Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar turkiyede stok sıkıntısı var ama ingilterede hala var mı stok sıkıntısı sıra flan. Her hafta soruyorum ama azur görün bu zamana kadar her ingiliz vatandasinin iphone 4ü olmustur artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: asush

quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: mkrrm44

Beyler bişi sorcam bimeks in sitesinde Şimdi yazıyo 1.549 yazıyo indirimli 1828 yazıyo fiyat hangisi anlayamadım fiyat artımış galiba
    http://www.bimeks.com.tr/search.aspx?s=1&arama=iphone+4&sn=2

Şimdi: 1.549,92 TL + KDV
    İndirimli: 1.828,90 TL KDV Dahil

bugün uğradım. son 1 taneyi satmışlar. ne kadara sattınız dedim normalde 1750'ydi ama son kaldığı için 1800'e sattık dedi. Napıyosunuz siz iyi misiniz 1589'a satan yerler var Ayrıca alan kişide nasıl almış anlamadım dedm. şirket politikası dedi. Ayrıca sadece maximuma taksitleri var. Bence Bimeksten almayın. üstüne üstlük 1750'ye tamam satıosun da son kaldı diye 1800'den satmak ahlaksızlıkltan başka bişey değildir. uçmuşlar resmen..

Ya zaten aklı selim bir insan gidip de bimeksten almaz cihazı. Turkcell'den almak en doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 27 Eylül 2010; 18:06:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeebani

quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

quote:

Orijinalden alıntı: Zeebani

quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

ŞU AN HALA ANTALYA'DA STOK YOK

İstanbuldada farklı değil

ıstanbula geldığınde alan aldı sürü sürü stoklardan ama. bıze ılk partıde dükkan başına 3 tane falan vermışler lanetler

Sürü sürü dediğin her time 10ar electroworld lerede 24er tane bumu sürü

sürü tabı. bırde antalyada ne o kadar Tım var nede bır tane bıle elecktro world vb gıbı yer var koymuşlar süs dıye bı tane vatan o da 1800 küsüre satıyor 16gb'ını

• cumartesi izmir-çiğli kipadaki bimeks e sordum 1700TL ye satıyorduk ama bitti dedi, turkcell den almak en mantıklısıda adamlar kontratsız satmıyorlar
  • arkadaşlar yarın için 16 gblik iphone ayırttım turkcellden..kontratlı alacağım..bugün sordum başka bir turkcelle ve kontratsız satış kesinlikle yok dedi..Kontratsız almayı beklersem daha çok bekleyeceğim gibi gözüküo..Kontratlı almaya karar verdim bende.. 95x24 2280 liraya geliyomuş..ki zaten benim faturam her ay en az 40 gelir..bu durumda hem faturamı ödicem hemde iphone almış olucam..mantıklı olurmu sizcede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

arkadaşlar yarın için 16 gblik iphone ayırttım turkcellden..kontratlı alacağım..bugün sordum başka bir turkcelle ve kontratsız satış kesinlikle yok dedi..Kontratsız almayı beklersem daha çok bekleyeceğim gibi gözüküo..Kontratlı almaya karar verdim bende.. 95x24 2280 liraya geliyomuş..ki zaten benim faturam her ay en az 40 gelir..bu durumda hem faturamı ödicem hemde iphone almış olucam..mantıklı olurmu sizcede..

En az 40 lira ödüyorum diyorsun. 40x24=960 TL Telefon sana 1320 liraya gelmiş oluyor. Gayet mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 27 Eylül 2010; 18:20:16 >
  • Hangi Turkcellden ayırttınız acaba?
  • quote:

arkadaşlar yarın için 16 gblik iphone ayırttım turkcellden..kontratlı alacağım..bugün sordum başka bir turkcelle ve kontratsız satış kesinlikle yok dedi..Kontratsız almayı beklersem daha çok bekleyeceğim gibi gözüküo..Kontratlı almaya karar verdim bende.. 95x24 2280 liraya geliyomuş..ki zaten benim faturam her ay en az 40 gelir..bu durumda hem faturamı ödicem hemde iphone almış olucam..mantıklı olurmu sizcede..

40+95 lira ödeyeceksin dostum. 95 lik pakette konuşma haftada 2 gün turkcellilerle. O yüzden Turkcellin kontratlı paketleri rezil.
  • merak ettiğim şey acaba 2. parti mal ne zaman gelecek.. yani ilk gelen 10.000 bittiğine göre biz bekleyenler ancak 2.partiden alabilicez.. numaramı bıraktığım turkceller pazartesi-salı gelir demişlerdi ama bugün hiçbirinden ses çıkmadı.. daha ne kadar bekleriz acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: thechosenone07

merak ettiğim şey acaba 2. parti mal ne zaman gelecek.. yani ilk gelen 10.000 bittiğine göre biz bekleyenler ancak 2.partiden alabilicez.. numaramı bıraktığım turkceller pazartesi-salı gelir demişlerdi ama bugün hiçbirinden ses çıkmadı.. daha ne kadar bekleriz acaba??

Haftasonuna kadar gelirmiş.
  • Avrupada stok yok diyen kim?
  • İzmir de yok arkadaş.. Yokk

Hiçbiryerde stok yok satan yok....
  • arkadaşlar iphone 4 aldım turkcell den telefonu itunes ile 4.1 update ettim şimdi fakat şu anda telefonda sim kilitli yazıyor ne yapmam lazım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

quote:

Orijinalden alıntı: axiom2005

quote:

Orijinalden alıntı: feckless

quote:

Orijinalden alıntı: axiom2005

arkadaslar sadece bir sey sormak istiyorum ..turkcellden hattını vodafone a taşıyıp kredi kartı kullanmadan kontratli alan varmı burda ?? ama kredi kartı olmadan normal tarifeli cunku vodafone nun kontratli paketlerinde bu esaslar bolumunde yazmıyor iphone 3gs de yaziyordu mail attim vodafone na fakat cevap gelmedi ki 3 kere mail cektim sadece musteri hizmetlerini aradigimda evet alabilirsiniz dediler ama bende musteri hizmetlerine guvenmiyorum esaslarda goremedigim icin hala teredduteyim..

üstad hattımı taşıdım ve kredi kartı kullanmadım çünkü geçmiş son ayın trcll faturası 75 TL ve üzeri olması şart eğer bu şart varsa sorun yok

aldın yani cihazi.? vodafone nun yaptigi cok yanliş ben guvenemedim inanamadim ne musteri hizmetlerine nede bayilere cunku acıkcası esaslarda goremedigim icin.mecburen turkcell den almıs oldum..keske bekleseymisim ama neyse hayırlısı olsun

Ben daha alamadım ankarada hiçbiyerde yok

Vatanda ve Anakamall da var

• pin kodunu girmemişim :D tel restart attıktan sonra korktum ya :D tamamdır arkadaşlar sorunum sorun değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

İzmir de yok arkadaş.. Yokk

Arada Vatan Bilgisayar'a telefon edip bilgi alın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

İzmir de yok arkadaş.. Yokk

Arada Vatan Bilgisayar'a telefon edip bilgi alın.

Vatan 1750 TL satacakmıs 16 Gb sanırım..

Kontratsız bu fiyat bana yüksek geldi..

bestbuy gibi yerler 1550 civarına veriyo sanırım
  • quote:

quote:

En az 40 lira ödüyorum diyorsun. 40x24=960 TL Telefon sana 1320 liraya gelmiş oluyor. Gayet mantıklı

3000 tl yi geçer o tel

yukarda denmiş zaten 2 gün turkcell hatlarla bedavası var, gerisi faturaya yansıyacak.

hiç uygun değil, vodafone de gün kısıtlaması yokken ve her yöne dakika veriyorken turkcell komiklik yapıyor böyle tarifelerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 27 Eylül 2010; 20:14:43 >

• 1600 liraya satan Turkcell lazim arkadaslar, istanbul/avrupa/bakirkoy-kucukcekmece

Var mi bileniniz?

Cok mu sey istiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

1600 liraya satan Turkcell lazim arkadaslar, istanbul/avrupa/bakirkoy-kucukcekmece

Var mi bileniniz?

Cok mu sey istiyorum?

ben de aynısından istiyorum ama benim için turkcell olmasada olur.. voda, electro world, darty vs... garantisi olsun yeter.
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.