Şimdi Ara

İPHONE 3G 8G , TURKCELL faturalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar, başlıkta yazdığım ürünü, iphone 4 aldığım için satıyorum. Hiçbir kusuru sorunu yoktur alındığının 2. haftasından itibaren invisible shield korumasıyla kullanılmıştır. şehir olarak mersindeyim elden alacak arkadaşlar öncelikli olacaktır, yinede ürünü kargolayabilirim. Fakat şu kadar mesaj sayım var sen gönder parasını gönderirim gibi durumlar tercihim değil. Ürünün kulaklığını bulamıyorum iphone 4 ün kulaklığını verme şansımda yok maalesef alacak arkadaşların bilgisine sunulur. Kutusu kitapçıkları ve faturası mevcuttur. Fiyat: 550 TL 1 aydan daha fazla garantisi süresi var ürünün arkadaşların sorusu üzerine baktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancansiz -- 26 Ekim 2010; 19:11:55 >

• pm attım
  • arkadaşımızla anlaştık..
    yarın için elden şekilde alışveriş yapılacaktır
  • Ürün satılmamıştır, satışa devam...
  • telefon elden görülmüştür,,ancak anlatıldığı gibi çıkmadığı için alımdan vazgeçilmiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_gorunmez

telefon elden görülmüştür,,ancak anlatıldığı gibi çıkmadığı için alımdan vazgeçilmiştir...

daha ayrıntı verirseniz alıcılar da biliçlenmiş olur
  • arkadaşla telefonda görüştüğümüzde özellikle ekranda hiç çizik yok,,arka tarafta elma logosunda 1-2 kılcal çizik var denildi..

telefonun ekranında kullanıma bağlı ince çizikler mevcut,arka kapakta da aynen..
    ayrıca ortadaki yuvarlak tusun sağ tarafındaki kısımda görülen beyazlık --------soyulma olduğu için vazgeçilmiştir..

bunları tabii ki satıcının ayrıntılı yazması gerekirdi ama sorulduğu için ben yazıyorum..
    ilanı kirletme maksadı yok sadece alıcıları bilgilendirme maksadı taşıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşla telefonda görüştüğümüzde özellikle ekranda hiç çizik yok,,arka tarafta elma logosunda 1-2 kılcal çizik var denildi..

telefonun ekranında kullanıma bağlı ince çizikler mevcut,arka kapakta da aynen..
    ayrıca ortadaki yuvarlak tusun sağ tarafındaki kısımda görülen beyazlık --------soyulma olduğu için vazgeçilmiştir..

bunları tabii ki satıcının ayrıntılı yazması gerekirdi ama sorulduğu için ben yazıyorum..

teşekkürler bilgilendirme için. hayırlı satışlar
  • ürünü görebilme şansımız var mıdır Mersin içinde ?
  • pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: timberLand

quote:

arkadaşla telefonda görüştüğümüzde özellikle ekranda hiç çizik yok,,arka tarafta elma logosunda 1-2 kılcal çizik var denildi..

teşekkürler bilgilendirme için. hayırlı satışlar

Öncelikle şunu belirteyim, arkadaş telefonu görmedi. Bu anlatımların hepsi yorumdur çünkü kız kardeşi gelip baktı telefona. Onun söylediği kadarı ile arkadaş telefonumu anlatıyor size :) telefonun ekranında yada arka kapağında çizik falan yok arkadaşlar, bildiğiniz iphonelerın kapaklarında oluşabilecek kılcal izleri çok dikkatli bakarsanız görürsünüz sadece. Gerçekten hiç kullanılmamış bir telefon bekleyenler gidip sıfırını alabilirler, onun fiyatınında 500 ler seviyesinde olacağını sanmıyorum. Telefonun ön ekranında 1mm*4mm boyutlarında bir beyazlama var fotoda da görünüyor, dıştan soyulma değil az önce kumpasla ölçtüm. Eğer bu beyazlama arkadaşın bahsettiği gibi dıştan bir soyulma ise gelip ilk ispat edene telefonumu hediye edeceğim.(şaka yapmıyorum çok ciddiyim) . Ama alıpta soyulma olmadığını söyler ise benimde arkadaş hakkında bir kaç yorumum olur gözleriyle görmeden malıma laf ettiği için. Sıfır tel bekleyenler için elimde birde iphone 4 var ilk aldığım günki gibi duruyor onun bedelinin 3 katı olmasının bir sebebi olması gerektiğini bilecek arkadaşlar 3g yi almaya gelsinler lütfen. Garanti süresinin dolmasına 1 ay kalmış bir üründe nokta arayan arkadaşlar hiç bir ikinci el telefon alamayacakları gibi benim telimede bakmasınlar çok rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancansiz -- 28 Ekim 2010; 13:28:27 >

• Bu arada telefona elden baktıktan sonra buraya telefon için tarafsız şekilde yorum yapmaya söz veren bir arkadaşımıza telefonu 500 TL den vereceğim.
  • Hocam akil vermek gibi olmasin ama, keske daha detayli fotograflar koysaniz da insanlarin kafasinda soru isaretleri kalmasa.
  • ilk fırsatta koyacağım dostum
  •  İPHONE 3G 8G , TURKCELL faturalı

• hocam, irtibat numarasını pm atar mısınız
  • Tel satıldı arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.