Şimdi Ara

İPhone 3g/3gs 06.15.00 baseband jailbreak/unlock/apps yükleme/cydia kullanımı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
2
Favori
54.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carnadormania

quote:

Orijinalden alıntı: H@mdilli

@Carnadormania

shsh kaydı alamıyorum. nasıl yapılacağını baktım ama yapılmıyor ki. 4.2 cıktıgından olabilir mi oyle bir şey var mı ?
    tiny umbrella en son sürümünü netten çek telefonunu bağla save my shsh de sağ üst tarafta o otomatikman alıyor kendisi.

quote:

Orijinalden alıntı: Dukastargate

ben unlock yaptim bb 6.15 ama tinyumbrella ile 4.1 05.14.02 ye donebilirmiyim?

baseband dönüşü yok firmware downgrade var.

Alıntıları Göster
    Benim telefon 3gs konudaki gibi yaptım oldu unlock ve 4.2.1 herşey güzel ama şarjında anormal bi gariplik var.Gece %70 olan şarj 4 5 saat sonra uyandığımda %8 e düşmüş bu nasıl bişeydir ya ayrıca telefon arada takılıyor çok çok az olsada arkaplanda görünmeden çalışan bir program mı var? Hem şarjını bitiriyor hem telefonu yavaşlatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _kej_
    Benim telefon 3gs konudaki gibi yaptım oldu unlock ve 4.2.1 herşey güzel ama şarjında anormal bi gariplik var.Gece %70 olan şarj 4 5 saat sonra uyandığımda %8 e düşmüş bu nasıl bişeydir ya ayrıca telefon arada takılıyor çok çok az olsada arkaplanda görünmeden çalışan bir program mı var? Hem şarjını bitiriyor hem telefonu yavaşlatıyor

Ayni sorun bende de var ama buna cevabi olan yok sanirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H@mdilli

@Carnadormania

shsh kaydı alamıyorum. nasıl yapılacağını baktım ama yapılmıyor ki. 4.2 cıktıgından olabilir mi oyle bir şey var mı ?
    tiny umbrella en son sürümünü netten çek telefonunu bağla save my shsh de sağ üst tarafta o otomatikman alıyor kendisi.

quote:

Orijinalden alıntı: Dukastargate

ben unlock yaptim bb 6.15 ama tinyumbrella ile 4.1 05.14.02 ye donebilirmiyim?

baseband dönüşü yok firmware downgrade var.

Alıntıları Göster
    merhaba dün kendi 3g mi sorunsuz hallettim. eşimde türkiyeden alınma 3gs var. 3.1.2 versiyon oldukça da hızlı uclock derdimiz yok ama ben 4.2.1 sürüme yükseltme konusunda tereddütteyim telefonda kasma gibi sorunlar yaşar mıyız?
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BeFeD

merhaba dün kendi 3g mi sorunsuz hallettim. eşimde türkiyeden alınma 3gs var. 3.1.2 versiyon oldukça da hızlı uclock derdimiz yok ama ben 4.2.1 sürüme yükseltme konusunda tereddütteyim telefonda kasma gibi sorunlar yaşar mıyız?
    teşekkürler

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bir soru sorucam size.
    bende iphone 3g 4.1 fw 05.14.02 bb 1.59 var ben bb yi 6.15 e yükseltmek istemiyorum ipad olucagı için. 05.14.02 için baska unlock cıkarmı ileri zamanlarda. 4.3 fw gelirse şayet?

• quote:

Orijinalden alıntı: canererdemli

bende iphone 3g 4.1 fw 05.14.02 bb 1.59 var ben bb yi 6.15 e yükseltmek istemiyorum ipad olucagı için. 05.14.02 için baska unlock cıkarmı ileri zamanlarda. 4.3 fw gelirse şayet?

bende aynı durumdan muzdaribim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

Orijinalden alıntı: canererdemli

bende aynı durumdan muzdaribim....

Alıntıları Göster
    Carnadormania

Benim yurtdışı 3G 16GB telefonum vardı bilmeden itunes ile galiba 4.1 ya da 4.1.2 sürümüne güncellendi. Güncellemeden sonra telefon ekranında usb işareti gelip yalnızca acil aramalarda kaldı. itunesa bağlandığında da sim kartınız desteklenmiyor uyarısı verdi. Jailbreak yapıp ipod olarak kullanmak istedim olmadı. Şimdi telefon anladığım kadarıyla recovery denilen modda kaldı çünkü telefon ekranında şu an sadece usb kablo işareti ve itunes yazısı çıkıyor. itunesda da sadece restore butonu açık.

Senin anlattığın yöntemle sorunumu çözebilir miyim? Bir de benim telefonum yurtdışı olduğundan aktivasyon sorunu filan olabilirmiş bir AT&T kartla aktive etmem gerekebilirmiş update'den sonra bu sorunu senin önerdiğin Tinyumbrella ile çözebilir miyim? Bana bir başlangıç noktası gösterebilir misin telefonu diriltmem için.

• quote:

Orijinalden alıntı: soniskoc

Carnadormania

Benim yurtdışı 3G 16GB telefonum vardı bilmeden itunes ile galiba 4.1 ya da 4.1.2 sürümüne güncellendi. Güncellemeden sonra telefon ekranında usb işareti gelip yalnızca acil aramalarda kaldı. itunesa bağlandığında da sim kartınız desteklenmiyor uyarısı verdi. Jailbreak yapıp ipod olarak kullanmak istedim olmadı. Şimdi telefon anladığım kadarıyla recovery denilen modda kaldı çünkü telefon ekranında şu an sadece usb kablo işareti ve itunes yazısı çıkıyor. itunesda da sadece restore butonu açık.

Senin anlattığın yöntemle sorunumu çözebilir miyim? Bir de benim telefonum yurtdışı olduğundan aktivasyon sorunu filan olabilirmiş bir AT&T kartla aktive etmem gerekebilirmiş update'den sonra bu sorunu senin önerdiğin Tinyumbrella ile çözebilir miyim? Bana bir başlangıç noktası gösterebilir misin telefonu diriltmem için.

Alıntıları Göster
    @kenandeveci bence 4.2.1 de fazla yenilik yok newbootroom sa 45.hafta üretim sonrasıysa jailbreak sıkıntısı doğar. telefonu jailbreak yapmadan açamazsın.

@canererdemli gelsede uzun bir süre sim kilit çıkmayacaktır.

@soniskoc 4.2.1 deysen de 4.1 de olsa bile farketmez dediklerimi uygula telefonun sim kilit + aktivasyon derdin olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnadormania -- 1 Aralık 2010; 13:47:43 >

• quote:

@kenandeveci bence 4.2.1 de fazla yenilik yok newbootroom sa 45.hafta üretim sonrasıysa jailbreak sıkıntısı doğar. telefonu jailbreak yapmadan açamazsın.

@soniskoc 4.2.1 deysen de 4.1 de olsa bile farketmez dediklerimi uygula telefonun sim kilit + aktivasyon derdin olmaz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar jb yaptım ve appsync 4.1 i yükledim, oyunları ve programları nasıl yüklemem gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen.

• quote:

telefon sim kilit derdin olmaz diyorsun ama benim öyle bir derdim var dediklerini yaptım jailbrak oldu telefon çalışıyor ama sim kartı takıyorum arıyor diyor servis yok diyor ne yapmam lazım hocam bi destek ver bişeyler yap lütfen..
  • quote:

Tamamdır abi dediklerini uygulayıp buraya sonuçları yazacağım. Cevabın için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Versace kv

Benim ıphone da cydıa var dıye onu yuklemedım 4.1 falan o basdakı 5 adım ın hıc bırısnı yapmadım ama oldu

Bu konudada dıger konudada anlatan arkadaslara cok tesekkur ederım darısı sızın basınıza

Alıntıları Göster
    Sonunda başardım arkadaşlar benden bıktınız eminim sorularımla ama sorun ipsw uzantılının linkini verdi birisi indirdim ve sabah yaptım yarım saat bile sürmedi yani tıkır tıkır teşekkür ederim hepinize bir sosu daha :9
    yüklediim bir oyunu nasıl silicem ekranda simgesine basılı tutuyorum titriyorya eski sürümde simgene çarpı çıkıyordu galiba bunda olmuyor silemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: forumerk

Sonunda başardım arkadaşlar benden bıktınız eminim sorularımla ama sorun ipsw uzantılının linkini verdi birisi indirdim ve sabah yaptım yarım saat bile sürmedi yani tıkır tıkır teşekkür ederim hepinize bir sosu daha :9
    yüklediim bir oyunu nasıl silicem ekranda simgesine basılı tutuyorum titriyorya eski sürümde simgene çarpı çıkıyordu galiba bunda olmuyor silemedim

abi bende sim kilit bir türlü kırılmadı sende nasıl kırıldı ekstra ne yaptın veya indirdiğin ipsw uzantının tam adını ve linkini benimle paylaşırmısın lütfennn
  • quote:

quote:

abi bende sim kilit bir türlü kırılmadı sende nasıl kırıldı ekstra ne yaptın veya indirdiğin ipsw uzantının tam adını ve linkini benimle paylaşırmısın lütfennn

3gs linki:

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-7938.20100908.F3rCk/iPhone2,1_4.1_8B117_Restore.ipsw

3g linki:

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-7932.20100908.3fgt5/iPhone1,2_4.1_8B117_Restore.ipsw
    Burdan indirdim dostum anlatayımmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar jb yaptım ve appsync 4.1 i yükledim, oyunları ve programları nasıl yüklemem gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen.

birinci sayfada verdiğim adresten uygulama indir indirdikten sonra iki defa tıkla üstüne itunes tanır daha sonra İPhone bu bağla snyc yap.
  • quote:

quote:

quote:

3gs linki:

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-7938.20100908.F3rCk/iPhone2,1_4.1_8B117_Restore.ipsw

3g linki:

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-7932.20100908.3fgt5/iPhone1,2_4.1_8B117_Restore.ipsw

tamam hocam bende burdakini kurdum telefon açılıyor ama hani bir link giriyoruz sonra onu idnrip kuruyoruz yaa unlock ben onuda kurdum ama hattı bulmuyor yeni beklemem gerekiyor benim modem versiyonummu olmuyor versiyona çıkan unlockumu beklemem gerekiyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

3gs linki:

3g linki:

tamam hocam bende burdakini kurdum telefon açılıyor ama hani bir link giriyoruz sonra onu idnrip kuruyoruz yaa unlock ben onuda kurdum ama hattı bulmuyor yeni beklemem gerekiyor benim modem versiyonummu olmuyor versiyona çıkan unlockumu beklemem gerekiyor...

Baseband ıniz 06.15 e yükseldimi genel ayarlardan bakarmısnız

• quote:

quote:

birinci sayfada verdiğim adresten uygulama indir indirdikten sonra iki defa tıkla üstüne itunes tanır daha sonra İPhone bu bağla snyc yap.

tşk ler deniyorum hemen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_bye

dostum 4.1 fw yaptım shift+restore i,le sonra aynı 4.1 redsn0w çalıştırdım gösterdim şu ekran geldi ne yapacağız burda

İPhone 3g/3gs 06.15.00 baseband jailbreak/unlock/apps yükleme/cydia kullanımı

telefonun 3gs ve 38.nci hafta sonrasıysa new bootroom dur. öğrenmek için;

ayarlar genel hakkında kısmında seri numarasına bak 4. ve 5. is 45 den büyükse newbootroomdur ''yes'' i işaretlemilisin. 40 dan aşağıysa old bootroomdur.

sonunda oldu yukardaki arkadaşın yazdıkları beni yanılttı açıkcası 29 . hafta olunca hayır demem gerekiyormuş bende hep hayır diyordum evet diyerek yeniden restore ettim küt diye kartımı tanıdı ve çalıştı herkeze teşekkürler....

• quote:

quote:

quote:

tşk ler deniyorum hemen

Alıntıları Göster
    @Carnadormania

Çok tşk ederim bu kadar kolay olduğuna inanamıyorum yüklüyor ve oynuyorum şimdi sağol

• quote:

@Carnadormania

Çok tşk ederim bu kadar kolay olduğuna inanamıyorum yüklüyor ve oynuyorum şimdi sağol

aynen abi teşekkürler bende artık telefonu aktif kullanıyorum saolun varolun....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.