Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • titreşimi nası kapataibliriz ? yarın derse girerken sessizie alcam ama titresn istemiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

titreşimi nası kapataibliriz ? yarın derse girerken sessizie alcam ama titresn istemiyorum :D

Ayarlar / sesler / titreşim seçeneğinden kapatabilirsin
  • Arkadaşlar imzamdaki linke tıklayarak iphone 4 bodyguardz invisible shield sayfama ulaşabilirsiniz. çizilme, düşme ve anten sorununa şeffaf çözüm ;)
  • arkadaslar rahatsız ediyorum bana yurtdısından hediye olarak gelmis bi iphone var fakat bunu kullanabilmem için sanırım kayıt ettirmek gerekiyormus imei sini falan tam olarak anlamadıgım konular bilgilendiren olursa minnettar kalıcam...simdiden tesekkur ederim...
  • Beyler haftaya en geç Cumartesi ye kadar bu aleti edinmek istiyorum çünkü sonra şehir dışına çıkıcam ve yaklaşık 2-3 haftada İstanbul a gelemeyeceğim . 16 GB ve kontratsız düşünüyorum . TİM lere fazla para kaptıracak değilim . + 100 bile olsa ki bugün Bağlarbaşı TİM le telefonda görüştüm 250 fark istedi , bu kadar da insanları kazıklamak olamaz .

O yüzden geriye sadece Elektroworld , Darty , Vatan , Teknosa 4 lüsü ve de bize yardımcı olabilecek forumdan renkdaşlar kalıyor . Bakırköy-Ataköy-Şirinevler-Bahçelievler ve civarında yakın herhangi bi yerinde 1600 TL max normal fiyatına peşin fiyatına 10 taksitle iPhone 4 16 GB arıyorum . Stok durumları veyahut ta başka bilgiler için yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum , saygılar ..
  • acaba 1 hafta beklesem fiyatlar düşemi şimdi yüksek fiyatdan giriş yapmiş olma ihtimalleri var gibi geliyor arkadaşlar talebin böyle çok olacağini biliyorlardi onun için 50/100 tl arasi fiyat şişirimi varmidir acaba voda/trkcl den 1 hafta 10 gün sonra 50/100 tl arasi düşermi? daha önce 3gs ilk çiktiği zaman alanlar bilirlerdir böyle birşey oldumu?
  • İphoneda ilk 6 ay fiyat dusmez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Beyazında işaretlediğim yerde siyahına göre bir farklılık var. Ne olduğunu bilen var mı

yanılmıyorsam sensor olmasi lazim
  • arkadaslar sadece bir sey sormak istiyorum ..turkcellden hattını vodafone a taşıyıp kredi kartı kullanmadan kontratli alan varmı burda ?? ama kredi kartı olmadan normal tarifeli cunku vodafone nun kontratli paketlerinde bu esaslar bolumunde yazmıyor iphone 3gs de yaziyordu mail attim vodafone na fakat cevap gelmedi ki 3 kere mail cektim sadece musteri hizmetlerini aradigimda evet alabilirsiniz dediler ama bende musteri hizmetlerine guvenmiyorum esaslarda goremedigim icin hala teredduteyim..
  • Bazı arkadaşlar 16gb ve 32gb arasında kalmışlar fazlasıyla..Eğer sürekli elinizin alında bir laptop netbook yada pc varsa , her akşam mutlaka bunlardan biriyle vakit geçiriyorlarsa 16gb alsınlar ürünü..Daha az para vermiş olurlar iphone için 250 lira civarı ki az buz bi para değil bu da

Zaten şarj olması için pcye takıyoruz ürünleri o sırada sync yapıp istediklerinizi alıp istediklerinizi silersiniz..Eğer şarjı 1 hafta gitse uzun kullanımda falan hiç düşünmeden 32gb alırdım bende açıkcası,süreklı pcye takmaya üşenirdim..Ancak şimdi mecbur şarj olması için pcye taktığım için 16gb fazlasıyla yetior bana..Önceden 8gb kullanmıştım tam olmasa bile o bile yetmişti bana zamanında..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgun23

Beyler haftaya en geç Cumartesi ye kadar bu aleti edinmek istiyorum çünkü sonra şehir dışına çıkıcam ve yaklaşık 2-3 haftada İstanbul a gelemeyeceğim . 16 GB ve kontratsız düşünüyorum . TİM lere fazla para kaptıracak değilim . + 100 bile olsa ki bugün Bağlarbaşı TİM le telefonda görüştüm 250 fark istedi , bu kadar da insanları kazıklamak olamaz .

O yüzden geriye sadece Elektroworld , Darty , Vatan , Teknosa 4 lüsü ve de bize yardımcı olabilecek forumdan renkdaşlar kalıyor . Bakırköy-Ataköy-Şirinevler-Bahçelievler ve civarında yakın herhangi bi yerinde 1600 TL max normal fiyatına peşin fiyatına 10 taksitle iPhone 4 16 GB arıyorum . Stok durumları veyahut ta başka bilgiler için yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum , saygılar ..

Şuan hiçbir yerde yok. çarşamba günü itibariyle electroworld(belki burası perş) ve darty'lere gelecek(miş). Electro 1650 tl'ye satabilirmiş. Darty aynı fiyattan getirecekmiş. benim tercihim sanırım DArty olacak. hem orada gayet güzel ilgilendiler. ayrırırız fln dediler çok mutlu oldum. (Ataköy A Plus AVM)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZIKKIM

ilk gün cadde voda dan 1650 world e 8 taksıt alabılıyordum fakat teleservıce oldugu ıcın almamıstım cumartesı ıse heryerde aradım bulamadım denıze dusen yılana sarılır mısalı cadde vodaya gittigimde bugun 1880 den bolebılırz dedıler boyle sahtekarlara prım vermeyın beyler

Bende cuma günü gittim cadde vodafone a ellerinde 16 da 32 de vardı ama ben kontratlı alacağım diye vermediler neymiş efendim sistemlerde sorun varmış
    peşin paraya satmak işlerine geliyor diye böyle yapıyorlar bende müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim ama bakalım ne olacak
  • Arkadaşlar, dün öğleyin Suadiye Turkcell'den 16 Gb almış bulunmaktayım. Cihazda bir problem yok ( proximity sensör, çekim vs.) .Kontratlı aldım çünkü kontratsız yok diyor uyanıklar ve peynir ekmek gibi satıyorlar. Bu arada ilk dikkatimi çeken ; ön ve arka yüzeyler çizilmeye çok müsait gibi duruyor ve mutlaka bir kılıf ya da invisible shield tarzı araçlarla korumak gerekli diye düşünüyorum. Almak isteyenler , alacaklar bunu göz önünde bulundursunlar. Hatta , cihazı satın alırken Turkcell merkezinde kılıflar vardı ama hepsi çok kötüydü , kazıktı. Ayrıca dün micro sim veremiyorlardı sistemdeki bir problem nedeniyle. Oradaki görevli çocuk yardımcı oldu ve ücretsiz ve hatsız bir micro sim verdi , "abi bunu senin simkartla üstüste koy ve o şekilde kes, aynı işi görür" dedi. Benimki oldu ama eşimin simkartını tam iyi kesemedim. Telefon arasıra simkart takılı değil ikazı veriyor. Umarım bugün sistem düzelmiştir ve micro simi alabiliriz. Ama Turkcell çok hazırlıksız görünüyor iphone4 konusunda. Bundan 1 ay evvel microsim yoktu , şimdi Microsim var ama sistem çalışmıyor , iphone 4 'ü kontratla satıp abonelerini kaybetmeme savaşı veriyor bence, çünkü Vodafone bu konuda Turkcellden 1-2 adım önde.

• Beyler dun yurtdisindan aldigm iphone elime gecti.hersey cok guzel calisiyodu.sonra sarja taktim iceri gidip geldikten sonra ekrani kapali olarak buldum.hersey calisiyo fakat ekran yanmiyo.kuvvetli bi isik altindan bakinca gozukuyor ancak.restore attim ama ise yaramadi.nedir sorun acaba
  • alan herkese hayırlı olsun gülegüle sorunsuz kullanın
    invisible shield gerçekten işe yarıyormu bu anten konusunda anten konusu yüzünden almaktan soğudum ve 30 eylülde bişeyde çıkarmı revize edilmiş model gibi tabi buda komplo teoriside olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Bazı arkadaşlar 16gb ve 32gb arasında kalmışlar fazlasıyla..Eğer sürekli elinizin alında bir laptop netbook yada pc varsa , her akşam mutlaka bunlardan biriyle vakit geçiriyorlarsa 16gb alsınlar ürünü..Daha az para vermiş olurlar iphone için 250 lira civarı ki az buz bi para değil bu da

Zaten şarj olması için pcye takıyoruz ürünleri o sırada sync yapıp istediklerinizi alıp istediklerinizi silersiniz..Eğer şarjı 1 hafta gitse uzun kullanımda falan hiç düşünmeden 32gb alırdım bende açıkcası,süreklı pcye takmaya üşenirdim..Ancak şimdi mecbur şarj olması için pcye taktığım için 16gb fazlasıyla yetior bana..Önceden 8gb kullanmıştım tam olmasa bile o bile yetmişti bana zamanında..

O kadar araştırma yaptım bu sitede okuduklarımı birleştirsem kesin 50 sayfalık kitaba denk gelirdi:=) kendim araştırma yaptım ettim 16 mı 32 mi diye. ama senin bu yorumun resmen içime su döktü bende 16 diyordum ama acaba diyip duruyordum. teşekkürler. dediğin doğru sıkıldıklarımızı sileriz her oyunu yada her uygulamayıda atmıcaz 16 gb paşa paşa yeter. tekrar teşekkürler arkadaşım kendi fikrini bu kdr güzel ve mantıklı paylaştığın için ....:=)

+ 1453

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okty_ksk -- 28 Eylül 2010; 9:58:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okty_ksk

quote:

Bazı arkadaşlar 16gb ve 32gb arasında kalmışlar fazlasıyla..Eğer sürekli elinizin alında bir laptop netbook yada pc varsa , her akşam mutlaka bunlardan biriyle vakit geçiriyorlarsa 16gb alsınlar ürünü..Daha az para vermiş olurlar iphone için 250 lira civarı ki az buz bi para değil bu da

O kadar araştırma yaptım bu sitede okuduklarımı birleştirsem kesin 50 sayfalık kitaba denk gelirdi:=) kendim araştırma yaptım ettim 16 mı 31 mi diye. ama senin bu yorumun resmen içime su döktü bende 16 diyordum ama acaba diyip duruyordum. teşekkürler. dediğin doğru sıkıldıklarımızı sileriz her oyunu yada her uygulamayıda atmıcaz 16 gb paşa paşa yeter. tekrar teşekkürler arkadaşım kendi fikrini bu kdr güzel ve mantıklı paylaştığın için ....:=)

+ 1453

kesinliklee 250 fark vermye değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkrrm44

Kontratsız satış başkadı mı? bu link varmıydı ben yeni gördüm
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iPhoneinternetkampanyasi

bu link 23 ünden beri var [:'(]
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidinbayraklilar

quote:

Orijinalden alıntı: okty_ksk

quote:

O kadar araştırma yaptım bu sitede okuduklarımı birleştirsem kesin 50 sayfalık kitaba denk gelirdi:=) kendim araştırma yaptım ettim 16 mı 31 mi diye. ama senin bu yorumun resmen içime su döktü bende 16 diyordum ama acaba diyip duruyordum. teşekkürler. dediğin doğru sıkıldıklarımızı sileriz her oyunu yada her uygulamayıda atmıcaz 16 gb paşa paşa yeter. tekrar teşekkürler arkadaşım kendi fikrini bu kdr güzel ve mantıklı paylaştığın için ....:=)

+ 1453

kesinliklee 250 fark vermye değmez.

16 GB için 250 TL bana da fazla geliyor, pek mantıklı gelmiyor. Üzerine biraz daha eklesen 2. el iphone alırsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: axiom2005

arkadaslar sadece bir sey sormak istiyorum ..turkcellden hattını vodafone a taşıyıp kredi kartı kullanmadan kontratli alan varmı burda ?? ama kredi kartı olmadan normal tarifeli cunku vodafone nun kontratli paketlerinde bu esaslar bolumunde yazmıyor iphone 3gs de yaziyordu mail attim vodafone na fakat cevap gelmedi ki 3 kere mail cektim sadece musteri hizmetlerini aradigimda evet alabilirsiniz dediler ama bende musteri hizmetlerine guvenmiyorum esaslarda goremedigim icin hala teredduteyim..

üstad hattımı taşıdım ve kredi kartı kullanmadım çünkü geçmiş son ayın trcll faturası 75 TL ve üzeri olması şart eğer bu şart varsa sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.