Şimdi Ara

iPhone 3g 4.1.2 6.15.00 sim&wifi sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon jailbreak yapılmıştı imei yüzünden 15 gün sonra kapandı bende tekrar jailbreak yapıp unlock yapıcaktım 4.1.2 restore yaptım cydiayı flan yükledim youtubedan flan milyon videoyaya baktım milyon kez jb yaptım ama şimdi ne cydiaya bağlanıyor ne wifidan ağ buluyor acaba bu işlemlerde bi hata mı yapıyorum lütfen 4.1.2 ve 6.15.00 için bir jailbreak ve unlock yazı, video önerir misiniz? herşeye en baştan başlamaya razıyım günlerdir uğraşıyorum

• düzeltiyorum 4.2.1 yüklemiştim şimdi 4.1le denedim yine olmuyor cydia network error veriyor ağ a bakıncada internet paylaşımı flan yok wifi 1000 kez ağ ayarlarını sıfırladım artık ne yapabilirim bilmiyorum wifi da bulmuyor hiç bir ağı
  • restore yapmayı dene cihazı yurtdışından mı aldın?
  • evet kanadadan getirdim 15 gün kullandım sonra servis yok dedi milyon tane restore yaptım ama hala tam bi çözüm yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisikos94
    evet kanadadan getirdim 15 gün kullandım sonra servis yok dedi milyon tane restore yaptım ama hala tam bi çözüm yok

Vay be miliyon tane:s
  • hattında sorun vardır belki
  • instaluos yuklediysen sil ayrıca bilgisayarda virus programıda olmasın sonra yuklemeyi tekrar dene istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.