Şimdi Ara

iPhone 3.0'dan 4.1'e geçiş, yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an, ikinci el olarak aldığım (Genpa) iPhone 3G 8GB cihazımı jailbreakli kullanıyorum. Telefonu aldığım kişi, satıştan önceki son versiyon olan 3.0 yükleyip, jailbreak yapmış. O günden sonra ben hiç bir sürüm yükseltme yapmadım. Bir yıldan fazla bir süredir 3.0 versiyonu ile devam ediyorum.

Bugünlerde iOS 4.1'e geçiş yapmak ve cihazı yine jailbreakli olarak kullanmak istiyorum fakat bunu tam olarak nasıl yapacağımı bilemiyorum. Cevabını öğrenmek istediğim soru şu,

* Jailbreak işlemine geçebilmem için, cihazı önce iTunes yardımıyla iOS 4.1'e restore etmem gerekiyor mu? (Apple'ın internet sitesinden cihazıma uygun olan iOS4.1 sürümünü indirdim) Yoksa direkt olarak redsn0w_win_0.9.6b2 kullanarak, ilk seferde hem cihazın sürümünü yükseltmiş hem de jailbreak yapmış olur muyum?

Sorum anlaşılır olmadıysa eğer, hiç bilmeyen biri için sürüm yükseltme ve sonrasında jailbreak işlerinin nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz? Daha önce forumda böyle bir başlık açıldıysa, adresini paylaşırsanız sevinirim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Öncelikle cihazin Genpa ise simlocksuz demektir ve rahat rahat 4.1 e restore yapabilirsin.
    Sürümünü yükseltmek için itunes u aç ve shift+restore tuşuna bas indirdiğin 4.1 restore ipsw yi göster.İşlem bittikten sonra iphone un 4.1 versiyona yani son versiyona yükselmiş olucak.

Bundan sonra şimdi jailbreak yapmasi kaldı redsn0w u aç ve browse yaza yere tıkla 4.1 restore ipse yi seç sonra yazılanlari takip et işlem tamam.
  • Mesutcy, teşekkür ederim, son bir sorum daha olacak.
    Surum yükseltme işleminden sonra, sanırım telefonunda eskiye ait hicbirsey kalmayacak (mesajlar, kontaklar, programlar vs). Sürümümü yükselttikten sonra, mevcut back-up dosyamı kullanarak eski bilgilerimi tekrar yukleyebilir miyim? yoksa back-up dosyasını kullanırsam sistemi yine eski sürümüne mı dondurmus olurum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    ielts 5.0 dan 6.0 a yükseltmek
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.