Bildirim
Iphone 3 açılmıyor .
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Home + power yap.
Kusura bakma ama bir şey söyleyeceğim ip3 ile nasıl dayanıyorsun gecen gün arkadasa jb yapayım dedim (ip3) deli etti asırı yavaş bir alet. Eskiden kullandığım c6-01 bile kat kat hizliydi. (abartmıyorum cidden daha üstün )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla dayanma değilde zaten 4S'im var . Ip3'te zavallı kenar köşede duruyor , geçen gün ne halde diye bakayım dedim şarja soktun , sonrada böyle oldu -
tamda şarja sokacak zamanı bulmuşşun yani kardeşim -
E napim denk geldi işte -
quote:
Orijinalden alıntı: gtr5000
Home + power yap.
Kusura bakma ama bir şey söyleyeceğim ip3 ile nasıl dayanıyorsun gecen gün arkadasa jb yapayım dedim (ip3) deli etti asırı yavaş bir alet. Eskiden kullandığım c6-01 bile kat kat hizliydi. (abartmıyorum cidden daha üstün )
Dayaniyorum bende :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışır hocam çok büyük ihtimalle. Çünkü böyle cihazlarda kısadevre olmuyor. Olsa bile bu şekilde olmaz. -
Telefonda sorun olmayabilir ama şarj aletinde bir kaç problem çıkabilir -
3 Derken 3G,3GS Hangisi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X