Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ras0

Eminmisiniz garantili satılmadığına doğubankta..boşuna gitmeyeyim o zaman

garantili satılmaz ama gerçi adamla konuşursan hani abi bu telefonda şöyle şöyle durumlar var 3 gün içinde bir bakıyım olmazsa paramı geri verirsin falan dersin o zaman olur
  • selam, turkcell'den vodafone a geçmeyi bekliyorum bende. 149 liralık tarifeyi alıcaktım ama sanırım o paketteki 1GB bilgisayarda internet için kullanılmıyormuş bu doğru mudur? Öyleyse 80TL+55TL x 24 aylık paketi alıcam, ondaki internet bilgisayarda kullanılıyor sanırım..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurxp
    selam, turkcell'den vodafone a geçmeyi bekliyorum bende. 149 liralık tarifeyi alıcaktım ama sanırım o paketteki 1GB bilgisayarda internet için kullanılmıyormuş bu doğru mudur? Öyleyse 80TL+55TL x 24 aylık paketi alıcam, ondaki internet bilgisayarda kullanılıyor sanırım..?

Pc de kullanabilirsin ama 1 gb sonra 92 kb ye dusecek hiz..
  • Ne yazıkki İzmir İstanbul gibi değil ,

İZMİR ' de iphone 4 almak bir işkence ,

Bugün forumdan geldim ,

Teknosa ekstra da kontratlı olarak satıyorlardı .. Dedim neden sadece kontratlı , bizim teknosa olarak anlaşmamız böyle dedi belki ilerleyen zamanlarda kontratsız satış olur dedi..

Medimartın bestbuyun darty in ne zaman stoklara gireceğini kesin birşey söylemiyorlar.

Gelse bile bence hemen biter biz yine alamayız. İsim yazdırmıyorlar diye biliyıorum..

Bence 1 aya kadar biz bu telefonları alamayız..

geçmiş olsun izmirdeki arkadaşlara...
  • ilk kez iphone kullanıyorum bi kaç sorum olucak. cevaplarsanız sevinirim. biliyorum bilenler için komik geliyodur.

1. bir uygulamadan nasıl çıkıyoruz. home tuşuna basınca menüye dönüyor ama son girdiğimiz şey arkada kalıyor. home tuşuna iki kere basıp arkada kalan uygulamaları göster deyip mi kapatmak zorundayız.

2. hattım vodafone internet yavaş geldi bana. app store dan speed test indirip test etmeli miyim? böyle bir uygulama var dimi?

3. menü ekranınında ana ekrana (masaüstüne en başa yani) dönmesini biz sağlayamıyor muyuz. kendi kendine mi dönüyor?
  • Bugün tam olarak 1 saat boyunca 30-40 yeri aradım, -Trcell-Vodafone-Electroworld-Mediamarkt vs.vs. aklınıza gelebilecek heryer..

Hiçbirinde stokta kalmamış sadece turkcell'de kontratlı 16gb satış var o da bagdat caddesi flagship store'da..

Geçmiş olsun almak isteyenlere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _illegal_

ilk kez iphone kullanıyorum bi kaç sorum olucak. cevaplarsanız sevinirim. biliyorum bilenler için komik geliyodur.

1. bir uygulamadan nasıl çıkıyoruz. home tuşuna basınca menüye dönüyor ama son girdiğimiz şey arkada kalıyor. home tuşuna iki kere basıp arkada kalan uygulamaları göster deyip mi kapatmak zorundayız.

2. hattım vodafone internet yavaş geldi bana. app store dan speed test indirip test etmeli miyim? böyle bir uygulama var dimi?

3. menü ekranınında ana ekrana (masaüstüne en başa yani) dönmesini biz sağlayamıyor muyuz. kendi kendine mi dönüyor?

1.JB siz kullanıcıysanız öyle yapmak zorundasınız.
    2.Bir deneme yapsanız iyi olur.Öyle bir uygulama mevcut.
    3. En başa derken şu menüye geçmek için kaydırdığımız ekrana mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: brknsmnc

her yeri aradım gittim sordum ama izmirde hiç bir yerde bulamadım ne 16GB nede 32 GB bilgisi olan var mı konuda bi yardım edin lütfen

Ben Çankaya TIM'de görmüştüm. Cuma 14.00'te vardı. 1600TL dedi. Tabi şimdi kalmamış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

Orijinalden alıntı: _illegal_

ilk kez iphone kullanıyorum bi kaç sorum olucak. cevaplarsanız sevinirim. biliyorum bilenler için komik geliyodur.

1.JB siz kullanıcıysanız öyle yapmak zorundasınız.
    2.Bir deneme yapsanız iyi olur.Öyle bir uygulama mevcut.
    3. En başa derken şu menüye geçmek için kaydırdığımız ekrana mı?

3.home tuşuna bir kez bastığında dönüyor.

• Yaklasik iki günlük ip4 inceleme/kullanimin ardindan foruma ancak girebildim, Öncelikle cihazi Ankara BestBuy'dan aldim,
    cihaz adeti sinirli olunca baya erkenden kuyrukta beklemek gerekti fakat magaza personeli siklikla ilgilendiler sagolsunlar,
    Tunç Beyin de hem muhabbeti hemde siradaki müsterilerle ilgilenmesi oldukça güzeldi :) yorgunluga degen bir
    bekleyis oldu yani. Kisaca deginmek gerekirse arkadaslar öncelikle cihaz çok güzel ekran, netlik gerçekten asmis
    alistikdan sonra eskisi tat vermez oluyor:) diger özelliklerine zaten burda uzun uzun deginmeye gerek yok
    yalniz benim ipod touch (usa) youtubea direk giriyordu iphoneda küçük bir dns ayari gerektirdi. Simdilik sorunsuz
    kullaniyorum daha ileriki tecrübelere sahip oldukça da yine yazarim.
    Bu arada isini iyi sekilde yapan kisileri ve kurumlari takdir etmek adina 24.nde ki satisda çok basarili bir organizasyon
    gerçeklestiren Ankara BestBuy personeline basta magaza genel müdürü Tunç bey olmak üzere tesekkür etmek gerek, benim sahsen
    2. gidisimdi bestbuya ama bundan sonra elektronik alisverisine ilk oraya bakarim :) sagolsun sim kartlarimizi da micro sime küçülttü
    kendisi gerçi bu islem kendisine bir adet sim kesme makinasina maloldu ama :)) tekrar tesekkür ederim kendisine buradan

• home tuşuna 2 kere basınca altta gözüküyor ya onlar çalışmakt aolan prog.lar mı yoksa sadece menüyü o şekildemi gösteriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okty_ksk

quote:

Orijinalden alıntı: brknsmnc

her yeri aradım gittim sordum ama izmirde hiç bir yerde bulamadım ne 16GB nede 32 GB bilgisi olan var mı konuda bi yardım edin lütfen

**** balçova agora'da apex apple reseller da var aradım ben 4 tane 16 gb ellerınde mevcutmus ama pesın fıyatı 1700 böldurursek vade farkı gelıyordur. aradım telefonda bıle ilgiliydiler. ama dedim neden sizde pahalı dediki biz de genpadan alıyoruz. ama türkcell de fln daha ucuz dedim. onlar genpadan hem daha çok alıyorlar hmde anlaşmalılar yani onlara bizden daha az fiyata veriyorlar haliyle kar marjı eklendıgınde bızde fıyat farklı oluyor dedı. almak ıstersenız beklerız dedıler o kdr param yok 1500 var dedim.güldü karsıda kı kişi :=) ve dediğin gibi bnde her yeri telle arıyorum ama yok yok yok. media marktı aradım stokta var dedi ama ne fiyat ne kaç adet kalmış nede kontratlı kontratsız bir bilgi vermedi yetkisi yokmuş gelmeniz gerekiyor dedi. ben karşıyakadayım media markt balçova tarafında emin olmadan gitmek istemedim. bide başka bişsey geldi başıma aradım karşıyaka da vodofon cep merkezini kuzenimin kartı üzerinden kontratlı almak istiyorum dedim olmaz dedi hat kimin üstüneyse kart kredi kartı da onun üstüne olmalıymış. müsteri hizmetlerini aradım böle böle dedim kredi kartı benim olmalı illa dediler dedim yok öle bişey dedi. sorunun çözümü olarakta başka cep merkezinden alın dedi. sonra bna kredi kartı illa sizin olmalı diyen yeri aradım müşteri hizmetleriyle konuşmamı anlattım cins bir uslupla o zmn gelin burdaki yetkiliere söyleyin belki çözüm bulurlar dedi. velasıl daha sistem oturmadığında satan kişilerde pek emin degil şartlardan :S:S bide aklımı karıştıran bu türkcell tim ve bazı vodofon cep merkezleri kişilere ait çoğu bayii yani. neden acaba illa kontratlı diye tuttruyorlar bazıları sebei belkide merkez belli sayıda gönderiyor mesela 10 tane gönderim 3ü kontratsız 7si kontratlı denilmiştir belki ben böle düşünüyorum artık. ve peşin almaktan vaz geçtim ben 99luk paketi eğrisi doğrusu düşündüm daha uygun. standart şu anda kullandığım hatta 40 lira veriyorum o yüzden 99luk paketi alıp 250 konusma 150 msj sınırsız nete 30 tl vermek daha mantıklı gelıyor artık. cihaz için 69dan 828 çekcekler karttan kuzenımn kartından bn ona peşin vercem 1 yıl boyunca vodofone aylık 30 vercem sadece daha iyi sanki . dimi???

**** İLAVE : Media marktı aradım ellerinde ıphone 4 kalmamış. Ekimin başında stoka gircekmiş.

**** Adminlere + reppp vermek istiyorum. izmir sayfası açmıştım o kdr konu varken yararlı olabilcek sayfayı silmişler ne güzel. şu olayı şehir şehir yapsak güzel olurdu çünkü istanbulldan alanların yüksek bir çoğunluğu var. ben izmirliyim ve istanbull da nerde var nerde yok artık nerdeyse kafama işledi

--bende aradım apex i yapı kredi kartlarına 1770TL den 6 taksitli satabiliyorlarmış, garanti olayını konuşmadım ama o fiyatta almam heralde ya gerçi başka hiç bi yerde de yok izmirde de, ama şu turkcell in işine çok sinirliyim kontratsız satmama olayına, neyse adminlerin neden izmir sayfasını sildiğini bende anlamadım ne amaçla silindi ki o sayfa???

• quote:

Orijinalden alıntı: dodi--

Yaklasik iki günlük ip4 inceleme/kullanimin ardindan foruma ancak girebildim, Öncelikle cihazi Ankara BestBuy'dan aldim,
    cihaz adeti sinirli olunca baya erkenden kuyrukta beklemek gerekti fakat magaza personeli siklikla ilgilendiler sagolsunlar,
    Tunç Beyin de hem muhabbeti hemde siradaki müsterilerle ilgilenmesi oldukça güzeldi :) yorgunluga degen bir
    bekleyis oldu yani. Kisaca deginmek gerekirse arkadaslar öncelikle cihaz çok güzel ekran, netlik gerçekten asmis
    alistikdan sonra eskisi tat vermez oluyor:) diger özelliklerine zaten burda uzun uzun deginmeye gerek yok
    yalniz benim ipod touch (usa) youtubea direk giriyordu iphoneda küçük bir dns ayari gerektirdi. Simdilik sorunsuz
    kullaniyorum daha ileriki tecrübelere sahip oldukça da yine yazarim.
    Bu arada isini iyi sekilde yapan kisileri ve kurumlari takdir etmek adina 24.nde ki satisda çok basarili bir organizasyon
    gerçeklestiren Ankara BestBuy personeline basta magaza genel müdürü Tunç bey olmak üzere tesekkür etmek gerek, benim sahsen
    2. gidisimdi bestbuya ama bundan sonra elektronik alisverisine ilk oraya bakarim :) sagolsun sim kartlarimizi da micro sime küçülttü
    kendisi gerçi bu islem kendisine bir adet sim kesme makinasina maloldu ama :)) tekrar tesekkür ederim kendisine buradan

hocam dns ayarını nerden giriyoruz?tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: Lumiere_Brothers

Herkese iyi geceler! Arkadaşlar benim telefonumun versiyonu 4.0.2 ! 4.1'e update etmeliyim sizce ? Ayrıca update etmeden önce yapmam gereken herhangi bir ayar var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim...

Yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba

• jb kullanmayacaksanız edin tabiki. niye etmeyesiniz.

Herhangi bir ayar yok. cihazı itunes a bağlayın, update deyin, gerisini kendisi halleder zaten.
  • Bagdat caddesindeki tcell magazasinda kontratsiz satilmadigini soylemelerine rağmen ısrarla internetten onkayit formunu doldurduğumu ve mağazayı arayıp alacağımı belirttim ve kontratsiz alabildim nihayetinde
  • arasındaki fark ne peki 4.02 ile 4.1
  • irli ufaklı birkaç hata yamanmış

game center (çoklu oyunlardan yararlanabilmeniz için kullanıcı paneli) ve fotoğraflara HDR fotoğraf desteği eklenmiş. (google da hdr photos diye aratın, ne demek istediğimi anlarsınız)

yararlıdır kısaca...
  • bazıları sesle ilgili bişeyden dolayı yükseltmeyin gibi birşeyler diyordu sanki?
  • hocam benim kaynağım elma dergisi. adam ne derse çıkıyo. bu yüzden diğerlerini pek kale almıyorum. şimdiye kadar yanıltmadı.
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.