Şimdi Ara

megaworks + ddts-100+ x-fi gamer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Desktop ımı işyerine götürdüm evde laptop kullanıyorum, iş yerindede böyle bir sisteme gerek olmadığı için satıyorum.

DDTS 100 kutusunda, kutu içeriği eksiksiz, elbette sorunsuz durumda-----> satıldı !

MEGAWORKS ün kutusu yok ama orjinal creative ayaklıkları ve ayaklıkların kutusu mevcut sorunsuz çiziksik, kırıksız, patlaksız.------> 250 TL

x-fi Xtremegamer sorunsuz, kutusunda-------> 100 TL

http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=15853&listby=

X-fi ile ddts-100 ü berabar alana uyumlu optik kabloyuda beraberinde vereceğim.

ürünlerin garantileri yoktur şuan MERSİN deyim burdan arkadaşlar varsa gelip bakabilirler.

Hepsini beraber alana daha az uğraşacağım için fiyatta indirim yaparım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancansiz -- 17 Ağustos 2009; 15:41:30 >

• DDTS 100 e çoooook ihtiyacım var ama çok ters zamanda karşıma çıktı
  • DDTS 100 biraz pahalı değilmi ya ben gd580 i 200 e aldım ...
  • Yanlış bilmiyorsam GD580 den çıkan bazı serilerde DDTS-100 var onun haricindekilerde GD580'nin decoder'ının birtakım fonksiyonel eksiklikleri var DDts-100 'e karşı.

DTS ES yok ve sanırım 5.1 destekli ayrıca bağlanabilen cihaz sayısı daha az ama araştırırsanız bazı serilerinde direk DDTS-100 çıkmış kutudan.

Sizdeki decoder'ın kodunu söyleyebilir misiniz?

DDTS-100 her zaman istenilen parayı edecektir :)

İyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

DDTS 100 biraz pahalı değilmi ya ben gd580 i 200 e aldım ...

Dostum güzel fiyata almışsın gd580 i güle güle kullan ama ddts-100 ile farklı cihazlar, biliyorsundur. ddts de 3 optik 1 coaxial 3 analog giriş var. Ayırıca sesi decoderden yada bilgisayardan decode etmenize seçenek sunan seçicisi var. gd580 i incelemedim ama sanırım decoder leri de farklı idi ddts ile. Yinede yazdığım fiyatta yardımcı olacağım alacak arkadaşa.
  • Anladım arkadaşım kusura bakma ben aynı decoder diye söylemiştim farkları varsa fiyatda tabi farklı olacaktır. hayırlı satışlar
  • Pm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM attım.
  • p.m ler cevaplandı. DDTS papa het isimli arkadaşa satıldı.
  • x_fi her bilgisayara uyuyormu?
    fiyatta indirim olurmu
    t.ufuk@hotmail.com ekle görüşelim.
  • çok merak ettim decoder kaça satıldı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: John PHILIPS

DDTS 100 e çoooook ihtiyacım var ama çok ters zamanda karşıma çıktı

inşallah alırsın arkadaşım en yakın zamanda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_kral

x_fi her bilgisayara uyuyormu?
    fiyatta indirim olurmu
    t.ufuk@hotmail.com ekle görüşelim.

Bu yüzyılda alınmış bilgisayarla uyumludur dostum. Malzeme satarken msn adresi eklemiyorum sonra ne için eklediğimi unutuyorum ama sen ekleyip merak ettiklerini sorarsan memnuniyetle cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taktik

çok merak ettim decoder kaça satıldı ??

Sanırım alan arkadaşımızın cevaplaması daha doğru olur bu soruyu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.