Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hala alamadın üzülüyorum böyle süper bir şeyi alamadım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenurl

ben hala alamadın üzülüyorum böyle süper bir şeyi alamadım diye

Üzülme
    Sende bu para ve azim varken daha süper neler alırsın neler...
  • 12 ay x 95 ya da 12x149 olarak topluca mı çekiliyor ücret yoksa aylık olarak karttan otomatik mi çekilecek?
  • gidin vodadan alın ya 1368 e geliyor fiyatı 24*65= cepnet ile 1560 a tekabül ediyor ama 8 *24=192 tl cepnet i çıkarınca karlı oluyor vodafone hattı olanlar için konuşuyorum vs arkadaşlarında olanlar alsın.babam 55 lik kullanıyor bende onunkinden alıcam dün gittik bakrık kalmamış ön sipariş verdik onunda çok hoşuna gitti asla iphone almam diyen adam bende bari arkadaşın hattı üzerinden alayım kendime dedi.65 65 öderiz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: resetit

12 ay x 95 ya da 12x149 olarak topluca mı çekiliyor ücret yoksa aylık olarak karttan otomatik mi çekilecek?

daha önceki 6 aylık faturaların yüksekse karttan çekmiyorlar .. düşükse ilk 12 ayını (veya 10 ayını ) karttan çekiyorlar . ayrıca 12x değl 18 x fiyatlar

http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/iPhone4-kontratli-hersey-dahil-paketler.php

buradan alttaki karınca duasını oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 26 Eylül 2010; 12:19:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: resetit

12 ay x 95 ya da 12x149 olarak topluca mı çekiliyor ücret yoksa aylık olarak karttan otomatik mi çekilecek?

12*95 kartından çekilir ay ay diğeride o 12 ay bittikten sonra faturana 149 olarak yansıtılır
  • Meydan AVM' deki TİM' i fahiş fiyat verdiği için dün email ile şikayet etmiştim.
    Şimdi email ile cevap geldi:

Sayın TuVNeRa,

I-phone 4'ün tavsiye edilen fiyatları aşağıdaki şekildedir:

I-phone4 16GB: 805€ (KDV dahil)
    I-phone4 32GB: 950€ (KDV dahil)

Bu tutarlar, günlük kur değişimi üzerinden hesaplanır.

Paylaşımınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş.

Deniz AYHAN
  • Bana da mail gelmis (ankara kızılay necatibey deki timleri sikayet etmistim). Lutfen duyarli olup sahtekarlarin verdigi fiyatlardan almayin. almayin ki ellerinde patlasin ve dogru durust bi fiyattan satmak zorunda kalsinlar..

Sayın ......,

Görüşlerinizi ve beklentilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Tavsiye edilen fiyatlardıraşağıdaki gibidir. Günlük kur değişimi üzerinden hesaplanır.
    iPhone4 16GB: 805€ (KDV dahil)
    iPhone4 32GB: 950€ (KDV dahil)

Saygılarımızla,

Asuman Badur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terli -- 26 Eylül 2010; 12:36:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terli

Bana da mail gelmis (ankara kızılay necatibey deki timleri sikayet etmistim). Lutfen duyarli olup sahtekarlarin verdigi fiyatlardan almayin. almayin ki ellerinde patlasin ve dogru durust bi fiyattan satmak zorunda kalsinlar..

Sayın ......,

Görüşlerinizi ve beklentilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Tavsiye edilen fiyatlardıraşağıdaki gibidir. Günlük kur değişimi üzerinden hesaplanır.
    iPhone4 16GB: 805€ (KDV dahil)
    iPhone4 32GB: 950€ (KDV dahil)

Saygılarımızla,

Asuman Badur

yani

iPhone4 16GB: 1600TL (KDV dahil)
    iPhone4 32GB: 1880TL (KDV dahil)

• Arkadaşlar merhabalar telefonlarını alan kişilere şimdiden hayırlı olsun sizlerden bir konuda fikir alayım dedim bu anten konusu kafama çok takıldı ve dün kanyon daki trcell den telefonu almaktan vazgeçtim bu sorun gerçekten abartıldığı kadar varmı malum youtube daki kullanıcı videoları bumper kullansalar bile çekim gücü 0 lara düşüyor 2. sorumda ayın 30 undan sonra bumperların dağıtımı bittikten sonra yeni revize edilmiş bir model çıkabilirmi ne dersiniz????
    Teşekkürler.....
  • Arkadaslar İphone 4 ümü aldım fakat kullanamıorum avea kullanıcıyım konturlu mikro sim yok konturlu kullanıcıların o yuzden tlfnumu acıp aktıve edemıorum bana yardımcı olabılecek bı arkds varmı ne yapabılcegım konusunda ??
  • antalyada sahtekar timlerin kralları var.adamlar 2 binden aşağı inmiyorlar.bizde keriziz ya
  • http://www.iphoneturkey.biz/yeni-baslayanlara
    Linkini verdiğim siteden ihtiyacınız olan her türlü bilgi mevcuttur
    quote:

Orijinalden alıntı: abidinbayraklilar

yahu biri şu itunes kullanmayı öğretsin nette bulamıyorum ???????????
  • Arkadaşlar Youtube'da falan görüyrum birsürü, beyazını nereden buluyorlar iPhone 4'ün? Daha çıkmadı ki o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Arkadaşlar Youtube'da falan görüyrum birsürü, beyazını nereden buluyorlar iPhone 4'ün? Daha çıkmadı ki o

amerikada satılıyor

quote:

itunes'u indirdiğin zaman tutorial çıkıyor ordan öğrenebilirsin
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Youtube'da falan görüyrum birsürü, beyazını nereden buluyorlar iPhone 4'ün? Daha çıkmadı ki o

amerikada satılıyor

İngiltere'de var mıdır? Bir de ışık kaçırıyor diyorlar sorun çözüldü mü?
  • quote:

quote:

amerikada satılıyor

quote:

itunes'u indirdiğin zaman tutorial çıkıyor ordan öğrenebilirsin

bizzat apple in amerika sitesinde ne siparis icin ne de dukkanlardan alabilmek icin satista olmadigi yaziyor, beyaz iphone un?

ha bence iphone4 un beyazi onceki versiyonlarin beyazlari kadar karizmatik degil:D gercegini gormeden konusuyorum gerci ama:)

• quote:

quote:

quote:

amerikada satılıyor

İngiltere'de var mıdır? Bir de ışık kaçırıyor diyorlar sorun çözüldü mü?

Hmm hangi store satıyor? Apple'dan son gelen bilgi 31 Aralık 2010'dan sonra satışı yapılacağı yönündeydi. Bizde olmayan bir bilgiye mi sahipsin acaba?

•  iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de!

Beyazında işaretlediğim yerde siyahına göre bir farklılık var. Ne olduğunu bilen var mı
  • Arkadaşlar ANKARA'da elinde 32 GB olan bayi veya teknoloji mağazası bilen var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatokuc -- 26 Eylül 2010; 13:42:02 >
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.