Şimdi Ara

İPhone 3g/3gs 06.15.00 baseband jailbreak/unlock/apps yükleme/cydia kullanımı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
2
Favori
54.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bende 3.1.3 sürüm 3g var resetledim yine 3.1.3 sürüm yükledim.almanyadan geldi cihaz,pasaport kayıtlı,ituneste ilerleyemiyorum simkartı kabul etmiyor.Cihazın 3g bide 3.1.3 sürüm olduğunu biliorm ios falan ne bilmiyorum Arkadaşlar bişeyler yapmış ama takılıyormuş ne yapmam lazım bi yardımcı olursan çok sevinirim.
  • Uzuuuun zamandır iPad gibi kullandığım 3GS'imi sayenizde iPad basebandi kurup açtım. Çok teşekkürler.

İlk Vista'da denedim olmadı, işlemin ortasında hata verdi. Sonra XP'de denedim ve oldu. Yalnız 4.2.1'den 4.1'e nasıl düşürüleceğini yazmayı unutmuş galiba.
  • arkadaşlar ben anlatıldığı gibi jb yaptım cihazı. yalnız cihaz jb'den sonra otomatik attığı resette elma logosunda takılıyor baya sonra apple'ın loading simgesi geliyor ama o da hareketsiz kalıyor. itunes cihazı görmüyor tabii. ne yapmam gerekiyor? iki kez denedim jb'yi aynı şekilde takılıp kalıyor.

cihaz yurtdışından gelme pasaport kaydı yapılmış. 3gs 16gb. jbli ve unlockluydu fakt ben restore etmek istedim. onda da baya bekletti reset atayım dedim bu sefer açılmadı elma'da takıldı hep. yardımcı olursanız sevinirim. cihazda yüklü olan 4.2.1 idi. baseband'de 06.15.00
  • Merhaba ,

iphone version yükselymesi yapmak istiorum.Mümkünse 4 ios sürümlerinden 1 tanesini. Denemiş yapmış olan var mı ?

teşekkürler
  • Teşekkür ederim. Çok işime yaradı.
  • kardeş öncelikle çok faydalı bi konu açmışsın teşekkür ederim. konu biraz eskimiş ama nadir görülen bir problemim var yardımcı olabılırsınız diye dusundum. sorunum: iphone 3gs 16gb aldım cihaz kayıtlı ve ingiltereden gelme ilk aldıgımda 2 hat denedım sorunsuz çalıştı daha snra diğer kullanıcıların bilgileri oldugu için restore edeyim dedim. ios5 e yukselttim bilmeden cihazda simlock oldu halledemedım bu sorunu iphone dan anlayan bi telefoncuya gotrdum versiyon yazılımı tumden silinip tekrar yuklemecek dedi 4.1 yukledi daha snra telefonu almaya gıttıgımde baska bı sorun cıktı dedi adam su an ipod gibi telefon bugun tkrar gtrcem ugrascakmıs ama tedirginim telefonda şebeke kısmında içinde kart olsada olmasada no service yazıyor. 4.2 yukledı yine duzelmedi. ama dikkatimi çeken şu telefonu ilk alıp kullandıgımda hiç bir problm yoktu arama dahil yaptım 3-4 gun kullandım o şklde bnden onceki kişide o şklde kullanıyordu acaba sorun ne olabılır burda yazılım mı donanım mı telefoncu mu bu hale gtrdı neden gtrsın kı bu hale diye dusunuyorum vidalarına baktım temız bişe değmemiş ama kart olmasada no servıce diyor normalde no sim diye uyarması gerek. biliyorum arkadaslar belkı daha once karsılasmadınız ama belki çok ilgili olan kişilerin bi bildği vardır diye düşündüm lütfen fikirlerinizi ve dusuncelerınızi paylaşın. ne yapabılırım? şimdiden teşekkür ederim hepinize..

• Arkadaşlar bende iphone 3gs var yurtiçi telefon bir gün yanlışlıkla 06.15.00 basebande yükseltmiştim öyle kaldı, geçen gün 5.0 ve 5.01 firmware yükledim ama ne yaptıysam hat aktif olmadı, şuan 4.1 firmware e döndüm. Şuan 4.1 den 5.0 veya daha yüksek firmware e telefonu yükseltemez miyim sorunsuz bir şekilde acaba?
  • elleriniz dert görmesin 2 gündür dolaşmadığım forum kalmamıştı iyiki sizi görmüşüm 1. sayfadaki yönlendirmelerinizi harfiyen uyguladım sonuç muhteşem beni 40 tl den kurtardınız sizler sayesinde bizde bi şeyler başarmaktan mutlu oluyoruz başarılarınızın devamını diliyorum
  • Hocam eline sağlık gerçekten güzel paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

Arkadaşlar bende iphone 3gs var yurtiçi telefon bir gün yanlışlıkla 06.15.00 basebande yükseltmiştim öyle kaldı, geçen gün 5.0 ve 5.01 firmware yükledim ama ne yaptıysam hat aktif olmadı, şuan 4.1 firmware e döndüm. Şuan 4.1 den 5.0 veya daha yüksek firmware e telefonu yükseltemez miyim sorunsuz bir şekilde acaba?

yurt içi telefonda baseband ne olursa olsun sorun olmamalı.. siz yurt ıcı olduguna emınmısınız
  • igo turkey programını 6.15bbli cihazda çalıştıran oldu mu?
  • Arkdaşlar iphone 3g kullanıcısıyım. 4.2.1 sürüm yüklü yurtdışından gelme telefon fakat cydia yok yüklemem gerekiyor.İnternette ve forum da biraz araştırma yaptım ama yeterli bilgi toplayamadım.Yardımcı olursanız çok seviniririm.Teşekkürler.
  • 3194 1604 28 hatalarını veren iphone'a bunları uygulayabilir miyim ? hataları çöebilir miyim ?
  • takip
  • Bu sadece 3 ve 3gs lerdemi uygulanıyor . mesela bende iphone 4 var simkilitli bu yöntem ile telefonun B.B yükselterek telefonun simkilitini geveysiz kullanmaya başlayabilirmiyim ip4 ler için bu yöntem uygunmudur. saygılarımla.
  • teşekkürler
  • Güzel konu, teşekkürler
  • hocam benim cihaz 3g 4.2.1 redsnowun soyledigin versiyonunu bulamadim ben de en son versiyonu yukledim. ama ipad basebandini sec dedikten sonra ' allocate redsnow must exit' yaziyo ve program kapaniyo. ne yapmam lazim bi yardimci olsaniz cok sevinirim.
  • arkadaşlar 5.0.1 jb li 3gs yi bu şekilde yapabilirmiyim???
    4.2.1 firmware yüklemelimiyim işlemler için???
    ...
  • Merhaba arkadaslar iPhone 3gs, baseband 06.15.00, shsh kaydi olma ios 4.1 kullanicilara – 5.1 e, yukseltme surumunu anlatiyorum oncelikle sadece iPhone 3gs lere uyumludur.
    NOT: Shsh kaydinizi yapin ve sonra uyumlu mu uyumsuz mu ona gore haraket edin ve tabiki basedband da cok onemli, basedband ne oldugunu ogrenmek istyorsaniz telefonunuzda , ayarlar hakkinda ve en sonunda bulunan noktali olan rakamlar… shsh kaydinizi bilmyorsaniz googelden arastirin, telefonunuzda uygulaya bilirsiniz.
    ios 4.1 kullancilar eger GPS sorunuz varsa bana ulassin facebook: lovealtuush@yahoo.com mail gondere bilirsiniz sorunuzu acik ve net seklinde gondermenize rica ederim, ben yabanciyim o yuzden turkcem zayif tsk…
    GPS – Uygulama yukleme yontemlerle beraber anlatiyorum, bu konu ile sikinti olanlar, disarda telefon servislere 50 tl den 100 tl arasi arza kaydini aliyor ama ben burda size sadece kendim haftadir GPS-siz sorunum ve yanlisikla restore ettigim icin sikintilarimi sadece kendim hayletmeye calistim ve sonuc hepsini kurtara bildim, internet’ten cok arastirdim ve sonunda mutluyum, sadece bilgisayarin basinda oturarak cozdum. Sim kilidini kirma, JB-Snw ile kirilma ve active etme yontem.
    Bilgisayariniza su programlari indiryoruz (Win)
    1 - sn0wbreeze-v2.9.3
    2 - redsn0w_win_0.9.10b7
    3 - iREB-r5
    4 - iPhone2,1_5.1_9B176_Restore
    Simdi sn0w’i calistiralim OK next Browse tiklayarak indirdigimiz iPhone2,1_5.1_9B176_Restore seciyoruz ve karsiniza old bootrom vs new bootrom diye soracak sizinki new olmasi gerekir, bilmyorsaniz internetten arastirin ve nasil ogreneceginizi googelden bilgileri alin, ve birini tiklayarak next Expert Mode secerek devam General next Activite the iphone ve next tekrar next tekrar next ve Build IPSW secerek islem sona eriyor ve bekliyoruz, kac dakka sonra masa ustunuzde (sn0wbreeze_iPhone_3GS-5.1-9B176) ve (ibooty 2.3) dosyasi olmasi lazim (bu dosyanizi silmeyn ilerde lazim olur) ve simdi itunes son surum bilgisayarinizda yuklu olmasi gerekir, ve yuklemeden once iPhonuzu bilgisayara baglayn ve DFU moduna alin iREB programinizi calistiryoruz ve 3gs seciyoruz ve DFU moduna aldiktan sonra iTunes’u aciyoruz ve Shift+geri yukleme seciyoruz (sn0wbreeze_iPhone_3GS-5.1-9B176). Eger yukleme sirasinda hata aldiysaniz hata kodunu googelden ariyarak cozumunuzu bulursunuz eger olmazsa benim adresime ulasin. Umarim hata cikmaz diye dusunyorum.
    Tamam islem bittikten sonra telefonunuza belli bir secenekleri seciyoruz e bitiryoruz sonra. Dil ayarlar falan.
    Redsn0w programimizi calistiryoruz – Jailbreak seciyoruz telefonunuzu kapatiyoruz, next ve DFU moduna aliryoz ve kisa islemden sonra Cydi ve basedbandi secyoruz ve gelen pencerelere ok ok diyerek devam
    Sonra telefonunuz apple resimde kalirsa ibooty programimizi calistiryoruz ve telefon kisa sure sonra acilyor ve son islem.
    Öncelikle bu uygulamanın sadece 01.59.00, 04.26.08, 05.11.07, 05.13.01, 05.12.01, 06.15.00 baseband (modem firmware) sürümleri için olduğunu ve yeni bir unlock metodu olmadığını belirtmek isteriz. iOS 5.1 yükseltmesi sonrası yukarıda belirtilen sürümlerdeki cihaz sahipleri mevcut Ultrasn0w ile cihazlarını unlock yapamıyor ultrasn0w'un güncellemesini bekliyorlardı. Yazımızın devamında vereceğimiz fix ile beraber belirtilen baseband sürümlerindeki cihazlarınızı Ultrasn0w'un mevcut sürümü ile unlock yapıp kullanabileceksiniz.
    Birinci Adım: Cydia > Manage > Sources > Edit > Add menüsünü takip ederek "http://repo.iparelhos.com" repo adresini kaydedelim.
    İkinci Adım: Kaynağa ait yükleme işlemi tamamlandığında Cydia arama kısmına "Ultrasn0w Fixer" yazarak çıkan "Ultrasn0w fixer for 5.1" uygulamasını yükleyelim.
    Üçüncü Adım: Ultrasn0w'un son sürüm uygulamasını yükleyerek iPhone 4 ve iPhone 3GS cihazlarınızı unlock yapabilirsiniz.
    Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi bu uygulama sadece iPhone 4 ve iPhone 3GS gibi A4 cihazlar içindir. (01.59.00, 04.26.08, 05.11.07, 05.13.01, 05.12.01, 06.15.00 baseband ) iPhone 4S kullanıcıları bu uygulama ile cihazlarını unlock yapamazlar.
    Tamam simdi GPS ve kilidi acma ve activate islem sona eriyor. Umarim sebeke geldi…
    Eger uygulama (oyun-muzik vb) yuklemek istiyorsaniz karsiniza belli bir hatalar aliyorsaniz bu islemi kulannin sorun kesin cozulur. Ornek bu gibi hatalar: 0xE8008001
    1.cydia ya gir
    2.manage ye gir
    3.edit de
    4.SiNfuL iPhone Repo u yaz add source de
    5.o kurduğun source den appsycn for os 4.1 kur
    6.aynı sourceden openssh ı da kur.
    Tamam arkadaslar bu islemi almam icin haftadir urastim belli bir zaman harcadim yoruldum ama pes etmedim ve sonuc su an mutluyum, ios5 kullanarak yeni bir telefon kullanmis gibi hisedyorum, eger sorunuz varsa tabiki yardim etmeye hazirim simdiden tsk ederim, yorumunuzu ve sonucunuzu bekliyorum…

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.