Şimdi Ara

iPhone 3G,3GS,4 | iPodT 2G multitasking ve arkaplan özellikleri aç-kapa!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar araştırdım ve sonunda buldum. bu program sayesinde cihazınız ne olursa olsun multitasking ve menü arkaplan özelliklerini açıp kapayabileceksiniz. hem de winterboard olmadan. tek yapmamız gereken cydia'dan zToggle olarak aratmak ve yüklemek. kullanımı çok basit ve sistemden yemiyo. güle güle kullanın (:

zToggle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Film Bu Ya -- 23 Ağustos 2010; 2:00:52 >

• kullanıyorum ve çok memnunum..

özellikle 3G makinem var ve yavaşlatan wallpaper olayını kaldırdım. sadece multitasking kullanıyorum ve alette hiçbir performans düşüşü yok.

Spotlight aramayı sadece kişiler olarak ayarlayın ve wallpaper'ı kapatın. iphone 3g'nizi kapatıp açtığınızda gayet hızlandığını göreceksiniz.
  • iOS4 yüklü iTouch 2G'mde kullanabilimiyim bunu ? (Os4 yüklü ama arkaplan değiştirme ve multitasking yok)
  • tabiki kullanabilirsin. benim cihazın aynısı zaten. bu program zaten, özellikler olmayanlar için deneme fırsatı sunuyo, daha fazla performans isteyenlerin de yardımına koşuyo. güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyaayya

tabiki kullanabilirsin. benim cihazın aynısı zaten. bu program zaten, özellikler olmayanlar için deneme fırsatı sunuyo, daha fazla performans isteyenlerin de yardımına koşuyo. güle güle kullan

teşekkürler deyelim bakalım
  • Bulunduğum yerde wifi ağı yok bulmak için dışarı çıkmam gerekicek. Acaba bunu PC'mize indirip iTunes ile de iTouch'a kursak olmuyor mu öyle
  • .deb dosyalarını bulursun belki. ama itunes'la kurman imkansız. deb dosyasıyla bile kurmak için başka bi eklenti gerekiyo :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman bana Migros yolu gözüktü yarın

Cevaplar için teşekkürler
  • iTouch 2G'ye attım. Sadece arkaplan ayarlamak için kullanmak istiyordum işime de yaradı gerçekten güzel oldu Yalnız ilk başta ipod'da alışık olmadığım bir biçimde kasmaya başladı menüye girince şimdilik daha iyi gibi ama çok kasarsa kaldırmak zorunda kalıcam

edit: bide arkaplan resmi yapacak tek damlacıklar mı var biz istediğimiz resmi atayamıyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 3 Eylül 2010; 19:32:54 >
  • kasabilir. ben canım sıkılınca açıyorum veya kapıyorum istediğin resmi atayabilirsin tabiki. kilit ekranına nasıl resim atıyorsan o yöntemle arkaplana istediğin gibi atayabilirsin
  • en düsük 4.0 olması mı gerek bunun icin cihazın
  • Arkadaşlar bende 3g 32 gb var fakat version 3.1.3 yüklü buna multitasking yapamıyormuyum ?

• Allah razı olsun
  • süpermiş teşekkürler
  • ovv bunu yeni gördüm şu an kullanmaya başladım ilk görüşte hiç ama hiç sıkıntı yok cihazım MC serisi 2G touch ;) ilerleyen zamanlarda daha güzel bir yorum yaparım umarım :)
  • arkadaslar 3g 8gb ım var programı kurdum eror domain= 513 "The operation couldn't be completed. ( cocoa error 513.) " userınfo=0x198610 [NSFilePath=/System/Library/Core Services/SpringBoard.app/N82AP.plist, NSUserStringVariant=Remove] seklinde bir uyarı alıyorum ne yapmalıyım :(
  • ben de 3g 4.1 ios iphone var jailbreak yaptıktan sonra cydia'dan ztoogle yi yükledim fakat error veriyor ve olmuyor neden acaba??
  • ios4 için diyor :((
  • iphone 3g var bndede zToggle denicem ama o spotligt kpattim wallpaperi nasi kapatcaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 3g 8 gb me z toggle yukledim oldu eyw saol kardes 1de sorum var. düşey yön kiliti ne ise yario

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.