Şimdi Ara

İPhone 3g/3gs 06.15.00 baseband jailbreak/unlock/apps yükleme/cydia kullanımı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
2
Favori
54.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İPhone 3gs ile yüksek çözünürlüklü video çekme yöntemini ilk sayfaya ekledim. İlgilenen olursa 1.sayfada olacak.

3GS Ler uygulayabilir sadece. 3G lere neden yüklenmiyor napabilirim diye sormayın! Donanımsal olarak kaldırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnadormania -- 1 Aralık 2010; 19:17:36 >
  • Baseband'im 05.15.04'e yükseldi direkt olarak 4.2.1'e yükseltince ne yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erol Tevfik

Baseband'im 05.15.04'e yükseldi direkt olarak 4.2.1'e yükseltince ne yapmam gerek?

önerim redsn0w dan ipad baseband ine yükseltirsen çözüm olabilir diye düşünüyorum.Yinede bir arıştır denemedim hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnadormania -- 1 Aralık 2010; 22:48:36 >
  • Tam olarak nasıl araştıracağım konusunda bir fikrim yok aslında, peki 05.15.04'ün unlock'u pazar günü çıkacakmış diye duydum. Senin bir bilgin veya fikrin var mı? Ve ne yapmamı önerirsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erol Tevfik -- 1 Aralık 2010; 22:54:31 >
  • dev-team blog var zaten bilinen bir site.Oradan sonra redmondpie.com var iclarified.com bunlar devamlı güncellenen siteler ve her türlü iphone haberi oluyor unlock a kadar. Ben duymadım unlock çıkması konusunda yalan olabilir. + iphone 4 değilse telefonun unlock daha bekleme 6.15.00 dan başkasına kolay gelmeyecektir.
  • yükselen baseband ile GPS problemlerinden bahsediliyor, DevTeam bunu araştırdığını ve ipad baseband larında normalde GPS desteklendiği için ileri bir fix gerekebileceğini belirtmiş.

GPS lerinde sorun yaşayamayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kentiaman -- 1 Aralık 2010; 23:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kentiaman

yükselen baseband ile GPS problemlerinden bahsediliyor, DevTeam bunu araştırdığını ve ipad baseband larında normalde GPS desteklendiği için ileri bir fix gerekebileceğini belirtmiş.

push doctor yükledim işe yarar belki.
  • Hocam sorunuma bağlı olarak konundakileri harfiyen yapsam sonuca ulaşabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erol Tevfik

Hocam sorunuma bağlı olarak konundakileri harfiyen yapsam sonuca ulaşabilir miyim?

evet halledersin. (: iclarified sitesinden alıp çevirdim . kendim denedim tertemiz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnadormania

quote:

Orijinalden alıntı: Kentiaman

yükselen baseband ile GPS problemlerinden bahsediliyor, DevTeam bunu araştırdığını ve ipad baseband larında normalde GPS desteklendiği için ileri bir fix gerekebileceğini belirtmiş.

push doctor yükledim işe yarar belki.

sonuçları paylaşırsan seviniriz.
  • İPhone 3Gs te Yüksek çözünürlüklü video çekmenin yöntemi
    bu yöntemi telefonuma uygularsam herhani bir yavaşlama takılma olur mu? Ayrıca gözle görülür bi değişim oluyor mu?
  • Bu yontemle sarji cok cabuk biten arkadaslar,pwnage toolda hacktivation yani Activate iphoneu secmeyin,kendiniz aktive edin daha sonra.sorun buymus pil bitmesinde.hos ben 3g yi yapamadim bu sekilde,hangi karti takarsam takiym kabul etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kej_

İPhone 3Gs te Yüksek çözünürlüklü video çekmenin yöntemi
    bu yöntemi telefonuma uygularsam herhani bir yavaşlama takılma olur mu? Ayrıca gözle görülür bi değişim oluyor mu?

ben denemiştim çok fazla kasılma olmuyor ama bir dene istersen ben kullanıyorum.
  • iyi geceler arkadaslar bilgi veren olursa sevinirim
    İPhone 3gs 4.1 unlock la 06.15.00 basebanda yukselttim telefondan memnunum hicbir sorun cikarmadi
    benim sorum su anda versiyon yukseltebilirmiyim 4.2 yapsam telefonumu yine unclok mu beklemek zorundayim ?
  • Merhaba yurtdışı 3gs 16gb 05.14.02 bb telefonum var ama aktif edemiyorum 1. Sayfadaki işlemleri sırasıyla yapsam açılırmı.Açılması için beklemekmi gerekirmi, bu nasıl bir telefon oldu çıktı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desing

Merhaba yurtdışı 3gs 16gb 05.14.02 bb telefonum var ama aktif edemiyorum 1. Sayfadaki işlemleri sırasıyla yapsam açılırmı.Açılması için beklemekmi gerekirmi, bu nasıl bir telefon oldu çıktı anlamadım.

baseband yükseltmen gerekir. Yoksa UNLOCK YAPAMAZSIN
  • merhabalar en son versiyon iphone 3g 8 gb cihazım var ve jailbreak yapmak istiyorum en güncel jailbreak bilenler yazabilirmi ve detaylı kurulumunu
  • arkadaslar bende yurtiçinden alınma 4.2.1 update edilmis 3g var cydia dan program yüklemem gerekiyor..jb yaparsam tel kilitlenirmi yoksa problem olmazmı?
  • Hocam bende yurtdısı 3G S var versiyon 3.1 ben bunu senin anlattıgın sekilde direk 4.1 eyükseltsem sorun cıkarmı veya ne yapmam gerek ?cevaplarsan cok memnun kalırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist3169

Hocam bende yurtdısı 3G S var versiyon 3.1 ben bunu senin anlattıgın sekilde direk 4.1 eyükseltsem sorun cıkarmı veya ne yapmam gerek ?cevaplarsan cok memnun kalırım :)

aynı anlatılan gibi yaptım ben benimki 4.1 di tekrar 4.1 e restore ettim verilen linkdeki 4.1 fw yi. sonra redsnow ile jeilbreak sonra cydia üzerinden unlock. basit ve işlemleri doğru yaparsan sorun yaşamazsın. 4.1 yapıp shsh kaydını al hemen. ve önce oku yapılış şeklini anla sonra başla yapmaya.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.