Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etherial -- 17 Eylül 2010; 13:00:08 >

• kaynak ?
  • Kaynak : Sabah
  • Okullarin Acildigi Gün Satista.İçimden Diyorumki Bosver Okulu.
  •  iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de!

sonunda tarih belli oldu...
  • Fiyatlarda Belli Olsa Süper Olacak Ama Neyse.
  • turkcell fiyatlarını açıkladıktan sonra vodafone açıklar kesin.. rekabet edecekler ya halt var...

turkcell tokatlasın vodafone'u da teknoloji marketleride artık nolur yaaa...
  • Tarih belli oldu, sıra fiyatta
  • 20 eylül'e kdr artık öyle mi böyle mi diye yer millet birbirini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

20 eylül'e kdr artık öyle mi böyle mi diye yer millet birbirini...

Aynen Hocam.
  • 16 GB 2.000 tl den satacaklar buraya yazdı dersiniz : )
  • Niyeyse ben ucuz bekliyorum...En azından kontratlı olanlar internet ve konuşma hakkını göz önüne alınca ucuza mal olacak diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

16 GB 2.000 tl den satacaklar buraya yazdı dersiniz : )

abartmayalım... üstüne 650TL daha koyup 20 gün önce gider GOLD'dan alırım diyeceğim ama şimdi taşlarsınız beni sustum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

16 GB 2.000 tl den satacaklar buraya yazdı dersiniz : )

Abartmasak.
  • 16gb 1.700 filan olur cok abartmayin arkadaslar

simdi dogubank esnafi ve kacak getirenler ellerindekileri bitirmek icin fiyati indirmek zorundalar,2-3 gune herkezin haberi olur millet o fiyatlardan kacak almayi durdurur onlarda ellerinde kalmasin diye indirmek zorundalar...

bende mezarcilik yapip ucuza kapatabilirmiyim acaba bitane diye dusunmeden edemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YagmurGokdemir

16gb 1.700 filan olur cok abartmayin arkadaslar

simdi dogubank esnafi ve kacak getirenler ellerindekileri bitirmek icin fiyati indirmek zorundalar,2-3 gune herkezin haberi olur millet o fiyatlardan kacak almayi durdurur onlarda ellerinde kalmasin diye indirmek zorundalar...

bende mezarcilik yapip ucuza kapatabilirmiyim acaba bitane diye dusunmeden edemiyorum

16GB'lik Muhtemelen 1600-1700 TL Arasi Olacak.Bu Sayede Yurt Dışı Çıkışlı iPhone 4'lerin Fiyatlari Düşecek.
  • hadi hayirlisi bakalim... aslinda en ideal rakamlar 16GB 1500TL, 32GB 1800TL diye olmali... hadi kar payidir, fln diye dusunelim 100er TL daha arttiralim.. ondan yukarisi cogu iphone musterisini asar...
  • bence fiyat konusunu kapatalim
    iphone ile ilgili hangi konuya girsem ayni muhabbet zaten
    kafasi azicik basan onca konunun ardindan artik tahmin edebilir bence
  • 630 dolara aldim iphone 4 umu, simlocksiz amerkidan mis gibi :) Turkcell en az 1700 den satacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

630 dolara aldim iphone 4 umu, simlocksiz amerkidan mis gibi :) Turkcell en az 1700 den satacak.

Amerikada simlocksız satılıyor mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.