yarın 2. parti ürünler gelir umarım. her yere numaramı bıraktım, ilk kim arar haber verirse gidip alıcam
hocam izmittesin galiba, bende butun bayiileri gezdim,hepsi çarsamba 2. partinin geleceğinden bahsediyor, insh gecikmeden gelir
Dün bu saatlerde açtım pcmi,açtım vodofone sayfasını. izmir deki cep merkezlerini sıkılmadan yorulmadan inadla hepsini tek tek aradım. 50 den fazla numara aradım hiç birinde yok. (kontrtlı alcam) 1 yer sadece 32lik var dedi çankayadan okdr. hatta manisadan da bi kaç yeri aradım yok. yok. yok. Bu hafta gelcek diyen var. Salı yani bugun gelcek diyen,ekimden sonra gelcek diyen,bilmiyoruz diyen,adınızı alalım lısteye dıyen,listeye yazsakta çok beklemeniz gerekecek diyen var. var. var. Ama makina yok :=) :)))))))) Akşam da en son eniştmle konuşuyordum böyle böyle dedim. karşıyaka da bir yer aradı meğer müdürünü tanıyormuş hmn listeye yazdı ilk partide vercem dedi. ne zmn gelcek dedi bilmiyoruz siparişi geçtik kargolanmasını bekliyoruz demiş adam. Başka yere erken gelirse haber ver dedi. adam da şu anda başka yerde varsa o satamamıştr duruyordur elinde ama elindeki satanlar da da yoktur çünkü vodofonelara aynı anda gelir dedi siparişler baska yere gelirse yeni parti aynı gün bana da gelir dedi. Mantıklı geldi bana da. bekliyoruzzz :)
samsunda şu an itibari ile turkcell timlerde var vodalarda sıfır elde var sıfır voda 3-5 güne gelecek diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: okty_ksk
Dün bu saatlerde açtım pcmi,açtım vodofone sayfasını. izmir deki cep merkezlerini sıkılmadan yorulmadan inadla hepsini tek tek aradım. 50 den fazla numara aradım hiç birinde yok. (kontrtlı alcam) 1 yer sadece 32lik var dedi çankayadan okdr. hatta manisadan da bi kaç yeri aradım yok. yok. yok. Bu hafta gelcek diyen var. Salı yani bugun gelcek diyen,ekimden sonra gelcek diyen,bilmiyoruz diyen,adınızı alalım lısteye dıyen,listeye yazsakta çok beklemeniz gerekecek diyen var. var. var. Ama makina yok :=) :)))))))) Akşam da en son eniştmle konuşuyordum böyle böyle dedim. karşıyaka da bir yer aradı meğer müdürünü tanıyormuş hmn listeye yazdı ilk partide vercem dedi. ne zmn gelcek dedi bilmiyoruz siparişi geçtik kargolanmasını bekliyoruz demiş adam. Başka yere erken gelirse haber ver dedi. adam da şu anda başka yerde varsa o satamamıştr duruyordur elinde ama elindeki satanlar da da yoktur çünkü vodofonelara aynı anda gelir dedi siparişler baska yere gelirse yeni parti aynı gün bana da gelir dedi. Mantıklı geldi bana da. bekliyoruzzz :)
izmir bestbuy da pazar günü, vodafone kontratlı olarak vardı, yazmıştım hatta bu konuya, telefon ile söylemiyorlar, gitme imkanın varsa oraya da bir bak istersen...Böyle durumlarda izmir için ilk gidelecekler listesinin başına koydum bestbuy'ı. Cihazı orada deneme imkanım olmuştu, harbiden harika bir şey. Yok öyle bir net ekran. Müthiş bişey. Alamayacaz ya, elimize kadar geliyor maaşallah.
selamlar
vodafonedan kontratlı almak isteyip bayilerin peşin satıyoruz kontratlı şimdilik satışımız yok bahanesiyle karşılaşan arkadaşları o bayileri şikayete bekliyorum.
ben şikayetimi yaptım bana dönüş yaptılar bayilerin kesinlikle peşin satamayacaklarını söylediler öyle bir uygulamalarının olmadığından bahsetti bu konuyu mutlaka dikkate alacaklarını söylediler
onların yalancısıyım.....uyarırlarsa ne ala..
quote:
Orijinalden alıntı: honestwriter
quote:
yarın 2. parti ürünler gelir umarım. her yere numaramı bıraktım, ilk kim arar haber verirse gidip alıcam
hocam izmittesin galiba, bende butun bayiileri gezdim,hepsi çarsamba 2. partinin geleceğinden bahsediyor, insh gecikmeden gelir
evet izmitteyim, umarım yarın gelir yeni parti ürünler
ya bişey soracam ben vodefone dan almayı düşünüyorum iphone u fakat telefonu turkcell hatla kullanmam lazım :S unlock gibi bişey mevcutmu mevcutsa eğer yaparsak garanti kapsamından çıkıyormu makine? veya garantili yapabileceğimiz başka bişey varmı
quote:
Orijinalden alıntı: directX25
quote:
izmir bestbuy da pazar günü, vodafone kontratlı olarak vardı, yazmıştım hatta bu konuya, telefon ile söylemiyorlar, gitme imkanın varsa oraya da bir bak istersen...Böyle durumlarda izmir için ilk gidelecekler listesinin başına koydum bestbuy'ı. Cihazı orada deneme imkanım olmuştu, harbiden harika bir şey. Yok öyle bir net ekran. Müthiş bişey. Alamayacaz ya, elimize kadar geliyor maaşallah.
ben bb'a dün uğradım kalmamış ne teşhir ne satılık, ne zaman gelir dedim bilmiyoruz dedi. Peki fiyat dedim, valla kampanyalı gelirse 1650, kampayayı bitirip gönderirlerse 2500 civarı bekliyoruz dedi. Hadi len ordan deyip çıktım 2500'müş, manyak o paraya ben 24 ay vadeli bi ton konuşma sms ve internetli alırım voda'dan.. Bunları çalıştırıyolar ya orda, ne diyim...
quote:
Orijinalden alıntı: directX25
quote:
**** Telefonla aramıştım fiyat ve stokta kaç tane var diye bilgi vermiyorlar. ama stoka 1 ekimde girceğini söylediler ..
Çiğli darty de iphone 4 kalmamış ama geldiğin de kontratsiz satış olacak mış
Sona kalan dona kalır misali, 24.09.2010 tarihinde bağdat cad desindeki turkcell bayinden patronuma 2 saat bekleyip 1600 tl ye 16 Gb satın aldım.Amma zormuş bu cihazı satın almak yok satıyor meret.... www.iphoneturkey.biz tavsiye ediyorum bakıp inceleyin lütfen.........
kontratsız genpalı kvklı satan bıyer bulmam lazım acıl bıldıgınız bıyer varmı beyler samsung waveımı sattım 3 saat once b750 lıraya bı bayının sozune ınanarak aksam alacaktım cihazı işten cıkınca 1650 ye fakat adam satmıs sımdı telefonsuz kaldım
arkadaşlar şimdi hangi hattın iphone 4 ü daha karlı?
kontratlı alacaksanız turkcelle göre vodafone uygun
bireysel musteri iseniz 99*18 + 250 peşinat ile alabilirsiniz.
önce kontratlı satan ve elinde makina bulunan bir bayi bulmanız şart
quote:
Orijinalden alıntı: Ding0
arkadaşlar şimdi hangi hattın iphone 4 ü daha karlı?
Ben "Iyi bir fikrim var" uzerinden su mesaji attim (iyi bir fikrim var bolumu olabilecegi gibi sikayetim var bolumunden de yazilabilir):
"Merhaba, Lutfen bizlerin magdur olmamalari icin butun TIM'leri iPhone 4'un satis fiyatinin 805 Euro oldugu (1600TL) ve bunun kendi karlari icinde, musteriye verilecek son fiyat oldugu konusunda bilgilendirir misiniz? Magdur oluyoruz, Zaten Hazir Kart icin micro sim bulamamam nedeniyle telefon alamadim, bu yuzden kac kere Musteri Hizmetlerini aradim ama 2 gun gecmesine ragmen hickimse geri donus yapmadi. Lutfen daha fazla magduriyet yaratmayin. Bu 4 ya da 5. mesajim sozsizde uzerinden, buradan da kesinlikle geri donus yapilmadi. LUTFEN dikkate aliniz Saygilarimla""
Cevap da geldi:
Sayın ..., Müşterilerimizi bekletmek ya da sıkıntıya sokmak en son isteğimizdir. 053......... numaralı hatınız için yaptığınız başvuruya istinaden incelememiz devam ediyor. İncelememiz sonuçlandığında, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,
Sizler de suna benzer bir yazi yazabilirsiniz:
"Merhaba, Lutfen bizlerin magdur olmamalari icin butun TIM'leri iPhone 4'un satis fiyatinin 805 Euro oldugu (1600TL) ve bunun kendi karlari icinde, musteriye verilecek son fiyat oldugu konusunda bilgilendirir misiniz? Magdur oluyoruz. Serbest pazar ekonomisi diyerek ucunu acik birakmis oldugunuz fiyatlandirma neticesinde bayiler haksiz kazanc elde etme, tuketici aleyhine davranma, bizleri yolunacak kaz misali gorme yolunda emin adimda ilerlemektedirler."
(bu tamamen simdi yazdigim, ornek teskil edebilecegini dusundugum bir yazidir, aklinizda fikir olusmasi icin yazma geregi hissettim)
Eminim cok sayida ayni nedenden dolayi basvuru olursa, Turkcell TIM'lere bilgilendirme yapacaktir. 50 EURO direk ceplerine kaliyor zaten, 755 EURO gelis fiyati var, insanlari aptal yerine koyuyorlarmis gibi oluyor. 1600 liranin bir kurus uzerini vermek istemiyorum.
Tesekkurler
arkadaşlar iphonenin pil seviyesi % kaça gelince takmamız lazım ? mesela diz üstünde pil ömrünün devam etmesi için %10 da takmamızı isterler. li on pillerde yanlış hatırlamıyorsam %10 da takmak lazımdı ? tamamen tüketmemek lazımdı ?