Şimdi Ara

iphone 3.1.3 usb sorunsalı 160x hatası [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunları buraya yazıyormusunuz bilmiyorum ama ilk defa karsılastıgım sorunu dile getirmek istiyorum belki tecrübeli biri cözüm yolu gösterir.

telefonum 2g 3.1.3 fake imei.
    telefonun yavasladıgını hissettigimden bir daha restore edeyim dedim önceki restoreleri windows xp de yapmıstım.
    Şimdi windows 7 kullanıyorum iTunes 9.0,9.1,10.1 versiyonlarını restore yapmak için denedim
    ilk başta 1604 sonra 1601 hatalarını alıyorum..

dfu moda alıp restore yapmayı deniyorum ama restore hazırlanırken usb aygıtınız tanınmadı diye bir ileti geliyor sonra 1601 hatasını yada 1604 hatasını deniyorum..
    tüm usb portlarını denedim sonuc aynı..
    cözüm olarak applenin sitesine baktım yeniden kurun öle deneyin yazmıslar denedim bir sonuc alamadım.

Ekran görüntüleri:

hata :

recovery modda 1604 hatası
    dfu modda 1601 hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasaprap -- 29 Kasım 2010; 22:40:08 >

• Ben de 3.1.3 teyim (ipod touch). Restore etmek istediğimde aynı hatayı alıyorum. Cozemedim ben de..
  • aynı sorunu ingilizanahtarı.com'ada yazmıstım tecrübeli bir kişi cözümü söyledi bende burda aynı hataya düşen kullanıcılar için aynen "mortae rex" adlı iphone kullanıcısının cözümünü yazmak istiyorum..

Download iReb

linteki ireb programını indirin.

cihazınızı dfu moda alın sonra bilgisayarınıza bağlayın.
    itunes otomatik açılacak cihazınızı restore edin diyerek.itunesle hiç bi işlem yapmayın.irebi açın iphone2g yazan seçeneğe t ıklayın.daha sonra online mod seçeneğini seçin.ve cihazınız artık firmware yüklemeye hazır durumda.itunesi tekrar açın ve istediğiniz custome firmwarei (fake imei olduguna dikkat edin firmwareın lakin sizinki öyle) gösterip yükleyin kolay gelsin.

160x hataları için bu programı kullanabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.