Şimdi Ara

iPhone 3g 8gb verip 0 e72 almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce mantıklı mı özellik olarak daha iyi e72 ama değer mi nokia kullandım iphone dan önce de ama değer mi diyorum????

• Cevaplar???
  • Bence mantıklı!!
  • Değmez, kesinlikle 3g'yi satıp da e72 alma, telefon kullanmaktan soğursun, öyle diyeyim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitican

Değmez, kesinlikle 3g'yi satıp da e72 alma, telefon kullanmaktan soğursun, öyle diyeyim sana.

Bir de nedenini yazsaydınız?
  • Aslında bir çok neden yazabilirim, fakat sadece Symbian'ın son derece gereksiz, telefonun hakkını vermeyen, çökme, yavaşlık, uygulama eksikliği sorunlarıyla dolu bir işletim sistemi olması dahi yeterli.
  • Senin telefon zevkine bağlı bi durum. İphone'un 2. el fiyatlarını bilmiyorum ama en az bi e72'nin 0 fiyatı kadar eder heralde.. E72 iş telefonu sonuçta, tamam kamerası 5mp olabilir ama medya adına pek fazla bişey bekleme bence.. Video izlemek, müzik dinlemek gibi şeyleri iphone kadar iyi yapabileceğini düşünmüyorum e72'nin. Çünkü iş telefonu adıyla piyasaya sürülmüş bi model..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kıyaslanabilecek ürünler değil, ama her ikisi de kendi kategorisinde gayet iyi....
  • Ben ikisinide kullanıyorum biraz deyineyim sana öncelikle e72 iş telefonu olabilir ama bu media özellikleri arka planda olduğu söylenemez tabiki bir n serisi kadar olmaz ama 5 mp hakkını verebiliyor ve çok iyi video çekiyor. müziğe gelirsek normal bir kulaklıkla çok güzel performans aldım tabiki iphone daha iyidir ama e72 de kötü değildir. sadece şunu söyleyebilirim film izlerken ekrandan dolayı sıkıntı çekebilirsin. interneti gayet iyi iş görüyor yani değiştirmen sana kalmış eğer sıkıldıysan iphone'dan değiştir derim
  • yapma sakın, iPhone ile devam et
  • muhtemelen sen de benim gibi iPhone dan sıkıldın ve farklı cihazlar arıyosun dostum cihazı aldıktan maksimum 1 ay sonra (eğer aldığın cihaz dokunmatikse bu süre daha da kısalabilir) iPhone u ciddi şekilde özlüyorsun özellikle iPhone u sattıktan sonra bütün parayı bu tip pahalı bir cihaza yatırdığın zaman ciddi şekilde pişmanlık duyuyorsun.. sana önerim iPhone u satma ve e72 gibi bi telefonla uğraşma
  • Ben de iphone 3gs kullandım ve şuan E72 kullanıyorum. Dediğim gibi ikisi farklı kulvarlarda cihazlar, karşılaştırmak bile hata.
    İkisi de kendi dalında çok iyi...
  • Uzun zamandır istiyordum iphone u ama şarj da önemli fakat mobil internet iPhone la inanılmaz daha rahat galiba iPhone la devam edeceğim ilerde blackberry düşünürüm o zaman...Şey düşünmüştüm iphone 4 çıktı ee bunun değeri gittikçe düşecek zaten verdiğim para sadece dokunmatiğe nette gezmeye değiyor bir de ses de iyi iphone la yarışacak cihazlar kesinlikle var müzik anlamında... Herkese teşekküler
  • Gereksiz bi takas olur 'e 72 iphone dan üstün bir yanı yok ki
  • Çok Mantiksiz.Bu Başlığı Açman Bile Mantiksiz Olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariss93

Uzun zamandır istiyordum iphone u ama şarj da önemli fakat mobil internet iPhone la inanılmaz daha rahat galiba iPhone la devam edeceğim ilerde blackberry düşünürüm o zaman...Şey düşünmüştüm iphone 4 çıktı ee bunun değeri gittikçe düşecek zaten verdiğim para sadece dokunmatiğe nette gezmeye değiyor bir de ses de iyi iphone la yarışacak cihazlar kesinlikle var müzik anlamında... Herkese teşekküler

ben de iki ay kadar önce aynı düşünceler eşliğinde 32 GB lık iPhone 3Gs imi iPhone 4 almak için sattım ama iPhone 4 deki sinyal problemi yüzünden iPhone 4 almaktan vazgeçtim.. şimdi de iPhone 5 beklerken alabileceğim cihaz arayışına girdim ama şimdiki aklım olsa kesinlikle satmazdım iPhone u zira cihazı sattıktan sonra w705 ve e71 gibi cihazları denedim ama bi süre sonra ekrana dokunmaya çalışınca (dokunmatik özlemi) pişman oldum iPhone u sattığıma

• bu iphone da ne var benim neden hiç ilgimi çekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: v.demiralp

bu iphone da ne var benim neden hiç ilgimi çekmiyor

Hiç kullandınız mı birkaç dakikalığına da olsa iphone?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitican

quote:

Orijinalden alıntı: v.demiralp

bu iphone da ne var benim neden hiç ilgimi çekmiyor

Hiç kullandınız mı birkaç dakikalığına da olsa iphone?

+ 9999
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariss93

Sizce mantıklı mı özellik olarak daha iyi e72 ama değer mi nokia kullandım iphone dan önce de ama değer mi diyorum????

ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMİŞ GİBİ OLURSUN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.