Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onur__

1600 liraya satan Turkcell lazim arkadaslar, istanbul/avrupa/bakirkoy-kucukcekmece

Var mi bileniniz?

Cok mu sey istiyorum?

malesef yok :)
  • Electro veya Darty'de olur tabi :) fakat garantisi Genpa ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

quote:

1600 liraya satan Turkcell lazim arkadaslar, istanbul/avrupa/bakirkoy-kucukcekmece

Var mi bileniniz?

Cok mu sey istiyorum?

malesef yok :)

aslında var, dün akşam kocamustafapaşada turkcell bayiye girip sordum, salı veya çarşamba yeni partinin geleceğini söyledi, isim yazdırdım fiyatı 1650 tl.
  • İlk günden almasam mı falan diyiyordum ancak şimdi konuya baktığımda iyi ki almisim diyorum. Bu arada arkadaslar izmirde nerede sim kartımı kestirebilir ya da konturlu hattıma Micro sim alabilirim ?mesela çiğli kipa tim de durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

İlk günden almasam mı falan diyiyordum ancak şimdi konuya baktığımda iyi ki almisim diyorum. Bu arada arkadaslar izmirde nerede sim kartımı kestirebilir ya da konturlu hattıma Micro sim alabilirim ?mesela çiğli kipa tim de durum nedir ?

İzmir'de nereden aldınız sayın gamlı baykuşş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demong
    aslında var, dün akşam kocamustafapaşada turkcell bayiye girip sordum, salı veya çarşamba yeni partinin geleceğini söyledi, isim yazdırdım fiyatı 1650 tl.

Ya iste o yuzden 1600 yazdim hocam. Ilk gun 1600 diyip, soz verip, ayirtip, ertesi gun gittigimde 1650 diyen ahlaktan yoksun bayilere o 50 lirayi kazandirmak istemiyorum. Zaten gelis fiyati 755 Euro, satis fiyati 805 Euro, hic kazanmiyor degiller zaten.
  • Herkese selamlar.. Arkadaşlar bu operatörlerin kampanyaları hakkında sizlere sormak istiyorum: Mesela bu vodafone 65 lira kampanyasında(sanıyorum bu 8gb olan) başa bir ücret ödüyormuyuz? Yani 65 + abonelik ücreti mi? Bu ödeme planları şeklinde bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. Alan ve almayı düşünen arkadaşlara şimdiden sorunsuz mutlu günler diliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

quote:

İlk günden almasam mı falan diyiyordum ancak şimdi konuya baktığımda iyi ki almisim diyorum. Bu arada arkadaslar izmirde nerede sim kartımı kestirebilir ya da konturlu hattıma Micro sim alabilirim ?mesela çiğli kipa tim de durum nedir ?

İzmir'de nereden aldınız sayın gamlı baykuşş ?

İzmirden almadım hocam istanbulda okuyorum ondan oradan aldım.yurtta avea iyi çekmediği için de Turkcell hattıma geri döneceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunsun

Herkese selamlar.. Arkadaşlar bu operatörlerin kampanyaları hakkında sizlere sormak istiyorum: Mesela bu vodafone 65 lira kampanyasında(sanıyorum bu 8gb olan) başa bir ücret ödüyormuyuz? Yani 65 + abonelik ücreti mi? Bu ödeme planları şeklinde bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. Alan ve almayı düşünen arkadaşlara şimdiden sorunsuz mutlu günler diliyorum..

vodafone nun seitsini incelerseniz pekte ayrıntılı şekilde yazmış
  • @78erhan78 Yazdığınız şeyin bana bir faydası yok, zahmet etmişsiniz. Elbette vodafone sitesini inceledim ama net olarak anlayamadığım için burdan yardım almak istedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demong

Ya iste o yuzden 1600 yazdim hocam. Ilk gun 1600 diyip, soz verip, ayirtip, ertesi gun gittigimde 1650 diyen ahlaktan yoksun bayilere o 50 lirayi kazandirmak istemiyorum. Zaten gelis fiyati 755 Euro, satis fiyati 805 Euro, hic kazanmiyor degiller zaten.

Hocam şimdi anladım durumunu, aslında bende istemiyorum hatta mümkün olursa vodafone bayiden kontratlı alcam misler gibi ama paramla rezil olmuş durumdayım şuan bende

• Bu telefonun 755 € dan bayilere girdiği yalan.
    En fazla 650 € dan geliyor onlara.
  • Arkadaslar merhaba,

Azicik daha dikkat cekmesi acisindan yazacaklarimi buyuk harflerle yazacagim, umarim sorun teskil etmez

TURKCELL SOZSIZDE UZERINDEN HERKES TIM'LERIN IPHONE 4'U 805 EURODAN SATMASI ILE ILGILI MESAJ YAZABILIR MI?

www.turkcell.com.tr/bizeulasin/sozsizde

Ben "Iyi bir fikrim var" uzerinden su mesaji attim (iyi bir fikrim var bolumu olabilecegi gibi sikayetim var bolumunden de yazilabilir):

"Merhaba, Lutfen bizlerin magdur olmamalari icin butun TIM'leri iPhone 4'un satis fiyatinin 805 Euro oldugu (1600TL) ve bunun kendi karlari icinde, musteriye verilecek son fiyat oldugu konusunda bilgilendirir misiniz? Magdur oluyoruz, Zaten Hazir Kart icin micro sim bulamamam nedeniyle telefon alamadim, bu yuzden kac kere Musteri Hizmetlerini aradim ama 2 gun gecmesine ragmen hickimse geri donus yapmadi. Lutfen daha fazla magduriyet yaratmayin. Bu 4 ya da 5. mesajim sozsizde uzerinden, buradan da kesinlikle geri donus yapilmadi. LUTFEN dikkate aliniz Saygilarimla""

Cevap da geldi:

Sayın ...,
    Müşterilerimizi bekletmek ya da sıkıntıya sokmak en son isteğimizdir.
    053......... numaralı hatınız için yaptığınız başvuruya istinaden incelememiz devam ediyor. İncelememiz sonuçlandığında, en kısa sürede size bilgi vereceğiz.
    Saygılarımızla,

Sizler de suna benzer bir yazi yazabilirsiniz:

"Merhaba, Lutfen bizlerin magdur olmamalari icin butun TIM'leri iPhone 4'un satis fiyatinin 805 Euro oldugu (1600TL) ve bunun kendi karlari icinde, musteriye verilecek son fiyat oldugu konusunda bilgilendirir misiniz? Magdur oluyoruz. Serbest pazar ekonomisi diyerek ucunu acik birakmis oldugunuz fiyatlandirma neticesinde bayiler haksiz kazanc elde etme, tuketici aleyhine davranma, bizleri yolunacak kaz misali gorme yolunda emin adimda ilerlemektedirler."

(bu tamamen simdi yazdigim, ornek teskil edebilecegini dusundugum bir yazidir, aklinizda fikir olusmasi icin yazma geregi hissettim)

Eminim cok sayida ayni nedenden dolayi basvuru olursa, Turkcell TIM'lere bilgilendirme yapacaktir.
    50 EURO direk ceplerine kaliyor zaten, 755 EURO gelis fiyati var, insanlari aptal yerine koyuyorlarmis gibi oluyor. 1600 liranin bir kurus uzerini vermek istemiyorum.

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 27 Eylül 2010; 22:59:29 >

• Bir arkadaş forumda "Serbest piyasa ekonomisi, TİM istediği fiyattan satar, kimse de birşey diyemez" demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunsun

@78erhan78 Yazdığınız şeyin bana bir faydası yok, zahmet etmişsiniz. Elbette vodafone sitesini inceledim ama net olarak anlayamadığım için burdan yardım almak istedim.

65+ cepavantaş tarifelerinden seçeceksin bu kadar 24 ay ödeyeceksiniz cepavantaj tarifesi en az 35 lik olacak cepnet paketi için

bu durumda 100mb aylık sınırsız internet ve cepavantaş tafifelerinden birini seçip alacaksınız
  • quote:

ALSANCAK BAĞDATLI İLETİŞİMDEN KESTİRDİM 5TLYE KESİYORLAR
  • Arkadaslar bendeki eski telefonlar ile takas a girsem verirlermi ayfonu? sonucda antika sinifina giriyo bendeki telefonlar. Birde bu ayfon ile yutubede kac konturum gider bir dolasmada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisacar

quote:

ALSANCAK BAĞDATLI İLETİŞİMDEN KESTİRDİM 5TLYE KESİYORLAR

hocam yerini tarif eder misin ? hemen yarın yaptırayım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bu telefonun 755 € dan bayilere girdiği yalan.
    En fazla 650 € dan geliyor onlara.

Bende fikrimi soluyeyim..cihazlar operatorlere yani atiyorum ( vodafone turkcell vs vs ) genelde 299 euro civari bi fiyatla veriliyo.....apple yapilan kontrat tutari uzerinden bi komisyon aliyo operatorlerden ayrica.
  • Anladığım kadarı ile 65 + cep Avantaj + internet paketi alınınca sağlıklı oluyor..Buda hemen hemen 100 tl yi geçiyor mu yoksa hesabım yanlışmı? cep avantajın en ucuz tarifesi 15 tl ve birde net paketi aldığımızı düşünürsek eğer.?
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.