Bence kesinlikle mantıksız cihazlar farklı kulvarlarda olmasına rağmen iPhone'u verip E72 alınmaz
İPHONE 3G 16 GB VARDI ONU VERİP ÜSTE 80 LİRA VEREREK E 72 ALDIM NEDEN DERSEN IPHONE YURT DIŞI CİHAZIYDI VE IŞIK SIZMASI VARDI VE SAMSUNDA KİMSE TAMİR ETMEYE YELTENMEDİ BİRDE HER AKŞAM SARJA TAKIYORDUM AMA İNTERNET AÇISINDAN YOUTUBE VE FACEBOOK TA HABERLERDE YANİ HERŞEYİYLE MÜKEMMEL Bİ CİHAZDI E 72 YE GELİNCE ŞARJ UZUN GİDİYOR VE BİR SÜRÜ DAHA ÖZELLİĞİ VAR BENDE ALALI 3 GÜN OLDU SAHİBİNDENE KOYDUM SATMAK İÇİN DEĞİL TAKAS ETMEK İÇİN IPHONEDEN SONRA BU TELEFONU KULLANAMIYORUM TABİ HERKESİN ZEVKİ BAŞKA BELKİ TELEFONU TAM ÇÖZSEM BU DAHA İYİ GELİCEK BANA AMA IPHONE Bİ BAŞKA HOCAM BENCE IPHONE NU DEĞİŞECEKSEN Bİ ÜST MODEL İPHON İLE DEĞİŞ...
Herbiri kendi kulvarında en iyi olan iki telefonu karşılaştırmak, elmayla portakalı karşılaştırmak gibi birşey. Biri ekşi der, biri tatlı der, biri der çekirdekleri var. Sonu gelmez bu tartışmanın. Bunun tam adı havanda su dövmektir....:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme