Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1599tlden bir kuruş fazla vermem, açıklanan fiyatın dışında başka ülkede olsa kimse satamaz, burada millet tuttuğunu geçiriyor ve yüksek fiyattan alanlar da onların ekmeğine yağ sürüyor, adam gibi denetleme mekanizması da olmadığından bu adamlar haketmedikleri kazanç sağlıyorlar
  • bende 3 saat önce türkcell hattımı vodafone çevirip 65x24+35x24 (35lik cepavantaj) kontratı ile aldım. fakat türkcell 6 gün sonra hattın geçmesine izin veriyormuş. bu nedenle telefonu geç alacağım. daha erken numara taşıma imkanı var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

@EmR_3153

16'lık beyaz derken? Marstan mı gelmiş beyaz sordun mu? Eğer öyleyse marstan gelen telefon 1950 tl bedava. sonuçta uzaylı teknolojisi.

hasbinallah ya.

adam bir kere ankara'da necatibey'in orada telefon borsası dene iğrenç ötesi pislik esnafların olduğu bir yerin esnafıydı.eşşeklik bendeki sordum.ilk bir yalakalanma öğrenci adamsın sana çok iyi bir fiyat vereceğim dedi. elimde siyah yok ama çok şanslısın beyaz kvk'lı var dedi.tabi yemedim çünkü daha dünyada satışa girmemiş telefon türkiyede garantili olması imkansız.sanırım yurtdışında arada bulunabiliyormuş.1950 deyince yok ben 1595'e garantili siyah alırım dedim.bir telefon geldi sanırım dangalağın teki haber verecekti alacağını bildirmek için.adam elindeki telefonu gösterdi hah aradı satıldı sana güle güle dedi.düşün adam o kadar şer.fsiz ki ayırdığı telefonu satmaya kalkıyor bana.neyse git sat bulurum dedim 1600'e de buldum saolsun vodafone'daki kız sayesinde.adamı sonra ileride turkcell'de beni gördü omzuma dokundu sen daha 1500'e ara ben de satıyım sen sürün falan dedi.iyice orda sinirlendim.aldım zaten dedim bir de ne yaptığını sanıyorsun sen kimsin omzuma dokunuyorsun dedim.yanımda da arkadaşlar vardı neredeyse dalacaktım yarmaya.yürü git işine benden belanı bulma dedim.ben o bücürü yere gömmesini bilirdim de Allah'ından bulsun gerzek.o beyaz iphone'u alanın da aklına. benden size tavsiye ankara necatibeydeki telefon borsası denen yerlere uğramayın

• ben turkcell kamu kullanıyorum, ayda 20 saat her yöne ve 300 sms her yçne şeklindeki tarifem iile ayda 60 tl ödüorum turkcele sizce nasıl almalıyım, turkcel konrtatlımı kontratsızmı yoksa voafone mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _sude_

bende 3 saat önce türkcell hattımı vodafone çevirip 65x24+35x24 (35lik cepavantaj) kontratı ile aldım. fakat türkcell 6 gün sonra hattın geçmesine izin veriyormuş. bu nedenle telefonu geç alacağım. daha erken numara taşıma imkanı var mı.

ben 4 5 ayri vado gezdim bugun ve 2 gun sonra geçer diyen de oldu 3 gun sonra geçen diyende faturami gosterdim yarin geçer dediler ve aldim hatti en geç pazartesi sabahi açilir hattiniz dediler kesinmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 25 Eylül 2010; 21:45:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: hakannn1907

16gb aldım.
    mıcro sım engeline takıldık
    yarın veya pzt halledecekler.of ya

yalnız kısa ve öz: telefon MUHTEŞEM

Hocam gecmis olsun, ayni zamanda hayirli olsun :)

Nedir yasadiginiz problem (faturali mi faturasiz mi kullandiginizi vs. belirtirseniz)

Sagolasın hocam.. faturasızdı benim,az önce ugradım 10 kiş geldi micro için sistemde sorun var dediler
    yarına attılar,yarın 50 kere aricam artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 25 Eylül 2010; 21:50:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_

Turkcell 55 Tl paketine üyeydim 4 aydır.

Bugün İstanbul Ümraniye Merkezdeki vodafone bayisine gittim, iphone 4 için konuştum. Aşağıda yazdığım şartlarla paketi aldım.

1. Turkcell hattımı Vodafone'a taşıdım. (Şart = Son Fatura Tutarı 75 TL Üstü olmalı.)
    2. Vodafone Paketlerinden 55 Tl olan, ev-iş sınırsız, vodafone sınırsız ve diğer operator 500 dk. paketini satın aldım.
    3. Hat taşıma işlemi yaparak yeni bir vodafone paketi aldığım için, aylık 75 Tl x 24 ay kontratlı Iphone4 32 Gb. telefonumu satın aldım. (Ödediğim 75 x 24 internet kontratlı paket için.)

Ne kaybettim ne kazandım ?

Turkcell faturalı hattım 4 Aylıkmış, TIM lerden iphone alamadım. (Aylık faturam en az 150 Tl geliyor.)
    Vodafone ile satın almış olduğum paket sayesinde, Turkcellde kullandığım 55 TLlik pakette alabildiğim hizmetleri vodafone'dan da alabileceğim. Üstelik sınırsız kullanımların saat sınırı yok !
    Avantajım; 75 x 24 ödeyerek, sadece numaramı taşıyarak iphone4 32 gb sahibi oluyorum.

Ben turkcell de kamudayım. Vodafona geçmek istiyorum. Ancak anlamadığım siz şimdi sadece 75 * 24 mü ödeyeceksiniz. Lütfen bir açıklık getirin. Aslında kontratsız alacaktım. Ancak kafam baya karıştı.

700 dakika civarı her yöne konuşma işimi görüyor.
    Aylık 100 MB internet yetiyor.

Lütfen yardım.

• ben 1 ay bekleyeceğim telefonun gelmesini arkadaşlar 1 gün dayanamıyorlar inş erken getirirlerde hemen alırım koskocabayiye tek mal göndermeye utanmıyorlar ya!!
  • Sonunda aldım Dartyden stoklar bitmek üzereydi
  • akşam mediamarkt'a almaya gittim.
    ellerinde stok varmış.
    neyse işlemleri yaptık
    ilk 12 ay axess kredi kartından çekecek 95 tl yi. Limit müsait neyseki.

verdim kartı yok onaylamıo. Bankayı arıyoruz bize birşey ulaşmadı diyor.

4 defa denedik yok hiç bir şekilde vermio.

böyle yarım saat bekledim.

sonra sonuç; ellerindeki garanti pos cihazı ortak kullanıma açık değilmiş.

hey dedim sizin gibi akıllılara. Bir kampanya yapıyorsunuz onuda elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz.

neyse çoçuk benim için pazartesiye ayırdı telefonu.

pazartesi pos cihazını axess e ortak kullanıma açacakmışlar.
  • Hocam hangi mediamarkt ve hangi operator, kontratsiz da alinabiliyor mu, alinabiliyorsa fiyat nedir?

Tesekkurler
  • Rezalet
  • Vodafone'dan kontratlı alıpta simkilidi sorunu yaşayan varmı arkadaşlar, kontratlı alıp iPhone'da Avea kullanacağımda.
  • Bende hattımın Vodafone'a geçmesini bekliyorum, off off.

Cuma günü saat 2 gibi işlemleri başlattım, bakalım ne zaman geçicez.
  • Gerçek görüntülü görüştüreni de ileride biz alırız
  • vodafone'dan yeni geliyorum. iphone 4'ümü bugün aldım. 99x18 + 250 tl ön ödeme paketiyle aldım. şu anda itunes iniyo..
  • iphone'u pc ye bağlıyorum görüyo yüklüyo ama itunes'da tık yok. 3 kere sildim yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Hocam hangi mediamarkt ve hangi operator, kontratsiz da alinabiliyor mu, alinabiliyorsa fiyat nedir?

Tesekkurler

Beylikdüzü ama ellerinde kalmamış hiç.

kontratsız yok. Turkcell paketi

sonunu bana ayırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apuskal -- 25 Eylül 2010; 22:52:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _illegal_

vodafone'dan yeni geliyorum. iphone 4'ümü bugün aldım. 99x18 + 250 tl ön ödeme paketiyle aldım. şu anda itunes iniyo..

sim kilit varmi turkcell denedinizmi

sinirsiz internet sanirim hizi nasil mesela 30 mb kaç dakikada iniyor gunde 30 mb x30 1gb sinirsiz net bitiyormuşta
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: _illegal_

vodafone'dan yeni geliyorum. iphone 4'ümü bugün aldım. 99x18 + 250 tl ön ödeme paketiyle aldım. şu anda itunes iniyo..

sim kilit varmi turkcell denedinizmi

sinirsiz internet sanirim hizi nasil mesela 30 mb kaç dakikada iniyor gunde 30 mb x30 1gb sinirsiz net bitiyormuşta

telefonu açabilirsem deniycem hocam :) itunes'a usb yi bağlayın işareti var bağlıyorum ama itunes tepki vermiyor.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.