Hürriyet'in haberine göre 22 Ağustosta Türkiye satışına başlanabilirmiş.
quote:
Apple'ın açıklaması sır dolu ama bizim için kesinlikle heyecan verici. iPhone 3G için yeni plan ne?
Apple 11 Temmuz'da 21 ülkede iPhone 3G'yi satışa sunmuş, 17 Temmuz'da Fransa'nın de şanslı ülkeler listesine girmesiyle bu sayı 22'ye çıkmıştı. Şirketin son çeyrekteki finansal durumu ile ilgili düzenlenen bir konferansta, operasyon şefi Tim Cook ve finans şefi Peter Oppenheimer öyle bir açıklama yaptı ki, burada adı geçen ve merakla iPhone 3G'yi bekleyen 50 ülkeyi heyecanlandırmayı başardı.
Açıklamada, Apple'ın 22 Ağustos'ta 20 ülkede daha iPhone 3G'yi piyasaya süreceğinden bahsediliyor. Yani 50 ülkenin sadece 20'si Ağustos ayının sonuna doğru iPhone 3G'ye kavuşacak. Ancak yapılan açıklamada bu 20 ülkenin hangileri olacağından bahsedilmedi.
Soruları cevaplayan Tim Cook, Apple'ın dağıtım planından son derece memnun olduğunu söylüyor. Ancak şu an iPhone 3G'nin satışa sunulduğu pek çok ülkede stoklar tükenmiş durumda ve Apple talebi karşılamakta zorlanıyor. Buna rağmen 20 ülkede daha satışa başlanacak olması, Apple'ın mutlaka bir bildiği olduğunu gösteriyor.
22 Ağustos'ta iPhone'un Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini ancak resmi açıklama sonrasında öğrenebileceğiz. Ama şurası kesin: Yıl sonuna kadar yeni Apple harikası 70'den fazla ülkede satışa sunulmuş olacak ve bu ülkeler arasında Türkiye de olacak...
vodafone da çalışan bir arkadasımla dün konuştum agustosta kesin tr de hatta bazı bayilere dagıtılmış ama satış politikası hakkında bir bilgisi yoktu .
bekleyip görecegiz ...
ama benim düşüncem şuanda vodafone satış stratejisi 12 aylık üzerine iphone da bu 24 ay olacaktır . abd de aylık 70$ burda da 120 ytl gibi bir rakam isteyecekler bence bunuda 24 ay ile hesaplarsak 2880 YTL bu tutarı kredi kartından ilk ay cekip kullanmaya başlayacaksın herkes bu tutarı kabul edermi bilmem . tabi ki iphonelar sim lock lu olacak ama bu kırılması en muhtemel olaydır .
şimdi benim tahminime göre 2880 ytl aylık 120 ytl ye telefonu aldıgımızda paket tarifesi ne olacak turkcell ve avea nın pazar payını bu telefon ile sarsmak istiyorsa önerim olacak :D :) 1200 dk heryer ile görüşme sınırsız gprs ve aylık 100 mesaj bedava bunu yaparsa bu telefon yok satar bence :)
hocam aylık 120 ytl ye 10 tane ıphone satamazlar 3000 lıra ya 10 tane telefon alırsın değiş değiş kullanırsın biraz abartı bi rakam yazmışsın
quote:
Orjinalden alıntı: mszehir
vodafone da çalışan bir arkadasımla dün konuştum agustosta kesin tr de hatta bazı bayilere dagıtılmış ama satış politikası hakkında bir bilgisi yoktu .
bekleyip görecegiz ...
ama benim düşüncem şuanda vodafone satış stratejisi 12 aylık üzerine iphone da bu 24 ay olacaktır . abd de aylık 70$ burda da 120 ytl gibi bir rakam isteyecekler bence bunuda 24 ay ile hesaplarsak 2880 YTL bu tutarı kredi kartından ilk ay cekip kullanmaya başlayacaksın herkes bu tutarı kabul edermi bilmem . tabi ki iphonelar sim lock lu olacak ama bu kırılması en muhtemel olaydır .
şimdi benim tahminime göre 2880 ytl aylık 120 ytl ye telefonu aldıgımızda paket tarifesi ne olacak turkcell ve avea nın pazar payını bu telefon ile sarsmak istiyorsa önerim olacak :D :) 1200 dk heryer ile görüşme sınırsız gprs ve aylık 100 mesaj bedava bunu yaparsa bu telefon yok satar bence :)
2880 YTL mi ? Biraz daha para verip doğan görünümlü bir şahin alırız yav
Hürriyet Yazmıssa HİKAYE...
Adamlar iPhone Magic Videolarını daha yeni görmüşler şaşırmıslar flash haber yapmıslar istanbulun köylüsü misali
Başlıkta Şöyle..
Bardaktan telefon olurmu bılmem ne
Evet ben de çok gülüyorum eski püskü haberleri hortlatıp yeniymiş gibi sunmalarına. Bu haberde sadece piyasaya sunulacak 20 ülkeden biri Türkiye olabilir mi kısmı değerli. Onun için de Apple bültenlerini takip etmek lazım.
Argentina Botswana Brazil Cameroon C. African Republic Chile Colombia Croatia Czech Republic Dominican Republic Ecuador Egypt El Salvador Equatorial Guinea Estonia Guatemala Guinea Guinea-Bissau Greece Honduras Hungary India Ivory Coast Jamaica Jordan Kenya Latvia Liechtenstein Lithuania Macau Madagascar Mali Malta Mauritius Nicaragua Niger Panama Paraguay Peru Philippines Poland Qatar Romania Senegal Singapore Slovakia South Africa Turkey Uruguay Venezuela
Ben bu ülkelerden Türkiye'nin o şanslı 20 ülke içinde olacağını düşünüyorum...Büyük ihtimalle Avrupa'daki bütün ülkelerde satışına başlayacak...
bu haber sadece hürriyette değil bir çok sitede var.Ayırca iphonenun resmi sitesinde de var.Hatta reklam olsun diye söylemiyorum ama bu linkte de var. Fiyatını merak ediyorum ben
gene düz iphone gibi bluetooth için bi yazılım video kayıt için bi yazılım vs gibi bin türlü yazılımla çalışacaksa o kadar para vermem o tele verenede şaşarım..
Zevk Ve Renkler Tartışılmaz
sevgili arkadaslar,
Bu haber uzerine dayanamadim, vodafone'un ingiliterede'ki genel merkezini aradim. Aynen burda yazilanlari aktardim, konuyla ilgili Vodafone TR'den maalesef 'kesin' bir cikis tarihi henuz alabilmis degiliz dedim, acaba sizden alma sansimiz felan varmidir? diye sordum. Bi kac farkli operatorle de gorusmeme ragmen, hepsinin ortak cevabi, 'not an exact date has been given yet, sir' oldu.
Maalesef onlarda bu konuda bilgi sahibi degiller, beklemeye devam edicez anlasilan..
selamlar..
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurtuncel
sevgili arkadaslar,
Bu haber uzerine dayanamadim, vodafone'un ingiliterede'ki genel merkezini aradim. Aynen burda yazilanlari aktardim, konuyla ilgili Vodafone TR'den maalesef 'kesin' bir cikis tarihi henuz alabilmis degiliz dedim, acaba sizden alma sansimiz felan varmidir? diye sordum. Bi kac farkli operatorle de gorusmeme ragmen, hepsinin ortak cevabi, 'not an exact date has been given yet, sir' oldu.
Maalesef onlarda bu konuda bilgi sahibi degiller, beklemeye devam edicez anlasilan..
selamlar..
Tr 3g'yi geç görecek
iphone gelmedi ki 3G'si gelsin
dogru diosunuz valla.. ortada hala adam akilli HD yayin yok ama Plasmalar, LCD'ler havalarda ucusuo. Turkiye HD yayin zaten cikali ne kadar oldu ki? Cikanda, sadece 3 kanaldan ibaret, onlarda 24 saat boyunca yayin yapmiyorlar. Ilginc bi ulkeyiz gercekten. 3G denilen meretin ihalesini Kasimda yapmayi 'planliyorlar', iyi ihtimal kasimda yapilsa, altyapi calismalari vs derken, anca gelecek sene ortalarinda sistemi adam akilli calisir hale sokarlar diye dusunuyorum. Tabi o zamana kadar iPhone 3G gelmis olacak ve millet ayni plazmalarinda, LCD'lerin kullanamadiklari HD ozelligi gibi, 3G'leri kullanmadan iPhone sahibi olacak.
Plasma ve LCD'lerde SD, iPhone 3G'lerde EDGE ile takilmaya devam edicek galiba garip halkim..
Saygilar..
Argentina Croatia Czech Republic Hungary Poland Romania Singapore Slovakia South Africa Turkey Uruguay Brazil Latvia Lithuania Dominican Republic Estonia India Ivory Coast Chile Colombia
Bence İphone Satışına Başlayacak 20 Ülke Bunlar.
quote:
Orjinalden alıntı: candanemre
gene düz iphone gibi bluetooth için bi yazılım video kayıt için bi yazılım vs gibi bin türlü yazılımla çalışacaksa o kadar para vermem o tele verenede şaşarım..
o kadar para bende vermem...ama ebayden ucuza aldım bitane ve çokta memnunum...varsın olmasın bluetooth...multitouch ekranı yeter...
aylık 120 ytl vererek iphone aLACAKLARA yuh diyorum başka birşey demiyorum..ayda 60 olsa belki..
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurtuncel
dogru diosunuz valla.. ortada hala adam akilli HD yayin yok ama Plasmalar, LCD'ler havalarda ucusuo. Turkiye HD yayin zaten cikali ne kadar oldu ki? Cikanda, sadece 3 kanaldan ibaret, onlarda 24 saat boyunca yayin yapmiyorlar. Ilginc bi ulkeyiz gercekten. 3G denilen meretin ihalesini Kasimda yapmayi 'planliyorlar', iyi ihtimal kasimda yapilsa, altyapi calismalari vs derken, anca gelecek sene ortalarinda sistemi adam akilli calisir hale sokarlar diye dusunuyorum. Tabi o zamana kadar iPhone 3G gelmis olacak ve millet ayni plazmalarinda, LCD'lerin kullanamadiklari HD ozelligi gibi, 3G'leri kullanmadan iPhone sahibi olacak.
Plasma ve LCD'lerde SD, iPhone 3G'lerde EDGE ile takilmaya devam edicek galiba garip halkim..
Saygilar..
İşin komiği EDGE'de yok Vodafone'da.. GPRS hiziyla takilacaklar..