arkadaslar ben kendi fikrimi yazdım başkasının ki degildi hürriyet te filan okumadım .
ama vodafone IT de calisan bir arkadasım agustos ayında kesin cıkacak dedi o kadar hatta bazı büyük bayilere gönderilmiş olay bu.
aylık 70-80 ytl ye verilen dandik telefonlar varda iphone o kafar parayı veren yüzlerde degil binlerce adam cıkar . yine şahsi fikrimdir ki aylık konuşma ve gprs paketi cazip gelirse neden olmasın ben 240-280 ytl turkcell e fatura veriyorum . benim gibi on binlerce adam var .
yorum yaparken başkaların fikrine saygı duyun . basit forum muhabetteleri ile insaları küstürmeyin donanimhaber e...
quote:
Orjinalden alıntı: mszehir
arkadaslar ben kendi fikrimi yazdım başkasının ki degildi hürriyet te filan okumadım .
ama vodafone IT de calisan bir arkadasım agustos ayında kesin cıkacak dedi o kadar hatta bazı büyük bayilere gönderilmiş olay bu.
aylık 70-80 ytl ye verilen dandik telefonlar varda iphone o kafar parayı veren yüzlerde degil binlerce adam cıkar . yine şahsi fikrimdir ki aylık konuşma ve gprs paketi cazip gelirse neden olmasın ben 240-280 ytl turkcell e fatura veriyorum . benim gibi on binlerce adam var .
yorum yaparken başkaların fikrine saygı duyun . basit forum muhabetteleri ile insaları küstürmeyin donanimhaber e...
Eğer içeriği cazipse ve bu içerik tek tek hesaplandığında daha pahalıya çıkıyorsa sözleşmeli almak çok daha mantıklı...
ayda 120 ytl para verip alanlara yuh diyorum diyorsunuz;
İnsanlar ayda 120 ytl para verip telefon almıyorlar.Ayda 120 ytl telefon faturası gelen insanlar telefonu hediye alıyorlar yanında.Eger ayda 120 ytl fatura ödemiyorsanız eger,bu mantıkla,o faturayı odeyen insanların telefon almalarını garip karşılamanız çok saçma.Gereksiz polemikler yaratacak mesajlar yazmayın lütfen.Ben ayda 200 ytl fatura ödüyorum,bu telfonu yanında hediye almış olunca enayi mı oluyorum ?
quote:
Orjinalden alıntı: thujonn
ayda 120 ytl para verip alanlara yuh diyorum diyorsunuz;
İnsanlar ayda 120 ytl para verip telefon almıyorlar.Ayda 120 ytl telefon faturası gelen insanlar telefonu hediye alıyorlar yanında.Eger ayda 120 ytl fatura ödemiyorsanız eger,bu mantıkla,o faturayı odeyen insanların telefon almalarını garip karşılamanız çok saçma.Gereksiz polemikler yaratacak mesajlar yazmayın lütfen.Ben ayda 200 ytl fatura ödüyorum,bu telfonu yanında hediye almış olunca enayi mı oluyorum ?
+1000
sizin mantığınıza görede aylık 120 ytl den az fatura ödeyen yasal iphone 2 almasın şekline dönüyor bu da yanlış
Telefonun parasını kesinlikle aylık ödemelerden çıkarırlar bedavaya felan almazsınız.Aylık 120 ytl ödersin sana mesela 70 ytl lik sms gprs konusma verirler geri kalanı telefona gider...
bişey sormak istiyorum vodafone ile sözleşme yaptığımda sözleşme yapılan hattın iphone da mı kullanılması gerekiyor? Ben o kadar çok telefon kullanan biri değilim hattımı babama verme düşüncesindeyim eğer öyleyse çok daha iyi olur.
şuan konuşmalarımız sadece tahmin ama iphone u üzerinden pazar payı elde etmek istiyorsa ince eleyip sıkı dokuması lazım .
avea nın şirket hatlarına 27 saat bedava tarifesi var . turkcell bizbize hepimiz e %50 indirim yaptı .
rekabet etmek istiyorsa iphone nun cazibesini kullanıp güzel bir servis yapması lazım .
ya herkes sözleşmeli fiyattan bahsetmiş.sözleşmesiz almak isteyenler için 8GB 599$ 16GB 699$ olmayacak mı?benim bildiğim böyle bişeyde var.eğer sözleşmesiz alma olmazsa türkiye de çok satacağını pek sanmıyorum...ki bu benim kişisel fikrimm...
599$ ve 699$ fiyatlarının Türkiye fiyatları olacağını hiç sanmam. Abd'den buraya gelirken bir çok vergi biniyor fiyatlara. Ancak Vodafone'un Turkcell'e karşı bir atağı olarak zararına satmasıyla olabilir o rakamlar.
şu vodafone fiyatları açıklasada rahatlasanız
tahminimce operatörsüz free fiyatı 1500 ytl civarında olur..
inşallah 599 ve 699$ lık fiyatlar olur.yoksa gerçekten çok satmaz bence...
quote:
Orjinalden alıntı: emre_14
599 ve 699 dolar ? Yapmayın lütfen biraz gerçekçi olun...HTC'nin bile modelleri 1300den aşağı satılmazken iPhone'un 1000yt'e satılması imkansız neredeyse...
quote:
Orjinalden alıntı: diamondmonster
quote:
Orjinalden alıntı: mszehir
vodafone da çalışan bir arkadasımla dün konuştum agustosta kesin tr de hatta bazı bayilere dagıtılmış ama satış politikası hakkında bir bilgisi yoktu .
bekleyip görecegiz ...
ama benim düşüncem şuanda vodafone satış stratejisi 12 aylık üzerine iphone da bu 24 ay olacaktır . abd de aylık 70$ burda da 120 ytl gibi bir rakam isteyecekler bence bunuda 24 ay ile hesaplarsak 2880 YTL bu tutarı kredi kartından ilk ay cekip kullanmaya başlayacaksın herkes bu tutarı kabul edermi bilmem . tabi ki iphonelar sim lock lu olacak ama bu kırılması en muhtemel olaydır .
şimdi benim tahminime göre 2880 ytl aylık 120 ytl ye telefonu aldıgımızda paket tarifesi ne olacak turkcell ve avea nın pazar payını bu telefon ile sarsmak istiyorsa önerim olacak :D :) 1200 dk heryer ile görüşme sınırsız gprs ve aylık 100 mesaj bedava bunu yaparsa bu telefon yok satar bence :)
2880 YTL mi ? Biraz daha para verip doğan görünümlü bir şahin alırız yav
güldürdün beni ama gercekten öyle
valla ilginç bir ülkeyiz bin lira olsa da şaşırmam 3-4bin de...
quote:
Orjinalden alıntı: Shady
quote:
Orjinalden alıntı: emre_14
599 ve 699 dolar ? Yapmayın lütfen biraz gerçekçi olun...HTC'nin bile modelleri 1300den aşağı satılmazken iPhone'un 1000yt'e satılması imkansız neredeyse...
ben sadece böyle bir hbr okumuştum sözleşmesiz 599 ve 699 olacak diye.iphone çok çok mükemmel bir alet değil bir sürü eksiğide var..1000 ytl de uygun bence daha yükseğe türkiyede ne kadar satar bilemem.iPhone un türkiyede belli bir kitlesi var ki bunlar 1 jenerasyon iphone kullanıyor ve bnm gördüğüm kadarıyla 3G ye de geçmeğe niyetleri yok.ve eğer sözleşmeli fiyatlar geçerli olur,böyle bir uygulamaya geçmezse hiç satmaz bence.
arkadaşlar kimse almaz kimse almaz diyorsunuz
başta ben alırım ve benim gibi binlerce kişi alır..
neden :
şimdi benim 2 hattım var ( potansiyel kullandığım faturalı )
şimdi bana gelen ortalama fatura 150 ytl üstü her ay toplamda ben bu parayı veriyorum ..
adamlar bana 120 ytl ye diğer ülkelerde oldugu gibi her yöne konuşma dakikası verecekse şayet ben bu parayı vermiş olmuyorum ben sadece diğerlerine değil vodafona a geçiş yapmış olmuyorum benim için ek külfet olmuyor yani.
haa diyeceksiniz eski numaranımı kapatacaksın
hayır numara taşınabilirliği sanırım 1-2 ay içinde yasal olarak başlıyor
yani 0 530 510 ile başlayan numaram vodafone olacak aynı faturayı ödeyeceğim ama iphone 3g sahibi olacağım ..
ekstra para ödemeden 120 ytl vereceğim ama zaten hali hazırda ödemekte oldugum faturam bu paraya sayacağım turkcell e değil vodafona ödeme yapacağım o kadar ..
toplamı 3000 ytl ye gelsede ben alacağım bu koşullarda ..
ama turkcell kıllık yapıp 3g ihalesinin iptal olmasına sebep verdiği gibi gene imzaladığı anlaşmalara ben imzaladım ama uymuyorum bunlara dersede biz öle kalırsak ortada durum değşir tabi..
işin kısası tarife önemli verilen tüm parayı iphone veriyormuş gibi görmek yanlış olur 120 ytl ye bize ne verecekleri önemli benim için ..
bu kadar kaçak iphone varken. ben olsa türkiye pazarına girmek için acele etmem :) zaten yeteri kadar satmış adam :) hiç satamadığı yerlere öncelik verir :)
Vodafone felan hikaye mis gibi kırılmışından alırız 1000 liraya olur biter kırılmış olunca ne oluyoki kaydı felan yapılmış vodafone hiç sevmem zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme