Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Battery Doctor var, o program doğru bilgiyi veriyor sanırım. %20'nin altında telefon full şarj istiyor, %100 olduktan sonra da bi 40-50 dakika daha kalması gerekiyor (muş) programı kullanan arkadaşım söyledi. Ben zaten hep duvardan ve full şarj yaptığım için ilgilenmiyorum. (telefonum 3G tabi ama, benzerlik gösteriyordur sanırım)
  • pahalı olmasa alırım bi tane ama

şimdilik ipod touch yetiyor bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Battery Doctor var, o program doğru bilgiyi veriyor sanırım. %20'nin altında telefon full şarj istiyor, %100 olduktan sonra da bi 40-50 dakika daha kalması gerekiyor (muş) programı kullanan arkadaşım söyledi. Ben zaten hep duvardan ve full şarj yaptığım için ilgilenmiyorum. (telefonum 3G tabi ama, benzerlik gösteriyordur sanırım)

%100 olduğu ana kadar hızlı şarj yapıyor, sonrasında 40dk değilde 1.5 2 saat daha şarjda bırakmak gerekiyor. toplam şarj süresi 4 saat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 28 Eylül 2010; 17:06:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Battery Doctor var, o program doğru bilgiyi veriyor sanırım. %20'nin altında telefon full şarj istiyor, %100 olduktan sonra da bi 40-50 dakika daha kalması gerekiyor (muş) programı kullanan arkadaşım söyledi. Ben zaten hep duvardan ve full şarj yaptığım için ilgilenmiyorum. (telefonum 3G tabi ama, benzerlik gösteriyordur sanırım)

%100 olduğu ana kadar hızlı şarj yapıyor, sonrasında 40dk değilde 1.5 2 saat daha şarjda bırakmak gerekiyor. toplam şarj süresi 4 saat.

mesela her gece yatarken şarja koysak olur mu? gerçekten pilin ömrünü tüketir mi?
  • pilin ömrü tam şarj etme sayısıyla orantılı, geceden koyabilirsin, zaten 4 saatlik bir şarj süresi var.
  • quote:

%20 altına düştüğünde takabilirsin

peki bunda da %10 un altına düşürmemek daha iyi olur mu ? öyle diyorlar da bazıları ?
    bir de bu telefonu kapalı şarj edemiyor muyuz kapalı takıyorum telefon açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 28 Eylül 2010; 17:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ding0

quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Orijinalden alıntı: Ding0

arkadaşlar şimdi hangi hattın iphone 4 ü daha karlı?

http://forum.donanimhaber.com/m_43286623/tm.htm biraz araştırın

Arkadaşım sadece cevap istiyorum bilmiyorsan cvp verme o sayfayı bende biliyorum vaktim olsa okucam zaten.

Evet arkadaşlar konu ile alakalı kesin bilgisi olan biri cevap verirse sevinirim. Teşekkür ederim.

Ukalalık yapma ! Sizin gibiler yüzünden forum çöpe döndü,git linke bak OKU

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

peki bunda da %10 un altına düşürmemek daha iyi olur mu ? öyle diyorlar da bazıları ?
    bir de bu telefonu kapalı şarj edemiyor muyuz kapalı takıyorum telefon açılıyor.

Şarja takın, sonra kapatın. Kapalı şarj oluyor. Ama iPhone'da öyle bir dünya yok. Yapmayın yani :) Sadece yapılabileceğini söylemek için yazdım.
  • quote:

quote:

quote:

Şarja takın, sonra kapatın. Kapalı şarj oluyor. Ama iPhone'da öyle bir dünya yok. Yapmayın yani :) Sadece yapılabileceğini söylemek için yazdım.

peki açık şarj ederim sorun değil.sadece kapalı şarj etmek daha iyi gelir bana her zaman .
    pil %10 a gelince şarja takmayı,%10 dan aşşa düşünce de bitirmemeye özen göstereceğim .inşallah kullandıkları piller uzun ömürlüdür :)

• quote:

Orijinalden alıntı: asush

quote:

quote:

mesela her gece yatarken şarja koysak olur mu? gerçekten pilin ömrünü tüketir mi?

Her gece derken 1 günde piliniz bitiyor, %20nin altına düşüyorsa mecburen takacaksınız :)

Bitmediği sürece, ertesi gün de bitmeyecek gibiyse (mesela %60 gibi) takmayın, bir sonraki gün takarsınız.

i4'ün pili eskilerinden daha iyi, bizimki 2 gün gidiyorsa i4 3 gün gider heralde, veya 2 günü rahat çıkartır.

• quote:

peki açık şarj ederim sorun değil.sadece kapalı şarj etmek daha iyi gelir bana her zaman .
    pil %10 a gelince şarja takmayı,%10 dan aşşa düşünce de bitirmemeye özen göstereceğim .inşallah kullandıkları piller uzun ömürlüdür :)

%10'u illa beklemenize gerek yok. 15-18 civarı falan yapabilirsiniz.
  • yani öyle %10 luk durumu laptop a göre söylüyor galiba ama laptopların pilleriyle alakalı farklı farklı şeyler deniyor. burda %10 a gerek yok %20 altındaki bir değerde şarj edin o kadar mühim değil.
  • tamam işte o zaman şarj ibaresi kırmızıya döndüğünde şarja takarım ve kendimce % 10 dan hiç bir zaman inmem .teşekkürler. evet şu pil konusunda her kafadan bir ses çıkıyor.applenin sitesine de baktım pili nasıl şarj etmemiz gerektiği ile ilgili bir şey yoktu .sadece 1 yıl içinde mi 2 yıl içinde mi pil ömrünün %50 si kaybolmussa yeni pil takılır vs vs diyordu .ve bunlar garanti kapsamındaydı .
  • li-on pillerde hafıza olmadığı için farketmez yani ister 20 de takın ister 80 de lion pilleri sağlıklı kullanmak için 15-20 günde bir tam şarj yapın örneğin %10 a düşünce 4 saat şarj edin pilinizi full performans ile kullanırsınız.
  • Suadiye Turkcell Cuma günden bu yana yapmadığı kadar ciro yapmıştır.Her önünden geçtiğimde bi mağaza tıklım tıklım olur mu ya..
    Gerçekten iyi cihaz her yönüyle.1600üstüne alınacak en iyisi..
  • ağıız dolusu küfür etmek istiyorum bol bol artık çok sinir oldum 3 aydır beklemek yetmezmiş gibi birde 1 ay vodafone a gelmesnini bekleyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.