Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir'den alacak arkadaşlar, Çankaya Bağdatlıda kalmıştı en son oradan almıştım, bir telefon açın stok sorun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Orijinalden alıntı: sunsun

@78erhan78 Yazdığınız şeyin bana bir faydası yok, zahmet etmişsiniz. Elbette vodafone sitesini inceledim ama net olarak anlayamadığım için burdan yardım almak istedim.

65+ cepavantaş tarifelerinden seçeceksin bu kadar 24 ay ödeyeceksiniz cepavantaj tarifesi en az 35 lik olacak cepnet paketi için

bu durumda 100mb aylık sınırsız internet ve cepavantaş tafifelerinden birini seçip alacaksınız

Teşekkür ederim, yani bu durumda en az 2400 Lira(24 ay) bir söz vermek gerekiyor.. iphone 65x24 + cepavantaj 35x24 = doğru anlamışsam 2400 Lira iphone 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: barisacar

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

İlk günden almasam mı falan diyiyordum ancak şimdi konuya baktığımda iyi ki almisim diyorum. Bu arada arkadaslar izmirde nerede sim kartımı kestirebilir ya da konturlu hattıma Micro sim alabilirim ?mesela çiğli kipa tim de durum nedir ?

ALSANCAK BAĞDATLI İLETİŞİMDEN KESTİRDİM 5TLYE KESİYORLAR

hocam yerini tarif eder misin ? hemen yarın yaptırayım .

sevincin solundan giriyorsun, starbucks karşısı, fenerium yanı

• quote:

quote:

quote:

@78erhan78 Yazdığınız şeyin bana bir faydası yok, zahmet etmişsiniz. Elbette vodafone sitesini inceledim ama net olarak anlayamadığım için burdan yardım almak istedim.

65+ cepavantaş tarifelerinden seçeceksin bu kadar 24 ay ödeyeceksiniz cepavantaj tarifesi en az 35 lik olacak cepnet paketi için

bu durumda 100mb aylık sınırsız internet ve cepavantaş tafifelerinden birini seçip alacaksınız

Teşekkür ederim, yani bu durumda en az 2400 Lira(24 ay) bir söz vermek gerekiyor.. iphone 65x24 + cepavantaj 35x24 = doğru anlamışsam 2400 Lira iphone 4

99*18+250 pesin 2032 tl ye geliyor. 1 gb 3g int 250 dk heryone bedava 150 sms mms bedava vs

• quote:

quote:

quote:

Peki 35tl lik tarifem var bu 65tl her ay verdiğimde oda extra bi görüşme veya bedava internet gibi bişey sağlıyor mu ?

• Arkadaşlar Iphone 4 ün Beyaz rengi varmı? Varsa Türkiye'de varmı? Yoksa ne zaman gelir? Bilen varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bu telefonun 755 € dan bayilere girdiği yalan.
    En fazla 650 € dan geliyor onlara.

Hocam Turkiye'ye kaca geliyor, Turkcell ne kadara aliyor onu bilemiyorum ama bayiye telefonlarla birlikte gelen kagitta 755, yaninda da 805 yaziyordu. Oradan anladim, sordugumda da bize gelis fiyati o denildi.

Turkcell bir TIM'e neden 155 EURO kazandirsin ki bir telefondan, ben mantikli bulmuyorum bunu. 50 EURO karla yuzlerce telefon satmak+magazanin dolmasi, cirosu+805 EURO'nun uzerine koyduklari ikinci bir kar onlara kaliyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KamiLOwen
    Arkadaşlar Iphone 4 ün Beyaz rengi varmı? Varsa Türkiye'de varmı? Yoksa ne zaman gelir? Bilen varmı acaba?

Yok yil sonu abdde mart nisan gibi trde cikar
  • Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bir arkadaş forumda "Serbest piyasa ekonomisi, TİM istediği fiyattan satar, kimse de birşey diyemez" demişti.

Evet, oyle zaten. Ben de uzuuuuuuuunn musteri hizmetleri gorusmelerimdebu konu ile alakali hep yakinsam da tek soyledikleri "efendim serbest piyasa ekonomisi" vs.

Yine de sikayet sayisinin cokluguyla Turkcell'i bu konuda TIM'leri uyarmaya itebiliriz. En azindan bayiler biraz korksunlar yani, bi faks alsalar 2 gun oturamazlar.

Mesajimi goremeyenler icin yineliyorum:

Arkadaslar merhaba,

Azicik daha dikkat cekmesi acisindan yazacaklarimi buyuk harflerle yazacagim, umarim sorun teskil etmez

TURKCELL SOZSIZDE UZERINDEN HERKES TIM'LERIN IPHONE 4'U 805 EURODAN SATMASI ILE ILGILI MESAJ YAZABILIR MI?

www.turkcell.com.tr/bizeulasin/sozsizde

Ben "Iyi bir fikrim var" uzerinden su mesaji attim (iyi bir fikrim var bolumu olabilecegi gibi sikayetim var bolumunden de yazilabilir):

"Merhaba, Lutfen bizlerin magdur olmamalari icin butun TIM'leri iPhone 4'un satis fiyatinin 805 Euro oldugu (1600TL) ve bunun kendi karlari icinde, musteriye verilecek son fiyat oldugu konusunda bilgilendirir misiniz? Magdur oluyoruz, Zaten Hazir Kart icin micro sim bulamamam nedeniyle telefon alamadim, bu yuzden kac kere Musteri Hizmetlerini aradim ama 2 gun gecmesine ragmen hickimse geri donus yapmadi. Lutfen daha fazla magduriyet yaratmayin. Bu 4 ya da 5. mesajim sozsizde uzerinden, buradan da kesinlikle geri donus yapilmadi. LUTFEN dikkate aliniz Saygilarimla""

Cevap da geldi:

Sayın ...,
    Müşterilerimizi bekletmek ya da sıkıntıya sokmak en son isteğimizdir.
    053......... numaralı hatınız için yaptığınız başvuruya istinaden incelememiz devam ediyor. İncelememiz sonuçlandığında, en kısa sürede size bilgi vereceğiz.
    Saygılarımızla,

Sizler de suna benzer bir yazi yazabilirsiniz:

"Merhaba, Lutfen bizlerin magdur olmamalari icin butun TIM'leri iPhone 4'un satis fiyatinin 805 Euro oldugu (1600TL) ve bunun kendi karlari icinde, musteriye verilecek son fiyat oldugu konusunda bilgilendirir misiniz? Magdur oluyoruz. Serbest pazar ekonomisi diyerek ucunu acik birakmis oldugunuz fiyatlandirma neticesinde bayiler haksiz kazanc elde etme, tuketici aleyhine davranma, bizleri yolunacak kaz misali gorme yolunda emin adimda ilerlemektedirler."

(bu tamamen simdi yazdigim, ornek teskil edebilecegini dusundugum bir yazidir, aklinizda fikir olusmasi icin yazma geregi hissettim)

Eminim cok sayida ayni nedenden dolayi basvuru olursa, Turkcell TIM'lere bilgilendirme yapacaktir.
    50 EURO direk ceplerine kaliyor zaten, 755 EURO gelis fiyati var, insanlari aptal yerine koyuyorlarmis gibi oluyor. 1600 liranin bir kurus uzerini vermek istemiyorum.

Tesekkurler

• iPhone 4 almayı düşünen arkadaşlar; şurayı takip etmenizi tavsiye ederim;
    http://bit.ly/b0I3rw

Elden haricinde alım yapmanızı ise tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 28 Eylül 2010; 1:52:33 >
  • Arkadaşlar kontratsız satış daha başlamadımı.konuyu okumadım yazıldıysa pordon
  • quote:

Orijinalden alıntı: canoo

Arkadaşlar kontratsız satış daha başlamadımı.konuyu okumadım yazıldıysa pordon

Ilk gunden itibaren var, devam ediyor (Turkcell).

Sadece telefon bulmakta sikinti yasayabilirsiniz. Bayilere gelen telefonlar kontratli ve kontratsiz satilmak uzere ayrilmis durumda. Kimi bayilere sadece kontratli satisi yapilacak telefonlar veriliyor sadece, dolayisiyla oralarda kontratsiz olmuyor.
  • çok güzel kazık yiyoruz,çoook merci yazdım
  • hocam vodafonu şikayet edebileceğim bir form yokmu,birazda onların analarının kulağını çınlatıyımyaşasın donanım haber ailesi
  • Vodafone kaç gündür mikro sim getirecek!
    Bende bugün kaptım elime makası, kıtır kıtır kestim simkartı ve sonuç muhteşem dün kestiğim kazır kartım gibi
  • üstadlar bugün trceel time gittim,iphone 4 varmı dedim,çalışan eleman kulağıma eğildi yok ama 2100 e bulabilirim sizin için dedi.atın oğlu kafadan 250 lira indirecekti cebe.yok kalsın dedim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncbnb

üstadlar bugün trceel time gittim,iphone 4 varmı dedim,çalışan eleman kulağıma eğildi yok ama 2100 e bulabilirim sizin için dedi.atın oğlu kafadan 250 lira indirecekti cebe.yok kalsın dedim,

1600 TL, TIM satış fiyatı. (16GB)
    2100 demiş, 500 indirecekmiş cebe, amma insafsızmış
  • yarın 2. parti ürünler gelir umarım. her yere numaramı bıraktım, ilk kim arar haber verirse gidip alıcam
  • 32 gb lıktı hocam,
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.