarj durumu 1 sene sonra cok cabuk bitmeye baslıyor denıyor bu dogru mu?
    şimdilik bu kadar sorularım arkadaslar cvp larınıza ve ilginize şimdiden tesekkürler .Saygılar

NOT:Bu arada ankarada oturuyorum hani tavsiyesi olan arkadaslar olursa diye belirtmek istedim. :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• söle diim sana paran varsa 800e garantili 3g al
  • ben 2g taraftarıyım

550 ytl şuanlık iyi

3g ye yüklenenlerin hepsi yükleniyor tabi (gps programları hariç zaten bu programların da tam çalışanı yok türkiede yanılmıyorsam).

şarjın bir sene sonra daha çabuk bitmeye başlar herkesinki gibi çünkü iphone pillerinin hepsinin bir ömrü vardır.

ben 3g alabilirdim ama almadım herkesde var görüyorum kullanıyorum. zaten arasındaki hız farkı o kadar büyük olsaydım direk 3g alırdım.

ama hiçbir şekilde garantin olmayacak bunu biliyorsundur zaten. eğer alacaksanda iyice inceleyerek al wifi telefon özellikleri ve uygulama vs. dene sorun çıkabilir sonuçta 2. el

benden bu kadar bana katılan da olur katılmayanda umarım yardımcı olabilmişimdir

• 2g çok daha iyi bi çok 3g alan arkadaşım keşke 2 g alsaydım diyor
  • 2 g al pişman olmazsın

ama dikkat et 2 el alacağın için cihazın temiz olmasına !! şarj sorunu cihazın genel yapısı itibari ile sorun ama çokta büyütülecek mesele değil bende 2 gün gidiyor

500 den fazla para verme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 13 Şubat 2009; 19:19:20 >
  • cvplar için teşekkürler 500tl ye buldugum sıtelerde ya çok çizik ya arka kapagı kırık yada kayıtlı degıl ancak boyle 500tl ye bulabılırım galiba fakat 600tl ye galıba ıstedıgım gıbı bır telefon bulurum ama oda cok gelıyor gozume :(
  • 1) 3gye yüklenen programların %99u yükleniyor(%1 lik kısmı gpsle alakalı proramlar :))
    2) edge i hiç kullanmadığım için bilmiyorum
    3) gps kullanmak istiyorsan onu kaybedersin birde garantisiz bir cihaz almış olucaksın
    _____
    550 ytl 2g için iyi fiyat
    2) ben aldığımdan beri (tam 1 sene oldu) şarjda sorun yaşamıyorum :) 3 gün kasarsam 4 gün gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3G hizmeti başlayıncaya kadar beklemeni tavsiye ederim. 3G performans ve fiyatlandırma olarak tatmin edici olurşa pişman olursun benden söylemesi.
  • Dogru söylüyorsunda nerde bende ona verecek para.600TL yi bile çok zor verme şansım o yüzden mecburi birazda 2G almam yoksa tabi ki yeni nesili duruken eskisini almak mantıksız gibi ama heves işte :D
  • s a h i b in den com da 3g var garantili bence biraz daha araştır 2g ile uğraşma
  • aslında bende sahibinden . c o m a bakıyorum ama 3g lere baktım cok ucuk fiyatlar gercı ankara dısındakılere pek bakmadım cunku sehır dısındakı kısılere ulasıp da telefonu ıncelemem mumkun degıl.
  • odious84 ilgin için teşekkürler fakat istanbulda oturuyorsun galiba bu yüzden telefonu da göremiycem haliyle ve bu yüzdende almam mümkün değil ama fiyat olarak 550tl çok iyi ...
  • Arkadaslar ankarada "telefon borsası" diye bir yerde 700tl ye hem kayıtlı hemde sıfır daha hiç açılmamış iphone 3G 8GB satılıyor sözde amerikadan getirmişler .Almayı cok istiyorum fakat güvenemiyorum bir türlü yanımda illa ki iphone iyi bilen biri olması lazım ki nedir ne değildir telefonu eline alıp incelesin baksın değil mi ? Gerçi hadi bir şekilde ikna oldum alıcam diyelim 700 tl para yok bende :D 500 ü zor veririm şu an oda ancak 2G ye yeter :(
  • Arkadaslar bugun sahıbınden.com da 600 tl ye buldum(daha dogrusu en son 600tl verırım dedım kabul ettı) sadece 1 ay lık kullanılmıs ıcınde 2.2 versıyon yuklu kayıltı garantılı 3G ustelık 16 gb ama canakkalede bu arakdas sızce bu sıte ne kadar guvenılır ve adamın benı dolandırma ıhtımalı var mı?

tecrübeli olan arkadaslar yardım ederseniz sevinirim nasıl yapabilirim kargo ile almada cunku o bana guvenemez bende ona nasıl yapıcaz?
  • sanırım elden alman gerekcek eğer güvenmiyorsan (:
  • zaten git gel yol parası ile 600tl olur 700tl burdan bulsam 700tl ye daha mantıklı.
  • arkadaslar ddaha fazla onerıye ıhtıyacım var lutfen yardımlarınızı beklıyorum... teklıflere de acıgım ankara içi olursa daha iyi 3G 2g teklifleri bekliyorum
  • arkadaslar ben buraya aklıma geldıkce yorum yapıyorum soru soruyorum umarım yol gösterici olursunuz.Şimdi ben diyelim ki 2g veya 3g aldım ki anlasmasız bunlar ben ınternetı gunde en az 1 saat kullanırım bu bana anlasmasız olarak ne kadar yansır faturaya yada konturlu kullanıyorsam kı kullanıyorum.... ???
  • interneti wifi kullanmanız sizin için daha ekonomik olacaktır,
    onun dışında turkcell in
    30MB gunluk 1ytl
    100 MB aylık 9 ytl
    gibi paketleri var, (detayhttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mobilinternet/cepteninternet adresinde)
    ama çok yeterli boyutlar değil bunlar webde gezinmek için, ancak acil durumlarda kullanmak için...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.