World Card'a 10-12 taksit yapıyorlar sanırım. Peşin ödediğim için taksitli fiyatını sormadım :S 1650 TL peşin fiyatıydı 16GB'ın..
Ellerinde son adet bir de 32GB kalmış. Almak isteyen arkadaşlara duyurulur. Onun da peşin fiyatı muhtemelen 200 civarı fazlasıdır.
bugün izmir bestbuy da iphone vodafone ile kontratlı olarak satılıyordu, saat 16:00 civarlarında, ilgilenenlere... Ayrıca bestbuy baya büyükmüş yaaa, ps3 move bile demo olarak kullandırıyorlardı, yaklaşık 4x4 lük bir dev lcd de... Telefonları falan deneyip de almak isteyenlerin gidebileceği bir yer. iphone 4 ü kullandım orada, harbi ekran çok net yaw, o neydi öyle. gücüm yetse alacaktım, bir ara 45 TL lik sınırsız 1mbit internetimi iptal etmeyi bile düşündüm telefonu görünce...Cidden güzel, alanlar güle güle kullansınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: PlayerX
Arkadaşlar bir türlü hangi kılıfı alacağıma karar vermedim,sizce en iyi ve kullanışlısı hangisi?
beyler arkadaşım iphone 4 almış amerikadan yeni..şuan evde açtı fakat ekranda bi kablo ve itunes resmi çıkıyo ne yapması lazım .. acill
quote:
Orijinalden alıntı: Ras0
beyler arkadaşım iphone 4 almış amerikadan yeni..şuan evde açtı fakat ekranda bi kablo ve itunes resmi çıkıyo ne yapması lazım .. acill
??? acil
quote:
Orijinalden alıntı: Lienna5
Bütün gün heryeri aramama rağmen bulamadığım ip4'e bugün şu saat itibariyle sahip olmuş bulunuyorum Vatan Bilgisayar - Bostancı'da son adet kalan 16GB 'ı kaparak :)
ne kadara aldınız acaba vatandan? 32'liği ne kadardı onu da biliyorsanız yazar mısınız?
Arkadaşlar telefonu İtunes'le bilgisayara bağladım yalnız, DEVICE, kısmında sağ tıkladığımda SYNC. BACK UP vs gibi özellikleri göremiyorum sadece EJECT yazıyor? Bu neden kaynaklanıyor olabilir ?
iphone 4 alan arkadaşların hepsine hayırlı olsun 16gb -32gb arasında gidip geliyorum hangisini alsam diye hd video çekmesi 32 ye yönlendiriyo ama kullanan arkadaşların fikrini almak istedim aşağı yukarı 1 dk hd video kaç mb? ona göre karar vericem şimdiden teşekkür....
quote:
Orijinalden alıntı: anelka10
iphone 4 alan arkadaşların hepsine hayırlı olsun 16gb -32gb arasında gidip geliyorum hangisini alsam diye hd video çekmesi 32 ye yönlendiriyo ama kullanan arkadaşların fikrini almak istedim aşağı yukarı 1 dk hd video kaç mb? ona göre karar vericem şimdiden teşekkür....
1 dk 80 mb sanırım.1 tane 32 aldım,2 tane 16'lık aldım.16'lıklar annemle babama.ama 32'ye gerek yok ben 16'lığı kullanırım
benimde niyetim öyleydi oldukça video depolamama yeter sanırım teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: iphone4freak
quote:
Bütün gün heryeri aramama rağmen bulamadığım ip4'e bugün şu saat itibariyle sahip olmuş bulunuyorum Vatan Bilgisayar - Bostancı'da son adet kalan 16GB 'ı kaparak :)
ne kadara aldınız acaba vatandan? 32'liği ne kadardı onu da biliyorsanız yazar mısınız?
vatandaki fiyat hakkında bilgisi olan?
quote:
quote:
??? acil
Sim kartını takıp bilgisayardan itunes programı aracılığı ile telefonu aktive edecek.
İphone 4 almak istiyorum ama hiçbir yerde yok. Olan yerler de 1800den aşağıya satmıyor. Şaka gibi vallahi.
quote:
quote:
??? acil
kabloyu pc ye takıp itunes a bağlaman lazım görmüyormusun kablo ve itunes yazıyor
Ya arkadaslar bir sorum olacak sizlere bu ana ekrandaki saati nasıl kaldırırız bir programı vs. teması yokmudur bunun
quote:
quote:
quote:
vatandaki fiyat hakkında bilgisi olan?
Vatan Bilgisayar
iPhone 4 16GB: 1680 TL iPhone 4 32GB: 1900 Tl
Kaynak: Google denen bir şey var öğrenin artık
ilk gün cadde voda dan 1650 world e 8 taksıt alabılıyordum fakat teleservıce oldugu ıcın almamıstım cumartesı ıse heryerde aradım bulamadım denıze dusen yılana sarılır mısalı cadde vodaya gittigimde bugun 1880 den bolebılırz dedıler boyle sahtekarlara prım vermeyın beyler
proximity sensorun çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabiliriz ??
quote:
Orijinalden alıntı: abidinbayraklilar
proximity sensorun çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabiliriz ??
birisini ara,kulagında iken ısık sönüp cekince yanıyorsa sorun yok demektir
Teşekkür ederim. Peki başlangıçta ve sonrasında itunes ile yapmam gerekenler nelerdir. Ayrıca telefonu nasıl kontrol etmeliyim varmı tavsiyeniz _? Bi sorunu varmı diye.