Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asush

quote:

Orijinalden alıntı: the_CRIMINAL

bugün yenibosna darty den aldm ,kontratsız olarak ,aktivasyon ve uygulama yükleme tamam.. ve herhangi bir teknik problem yok (sinyal v.s)

ne kadara aldınız?

1579 tl. world e 8 taksit.. (bu arada stok 0 ).. bir kaç ist.dışı şube de teşhir ürünü kaldı,istanbul stok sıfır.( bu arada darty de çalışıyorum yeni parti sevkiyatı öncesi
    1-2 gün önceden burada bilgi veririm)

• quote:

Orijinalden alıntı: hakannn1907

turkcell

değışım ısteyebılırsın ıçın rahat değılse. ama anten sorunu var olan bırşey zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

quote:

Orijinalden alıntı: hakannn1907

turkcell

değışım ısteyebılırsın ıçın rahat değılse. ama anten sorunu var olan bırşey zaten.

evet bu sorunu bile bile aldım
    ama bazı arkadaslarda cıkmamıs o yüzden üzgünüm,saglık olsun
    artık bumper falan bakacagız caresine
  • Herkese iyi geceler! Arkadaşlar benim telefonumun versiyonu 4.0.2 ! 4.1'e update etmeliyim sizce ? Ayrıca update etmeden önce yapmam gereken herhangi bir ayar var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyagi007

quote:

Orijinalden alıntı: ßuR@k

Arkadaşlar daha önceki sayfalarda bahsetmiştim proximity sensor çalışmıyordu. Bugün kanyona gittim ve dün aldığım telefonun proximity sensorunun çalışmadığını söyledim. Anında yeni telefon ile değiştirdiler. Turkcell farkı ile iphone almak böyle birşeymiş :) Teşekkürler Turkcell....

proximity sensorun çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabiliriz ??

bilgisi olan varmı?
  • arkadaslar özellikle hattını vodafone a tasıyan arkadaslar ben esaslar da goremedim o kurali son faturan 75 tl ve uzeri olmasi halinde hattını vodafone a taşıyıp kredi kartsiz yanı ilk 12 ayı cekmeden kampanyadan yararlanabiliyormuyuz .? ben bunu ogrenmek istiyorum..kredi kartından para cekmeden sadece hat tasımakla oluyormu vodafone da cunku bu kural esaslarda gecmiyor
  • Kredi kartına 12 taksit alınca ne kadar vade farkı oluyor.Taksitli olarak alan varmı hiç.16 gb 1550 lira sanırım nakit.
    Ayrıca Anneannemde Vodafone Kamu hattı var 20tl civarı ödüyor ayda.Buna özel Turkcelldeki gibi kamu paketi varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lumiere_Brothers
    Herkese iyi geceler! Arkadaşlar benim telefonumun versiyonu 4.0.2 ! 4.1'e update etmeliyim sizce ? Ayrıca update etmeden önce yapmam gereken herhangi bir ayar var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim...

Ben de merak ediyorum bunu, ssh kaydi falan almak lazimmi, bb yukseltmek sikinti yaratirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakman306

quote:

Orijinalden alıntı: Lumiere_Brothers
    Herkese iyi geceler! Arkadaşlar benim telefonumun versiyonu 4.0.2 ! 4.1'e update etmeliyim sizce ? Ayrıca update etmeden önce yapmam gereken herhangi bir ayar var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim...

Ben de merak ediyorum bunu, ssh kaydi falan almak lazimmi, bb yukseltmek sikinti yaratirmi ?

İmovie yüklüyecektim, sürümü yükseltin diyor? Yardımcı olan olursa süper olur cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiom2005

arkadaslar özellikle hattını vodafone a tasıyan arkadaslar ben esaslar da goremedim o kurali son faturan 75 tl ve uzeri olmasi halinde hattını vodafone a taşıyıp kredi kartsiz yanı ilk 12 ayı cekmeden kampanyadan yararlanabiliyormuyuz .? ben bunu ogrenmek istiyorum..kredi kartından para cekmeden sadece hat tasımakla oluyormu vodafone da cunku bu kural esaslarda gecmiyor

web sitesinde yazıp yazmadığına bakmadım ama müşteri hizmetleri ve numaramı vodafone'a taşıdığım bayi ile konuştuğumda turkcell'in son faturasının 75TL üzerinde olması şartı ile kredi kartı kullanmaksızın kontratlı paketlerden faydalanabilirmişiz. hattın taşınması 2-6 gün arasında sürüyormuş ve taşıma ücreti tamamen ücretsiz (yanınızda son fatura ile gitmeyi unutmayın).

şahsen 99x18 + 250TL kampanyasından 16gb alacağım. 10 senedir turkcell kullanıyordum, "kontratlı abonelik" adı altında yaptığı söğüşleme işlemine dahil olmak istemedim, hakikaten turkcell'in yaptığı çok büyük ayıp..

***vodafone'dan alınan cihazlar hangi servisin garantisinde oluyor? genpa kvk teleservis..***

• Arkadaşlar İtunes dan dosya aktarımı vb , itunes kullanımını resimli bir şekilde anlatan başlık varmı ????
    lütfen yarıdm.
  • itunes'ın iphone'u görmemesi sorunundan dolayı vodafone'u aradım. bu genel bir sorun çözmeye çalışıyoruz dediler. bu sorunu yaşayanlar var mı benden başka?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asush

quote:

bugün yenibosna darty den aldm ,kontratsız olarak ,aktivasyon ve uygulama yükleme tamam.. ve herhangi bir teknik problem yok (sinyal v.s)

ne kadara aldınız?

1579 tl. world e 8 taksit.. (bu arada stok 0 ).. bir kaç ist.dışı şube de teşhir ürünü kaldı,istanbul stok sıfır.( bu arada darty de çalışıyorum yeni parti sevkiyatı öncesi
    1-2 gün önceden burada bilgi veririm)

valla çok iyi olur teşekkürler.. electro zam yapacakmış. darty ne kadara satacak? konuşuldu mu hiç?

edit: harf düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asush -- 26 Eylül 2010; 1:11:13 >

• eger urunu alırken versıyon 4.0.2 sa shs yapamazsınız dıye bılıyorum cunku bır oncekı versıyon yuklenmemıs kı kaydı olsun .zaten 4.0.2 aldıysanız bunla kullanmaya devam edın derım shs amacı sım lock ıphone larda versıyon yukselınce ıphone bır ust versıyona yukseltılmemek ıcın elde tutulan kayıttır.kısaca bıldıgım kadarıyla ı tunnes shs yoksa eskı versıyonu yukletmez sız en ıyısı 4.0.2 dev team tarafından kırılmasını bekleyın gercı kırılıdı mı onu bılmıyorum.
  • bugün itibariyle iphone 4 cihazıma kavusmus bulunuyorum. birisi bana kullanmasını ögretebilir mi?
  • yahu biri şu itunes kullanmayı öğretsin nette bulamıyorum ???????????
  • arkadaslar apple ıcın bılmenızı ıstedıgım bı kac sey var mesela apple cın fabrıkasını ınceledıgımde fabrıkada calısanların bazılarını ıntıhar ettıklerını okudum aylık maas olarak 172$ alıyorlar.bır ıscı ıphone protıpını kaybettıgı ıcın ıntıhar etmek zorunda kalmıs.kısaca soyleyecegım bır tarafta gece gunduz zorla calıstırılana mılyonlarca ıscı ve emek ucuzlugu ıcın uretımını buraya yonlendıren sermaye ... bunların 2 yıllık maası ıcın turkıyede kuruga gıren fancılar ınsan bakınca gercekten sasıyor ve apple urunlerının uzerınde sureklı calıfornıa yazmasına dıkkat etmıssınızdır yanı epey mıllıyetcıler motor gruplarıda meshur zaten calıfornıanın .yanı alacagınız paranızın gıdecegı yer bellı ben amerıkayken 700$ satılan 32 gb ıcın burdakı ınsanlarımızın bu kadar fazla para vermesı gercekcten uzucu ..
  • Kazandığımız hangi para oaralara gitmiyor ki. Sadece Iphone gibi teknolojik oyuncaklara verdiğimiz paralar oraya gitse yine iyi.
    Sen zannediyormusun ki bu memlekette kuzu kuzu ses çıkarmadan herşeye yüksek miktarda ödediğimiz vergiler yine hizmet olarak dönüyor?
  • sarj durumu nasıl kullananlar bilgi verebilir mi
  • Su an 3. Gündeyim pil %17 dün aksam ve bu gün çok kullandım kullanım istatiklerine bakarsam kullanım 7 saat 25 dakika beklemede ise 22 saat 22 dakika ben memnun kaldım bir de bunu ne zaman şarja takmamız lazım pil zayıf dediğinde mı %10 a geldiginde mı çünkü li on pil ya ondan dedim
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.