Şimdi Ara

Iphone 3G 8GB 4.2.1 upgrade sonrasında uygulamaları çalıştıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben geçen sene Çinden (Çin'in ebayi olan taobao.com adlı siteden) sim kilitsiz bir iphone 3G 8gb telefon alarak, normal pasaport kaydını vs. yaparak düne kadar problemsiz olarak kullandım. Telefonda herhangi bir jailbreak, vs. işlemi yapmadım zaten pek bu işleri de bilmem. Ancak telefonu ilk aldığımdan beri "blackra!n" simgesi ve "rock" işareti (ikonu appstore ikonu gibi) ikonlar vardı. Ama iki simgeyi de kullanmadım ve sadece itunes'tan ya da telefon aracılığıyla birkaç program indirdim ve kullandım vs. Yine böyle bir program indirme esnasında, programın benim telefonumun versiyonuna uyumlu olmadığı ve yükseltmem gerektiği uyarısı geldi. Ben de itunes programını açıp telefonu da taktığımda 4.2.1 versiyonuna yükseltmek ister misiniz uyarısı gelince hemen evet dedim, uzunca süren bir yükseltme işleminden sonra ki; bu esnada sim lock vs. gibi bir mesajlar falan da çıktı ve bir an eyvah telefon kilitleniyor mu yoksa diye epey bir korktum ama sonra bir şekilde düzeldi, telefon kendine gelmeyi başardı. Ama şu anda normal arama, kamera, özellikler menüsünü ve safari haricinde diğer yüklü olan programların hiçbiri çalışmıyor. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu işlerden pek anlamadığım için mümkün olduğunca basit anlatarsanız sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.