Bildirim
iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kaynak ? -
Kaynak : Sabah -
Okullarin Acildigi Gün Satista.İçimden Diyorumki Bosver Okulu. -
sonunda tarih belli oldu... -
Fiyatlarda Belli Olsa Süper Olacak Ama Neyse. -
turkcell fiyatlarını açıkladıktan sonra vodafone açıklar kesin.. rekabet edecekler ya halt var...
turkcell tokatlasın vodafone'u da teknoloji marketleride artık nolur yaaa... -
Tarih belli oldu, sıra fiyatta -
20 eylül'e kdr artık öyle mi böyle mi diye yer millet birbirini... -
quote:
Orijinalden alıntı: TechZone
20 eylül'e kdr artık öyle mi böyle mi diye yer millet birbirini...
Aynen Hocam. -
16 GB 2.000 tl den satacaklar buraya yazdı dersiniz : ) -
Niyeyse ben ucuz bekliyorum...En azından kontratlı olanlar internet ve konuşma hakkını göz önüne alınca ucuza mal olacak diye düşünüyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: Thathurts
16 GB 2.000 tl den satacaklar buraya yazdı dersiniz : )
abartmayalım... üstüne 650TL daha koyup 20 gün önce gider GOLD'dan alırım diyeceğim ama şimdi taşlarsınız beni sustum... -
quote:
Orijinalden alıntı: Thathurts
16 GB 2.000 tl den satacaklar buraya yazdı dersiniz : )
Abartmasak. -
16gb 1.700 filan olur cok abartmayin arkadaslar
simdi dogubank esnafi ve kacak getirenler ellerindekileri bitirmek icin fiyati indirmek zorundalar,2-3 gune herkezin haberi olur millet o fiyatlardan kacak almayi durdurur onlarda ellerinde kalmasin diye indirmek zorundalar...
bende mezarcilik yapip ucuza kapatabilirmiyim acaba bitane diye dusunmeden edemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: YagmurGokdemir
16gb 1.700 filan olur cok abartmayin arkadaslar
simdi dogubank esnafi ve kacak getirenler ellerindekileri bitirmek icin fiyati indirmek zorundalar,2-3 gune herkezin haberi olur millet o fiyatlardan kacak almayi durdurur onlarda ellerinde kalmasin diye indirmek zorundalar...
bende mezarcilik yapip ucuza kapatabilirmiyim acaba bitane diye dusunmeden edemiyorum
16GB'lik Muhtemelen 1600-1700 TL Arasi Olacak.Bu Sayede Yurt Dışı Çıkışlı iPhone 4'lerin Fiyatlari Düşecek. -
hadi hayirlisi bakalim... aslinda en ideal rakamlar 16GB 1500TL, 32GB 1800TL diye olmali... hadi kar payidir, fln diye dusunelim 100er TL daha arttiralim.. ondan yukarisi cogu iphone musterisini asar... -
bence fiyat konusunu kapatalim
iphone ile ilgili hangi konuya girsem ayni muhabbet zaten
kafasi azicik basan onca konunun ardindan artik tahmin edebilir bence -
630 dolara aldim iphone 4 umu, simlocksiz amerkidan mis gibi :) Turkcell en az 1700 den satacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: serhanuygur
630 dolara aldim iphone 4 umu, simlocksiz amerkidan mis gibi :) Turkcell en az 1700 den satacak.
Amerikada simlocksız satılıyor mu?
Benzer içerikler
- telefoncudan iphone alınır mı
- mtjv3tu/a vs mqd83tu/a
- garantiden telefon değişimi taktik
- siri chatgpt kestirme
- iphone çalındı savcılık
- hangi telefonu almalıyım
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- iphone 14 batarya kaç mah
- iphone 14 pro max ağırlık
- iphone se 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X