Bildirim
iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kaynak ? -
Kaynak : Sabah -
Okullarin Acildigi Gün Satista.İçimden Diyorumki Bosver Okulu. -
sonunda tarih belli oldu... -
Fiyatlarda Belli Olsa Süper Olacak Ama Neyse. -
turkcell fiyatlarını açıkladıktan sonra vodafone açıklar kesin.. rekabet edecekler ya halt var...
turkcell tokatlasın vodafone'u da teknoloji marketleride artık nolur yaaa... -
Tarih belli oldu, sıra fiyatta -
20 eylül'e kdr artık öyle mi böyle mi diye yer millet birbirini... -
quote:
Orijinalden alıntı: TechZone
20 eylül'e kdr artık öyle mi böyle mi diye yer millet birbirini...
Aynen Hocam. -
16 GB 2.000 tl den satacaklar buraya yazdı dersiniz : ) -
Niyeyse ben ucuz bekliyorum...En azından kontratlı olanlar internet ve konuşma hakkını göz önüne alınca ucuza mal olacak diye düşünüyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: Thathurts
16 GB 2.000 tl den satacaklar buraya yazdı dersiniz : )
abartmayalım... üstüne 650TL daha koyup 20 gün önce gider GOLD'dan alırım diyeceğim ama şimdi taşlarsınız beni sustum... -
quote:
Orijinalden alıntı: Thathurts
16 GB 2.000 tl den satacaklar buraya yazdı dersiniz : )
Abartmasak. -
16gb 1.700 filan olur cok abartmayin arkadaslar
simdi dogubank esnafi ve kacak getirenler ellerindekileri bitirmek icin fiyati indirmek zorundalar,2-3 gune herkezin haberi olur millet o fiyatlardan kacak almayi durdurur onlarda ellerinde kalmasin diye indirmek zorundalar...
bende mezarcilik yapip ucuza kapatabilirmiyim acaba bitane diye dusunmeden edemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: YagmurGokdemir
16gb 1.700 filan olur cok abartmayin arkadaslar
simdi dogubank esnafi ve kacak getirenler ellerindekileri bitirmek icin fiyati indirmek zorundalar,2-3 gune herkezin haberi olur millet o fiyatlardan kacak almayi durdurur onlarda ellerinde kalmasin diye indirmek zorundalar...
bende mezarcilik yapip ucuza kapatabilirmiyim acaba bitane diye dusunmeden edemiyorum
16GB'lik Muhtemelen 1600-1700 TL Arasi Olacak.Bu Sayede Yurt Dışı Çıkışlı iPhone 4'lerin Fiyatlari Düşecek. -
hadi hayirlisi bakalim... aslinda en ideal rakamlar 16GB 1500TL, 32GB 1800TL diye olmali... hadi kar payidir, fln diye dusunelim 100er TL daha arttiralim.. ondan yukarisi cogu iphone musterisini asar... -
bence fiyat konusunu kapatalim
iphone ile ilgili hangi konuya girsem ayni muhabbet zaten
kafasi azicik basan onca konunun ardindan artik tahmin edebilir bence -
630 dolara aldim iphone 4 umu, simlocksiz amerkidan mis gibi :) Turkcell en az 1700 den satacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: serhanuygur
630 dolara aldim iphone 4 umu, simlocksiz amerkidan mis gibi :) Turkcell en az 1700 den satacak.
Amerikada simlocksız satılıyor mu?
Benzer içerikler
- kilitli sim ne demek
- no caller id ne demek
- google play oyunlar hesabını ios"a aktarma
- iphone kırmızı ışık
- apple hangi kargo ile çalışıyor
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- iphone 16 şarj girişi
- pro max ne demek
- iphone 12 parmak izi varmı
- iphone çentik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X