Şimdi Ara

iphone 32GB 3G sadece acil arama yapılabiliyor. Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone dan hiç anlamam. jailbreak unlock nedir teknik bilgim hiç yok.

ingiltereye giden ingiliz bir arkadaşıma rica etmiştim, bana ikinci el az kullanılmış bir 32 gb getirdi.

cihazı açtığımda önce sim kart takmadan bazı şeyler yapabildim. internete girdim, fotoğraf çektim v.s. sonra kapatıp açtığımda herşey gitmişti.

şimdi sadece emergancy call yazıyor. itunes diye bir yazı ve usb işareti var.

şimdi yarın cihazı başka bir arkadaşın pasaportuna kaydettireceğim. sonrasında ise ne yapacağımı bilmiyorum.

cihaz sadece cihaz ve şarj aleti ile birlikte geldi. kutusu mutusu yok. o yüzden 32 GB yazıyor arkasında ama 3G mi 3GS mi onu bile bilmiyorum.

ingiliz arkadaş sadece bu cihazı aldığı ingilteredeki arkadaşına cihazın yurtdışında kullanılacağını söylemiş, aldığı arkadaşı da no problem demiş.

bütün iphone konularına baktım ama buna benzer bir sorun görmedim. konu hakkında yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsyn -- 1 Haziran 2010; 21:38:42 >

• 3g modellerin 32gb'lıkları yok. Yani cihazınız 3gs. Öncelikle yeni almışsınız hayırlı olsun. Fakat ne yazık ki yurtdışı cihaz biraz uğraştıracak sizi. Öncelikle telefonun versiyonunu bilmeniz lazım. Bunun için cihazın kullanılabilir halde olması gerekli ama tahminimce bilgisayara bağlayıp itunes adlı programı açtığınızda da versiyonunu görebilirsiniz. Versiyonu öğrendikten sonra o versiyona uygun "unlock" işlemini yapmanız gerekeçektir. Umarım 3.1.3 olarak gelmemiştir çünkü bu versiyon henüz "unlock" yapılamıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megaslaughter

3g modellerin 32gb'lıkları yok. Yani cihazınız 3gs. Öncelikle yeni almışsınız hayırlı olsun. Fakat ne yazık ki yurtdışı cihaz biraz uğraştıracak sizi. Öncelikle telefonun versiyonunu bilmeniz lazım. Bunun için cihazın kullanılabilir halde olması gerekli ama tahminimce bilgisayara bağlayıp itunes adlı programı açtığınızda da versiyonunu görebilirsiniz. Versiyonu öğrendikten sonra o versiyona uygun "unlock" işlemini yapmanız gerekeçektir. Umarım 3.1.3 olarak gelmemiştir çünkü bu versiyon henüz "unlock" yapılamıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin.

çok teşekkür ederim. benim gibi birisi için herşey yardımcı oluyor. buradan versiyon konusunu öğrenmiş oldum.

telefonun seri numarası telefonun arkasında yazar mı acaba. şöyle bir ifade var. model no: A1303 FCC ID:BCGA1303B IC ID:597C-A1303B

bu ifadelerin bir anlamı var mı acaba.

• bilen bir arkadaşınıza götürüp baktırın...
    bu iş biraz uzun gibi...
    3.1.3 ise versiyon, biraz bekleyeceksiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.