arkadaşlar sıkıntım benim bir garip. öncelikle wifi çok kullanmıyordum. lazım oldu bağlanmam gerekti alet wifi bulmuyor. modemin dibinde. neyse. ağ ayarlarını resetledim. modemi kapattım açtım. sonra baktım olmuyor. restore ettim. tekrar jb yaptım. yok. neyse tüm ayarları resetledim bu işlemlerden sonra öylesine kurcalarken. bi ara bağlandı. 2 dakika kadar. geri koptu. daha sonra hiç görmedi. birşey farkettim. ayarlardan wifi açık olsa bile bossprefs e girince wifi kapalı görünüyor. açıyorum ordan da sonra tekrar giriyorum bosspreffse vaziyet yine aynı iphone un ayarlarda açık olmasına rağmen bossprefsde kapalı. bossprefsi kaldırdım falan. denedim bürsürü şey olmuyor. cihaz amerikadan. garanti malum... başına böyle birşey gelmiş çözüm bulmuş bir arkadaş var ?
hocam seninki yine wi-fi menüsü var, benim ayarlara giriyorsun karşıma bu çıkıyor, silik bir şekilde tıklanmıyor bile...
bana faydası olmayan kilisenin papazı muhbbbeti gibi olacak ama bende de öyle bir düğme var ileri geri :D bir işe yaramıyor ki, bakalım napacaz.. işin kötüsü wifisız unlock işlemi ölüm..bi daha restore etsem yapabilir miyim soru işareti???
Telefonu formatla. Ayarlar menüsünde tüm verileri sil gibi bir seçenek var (settings, general, erase all content and settings). en aşağı 1-2 saat sürmesi lazım doğru seçenekse. Ondan sonra itunes'dan restore et. Daha sonra da J/B yap.
Hatta J/B yapmadan önce sim kartsız wifiye bağlanmayı dene format + restoredan sonra. Eğer wifi yok gibi bir saçma bir şey diyorsa yukardaki resimdeki gibi servise götür.
erase all seçeneğini yaptım o o kadar uzun sürmüyor.. restore yaptım..fakat sadece acil durum çağrı diyor jb den önce.. özellikleri kullanamıyorum..sim kart geçerli değil kayıt ettiremezsin bunu diyor. ne yapacağım..
J/B yapmak lazım o zaman. Shift + restore yaptınız değil mi ipsw dosyasından 3.0.1 e?
@PhantomX pm attım hocam bi yardımcı olursan çok mutlu olurum başka ilgilenen yok malesef.. çözebilirsek ayrıntılı buraya yazarım herkes faydalanır.
arkadaşlar size kötü bir haber verim, ama bu problem birçok kullanıcı ve ben de oldu. Ne yazıkkı bunu software olarak çözemezsiniz. Sevise göndermekten başka çareniz yok. Problem hardware problem. Ya tamir edecekler ya da değitirecekler(garantiniz varsa)
e patlar o zaman. ama işin ilgince about menüsünde wifi adresi falan veriyor. hatta wifi arıyor. ama bossprefse girince wifi paso kapalı. anlamadım bir türlü..