Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

quote:

Arkadaşlar sim kartın kaç kb oldupunu nasıl öğrenirim neresinde yazar ?

Ve bugün beşiktaş ve cevahir Tim' e gittim hiç birinde yoktu Vodafone' da var dedi sonra bi gtti bi geldi o ayrılmış cihaz üzgünüm dedi. Ne iş anlamadım. Turkcell ve vodo' nun stoğuna hayran kaldım.

cevap yok mu ?

üzerinde yazar genelde.

cevap için teiekkürler ama benimkinde hiç bir şey yazmıyor.

• Arkadaşlar daha önceki sayfalarda bahsetmiştim proximity sensor çalışmıyordu. Bugün kanyona gittim ve dün aldığım telefonun proximity sensorunun çalışmadığını söyledim. Anında yeni telefon ile değiştirdiler. Turkcell farkı ile iphone almak böyle birşeymiş :) Teşekkürler Turkcell....
  • Istanbul Bakirkoyde kontratsiz ve kontratli alacak arkadaslara 16 32gb larda yardimci olabilirim.
    Hafta ici taksimde yardimci olablirim...
  • proxmyserver nedir ?
  • Merhaba arkadaşlar.

Adapazarı'nın altını üstüne getirdim fakat iPhone 4 maalesef buralarda yok.

Şu an İstanbul'a doğru yola çıkıyorum. Mümkünse Anadolu Yakasında kontratsız iPhone 4 bulabileceğim bir yer yazarsanız çok sevinirim. (öncelikli tercihim Vodafone)

Yardımlarınız için çok teşekürler...

(ara sıra telfon ile bağlanarak önerilerinizi kontrol edeceğim. Umarım eli boş dönmem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _scout_ -- 25 Eylül 2010; 17:15:49 >
  • TİM'leri protesto ediyorum ve Electroworld'ün getirmesini bekliyorum Turkcell'e microsim dışında asla para kazandırmayacağım beter olsunlar... Sinir hastası ettiler dünden beri. TİM'lerin yüzünden dün electrodan almadım şimdide haliyle tükenmiş. Electro'da stokların tükendiği yazılı olarak bildirilmiş. 1 hafta içinde yeni stoklar gelecekmiş. bilginize..

Allah'tan dün paketimi değiştirip gold plusa geçtim. sabahtan beri aradığım yerler yüzünden faturam kabaracaktı... Valla hırs yaptım asabiyet yaptım :) en sonunda başlarım ıphone a diip blackberry alacağım sevdiğimden diil sırf sinirden. kırk yılın başında (2. ünimi de bitirdim diye) kendime hediye alacaktım...
  • Ana konudan devam edelim arkadaşlar.

bir kısmımız burada, bir kısmımız orada garip oluyor biraz.

http://forum.donanimhaber.com/m_36914223/mpage_57/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: _scout_

Merhaba arkadaşlar.

Şu an İstanbul'a doğru yola çıkıyorum. Mümkünse Anadolu Yakasında kontratsız iPhone 4 bulabileceğim bir yer yazarsanız çok sevinirim. (öncelikli tercihim Vodafone)

(ara sıra telfon ile bağlanarak önerilerinizi kontrol edeceğim. Umarım eli boş dönmem)

Sabah aradığımda bağdat cad. yani ERSA Vodafone da vardı..

Edit: Bayi isim karışıklığı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asush -- 25 Eylül 2010; 17:38:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßuR@k

Arkadaşlar daha önceki sayfalarda bahsetmiştim proximity sensor çalışmıyordu. Bugün kanyona gittim ve dün aldığım telefonun proximity sensorunun çalışmadığını söyledim. Anında yeni telefon ile değiştirdiler. Turkcell farkı ile iphone almak böyle birşeymiş :) Teşekkürler Turkcell....

Arkadaşım şimdi sana çok teşekkür ediyorum verdiğin bu bilgi için yazdığından beri aklımın bir köşesine yer etti az kalsın almaktan vazgeçiyordum bugün 3gs alıyordum. Sonra senin bu yazdığını gördüm proxmity sensör sorunu en korktuğum sorundu değişim olduğunu duyunca içeme su serpildi. Tekrardan sana çok teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

quote:

quote:

16 gb aldım ama itunes bağlaynca 14 gb diye gösteriyor :S neden :S

Bilgisayar satıcılarının 1 GB'ı 1.000.000.000 byte olarak kabul edip, bilgisayar sistemlerinin 1.073.741.824 byte'ı 1 GB kabul etmesinden kaynaklanan bir durum. Gayet normal.

bende dedim bende mi sorun var :D peki itunes a her baplayışta şarj oluyor. omu değiştirebilirmiyiz?

Pcye bagladiginda itunes acik olmasada sarj eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: asush

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Sabah aradığımda bağdat cad. yani Ertaş Vodafone da vardı..

Teşekkürler, dostum.

Telefonu var mı?

Hemen arayayım varsa ayırır belki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ßuR@k

Arkadaşlar daha önceki sayfalarda bahsetmiştim proximity sensor çalışmıyordu. Bugün kanyona gittim ve dün aldığım telefonun proximity sensorunun çalışmadığını söyledim. Anında yeni telefon ile değiştirdiler. Turkcell farkı ile iphone almak böyle birşeymiş :) Teşekkürler Turkcell....

Arkadaşım şimdi sana çok teşekkür ediyorum verdiğin bu bilgi için yazdığından beri aklımın bir köşesine yer etti az kalsın almaktan vazgeçiyordum bugün 3gs alıyordum. Sonra senin bu yazdığını gördüm proxmity sensör sorunu en korktuğum sorundu değişim olduğunu duyunca içeme su serpildi. Tekrardan sana çok teşekkür ediyorum.

ben teşekkür ederim dostum için rahat olsun daha önce hiç bir marka hiç bir ürün için bu kadar sorunsuz bir değişim yapmamıştım tüm timler böyle mi bilmiyorum ama gerçekten helal olsun sattıkları ürünün arkasında duruyorlar almak için garantili beklemek çok doğru bir kararmış geç oldu güç olmadı. Ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsin anten sorunu diyorlar hiç telefonla konuşurken kesilme yaşamadım o konudada için rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßuR@k -- 25 Eylül 2010; 17:25:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkrrm44

Ya ne biçim bir oparatöre kayıtlıyım bin pişman oldum turcelli olduğuma insan kontratsız satmaz mı ya

Normalde satıyor fakat şuan nedense satmıyor kontratlı satış politakası başlattı haftaya gene başlar kontratsıza.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asush

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Sabah aradığımda bağdat cad. yani Ertaş Vodafone da vardı..

Teşekkürler, dostum.

Telefonu var mı?

Hemen arayayım varsa ayırır belki.

bu arada Ertaş değilmiş karıştırmışım ERSA. o kdr çok yeri arayınca..

KADIKÖY Ersa Telekomünikasyon Elekt.Eşya Tekst.Kozm.Ltd.Şti. Bağdat Cad.No:366/8-9-10
    TELEFON-1 FAX TELEFON-2
    +90 216 3689905 +90 216 3688806

• bugün ankarada hiçbiryerde yoktu.fakat bir tane vodafone'da çalışan çok güzel bir kız vardı.o bana önceden ayırmıştı telefonumu falan da kaydetmişti.diğer müşterilerinki kayıtlı değildi hatta sizi aradım ilk diye kendi telefonunun rehberini gösterdi.ben de onunkini ilk telefonumu alırken kaydetmiştim.bugün aradım tekrar onu 2 tane daha ayırttım.sonra gittim aldım 16'lık. ankaradaki çoğu tim'e lanet olsun.ellerinde olanlar karaborsadan satıyorlar. bir gerzek kvk garantili diye atıyordu beyaz vardı 16'lık 1950'ye satıyordu.garantisizdir diye almadım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 25 Eylül 2010; 18:02:21 >

• Sonunda bende aldım canavarı fakat kenarında ufak bi çizik tarzında biçey var aluminyum kısmında onada nazarlık diyorum artık. Bahsedilen sensör arızasıda şimdilik görülmüyor. ama dışarı verilen sesi az gibi 4.1e de gücelledim kullanayım bakalım biraz.Alan veya alacak olan herkeze hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko

quote:

quote:

quote:

16 gb aldım ama itunes bağlaynca 14 gb diye gösteriyor :S neden :S

Bilgisayar satıcılarının 1 GB'ı 1.000.000.000 byte olarak kabul edip, bilgisayar sistemlerinin 1.073.741.824 byte'ı 1 GB kabul etmesinden kaynaklanan bir durum. Gayet normal.

bende dedim bende mi sorun var :D peki itunes a her baplayışta şarj oluyor. omu değiştirebilirmiyiz?

Pcye bagladiginda itunes acik olmasada sarj eder

hiç mi çözümü yok bunun.mesela bazı telefonlarda usb den şarjı kapataibliyorsun ... çok sinir bir şey bu .ben pili iyi kullanmak için %10 da şarj ediyorum hep bunlar da ne yapıyor böyle .
    hoş telefonun pili de çok iyi çıktı hala %60 larda.

• Konuya bakiyorumda herkes Iphone 4 pesinde almak icin karis karis geziyorlar her yeri ne teknoloji tutkunu bir milletiz

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

bugün ankarada hiçbiryerde yoktu.fakat bir tane vodafone'da çalışan çok güzel bir kız vardı.o bana önceden ayırmıştı telefonumu falan da kaydetmişti.diğer müşterilerinki kayıtlı değildi hatta sizi aradım ilk diye kendi telefonunun rehberini gösterdi.ben de onunkini ilk telefonumu alırken kaydetmiştim.bugün aradım tekrar onu 2 tane daha ayırttım.sonra gittim aldım 16'lık. ankaradaki çoğu tim'e lanet olsun.ellerinde olanlar karaborsadan satıyorlar. bir gerzek kvk garantili diye atıyordu beyaz vardı 16'lık 1950'ye satıyordu.garantisizdir diye almadım zaten

Hocam kiz senden hoslanmis olmasin

• selamlar arkadaşlar ,

uzun süredir burayı misafir olarak takip ediyordum ; ancak bu süreçte üye olmam gerektiğine inandım ve üye oldum . Bugün saat 3 ten sonra yaklaşık 2 saat Bakırköy ve Ataköy civarlarındaki bütün TİM , Vodafone ve Darty - Elektroworld ü gezdim , ancak aleti bulamadım 1 tane 32 GB buldum ama 16 aradığım için ilgilenmedim . Belli yerlere telefon bıraktım .

Burdan gözlemim şudur ki TİM lerde en az bir 100 TL fiyat farkı olucak . Vodafone dan kontratsız almak ihtimal dahilinde gözükmüyor . Artık pazartesi sabah Darty-Elektroworld kapasında olacağız eğer oraya gelmezse resmen TİM in kucağına düşeceğiz gibi görünüyor 1569 TL yerine 1700 alıcaklar bizden

Bunun dışında bu yakınlarda veyahut ta başka bir yerde olupta yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa P.M. beklerim , veyahutta buradan da yorumlarını bekliyorum . Şimdiden teşekkürler ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgun23

selamlar arkadaşlar ,

uzun süredir burayı misafir olarak takip ediyordum ; ancak bu süreçte üye olmam gerektiğine inandım ve üye oldum . Bugün saat 3 ten sonra yaklaşık 2 saat Bakırköy ve Ataköy civarlarındaki bütün TİM , Vodafone ve Darty - Elektroworld ü gezdim , ancak aleti bulamadım 1 tane 32 GB buldum ama 16 aradığım için ilgilenmedim . Belli yerlere telefon bıraktım .

Burdan gözlemim şudur ki TİM lerde en az bir 100 TL fiyat farkı olucak . Vodafone dan kontratsız almak ihtimal dahilinde gözükmüyor . Artık pazartesi sabah Darty-Elektroworld kapasında olacağız eğer oraya gelmezse resmen TİM in kucağına düşeceğiz gibi görünüyor 1569 TL yerine 1700 alıcaklar bizden

Bunun dışında bu yakınlarda veyahut ta başka bir yerde olupta yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa P.M. beklerim , veyahutta buradan da yorumlarını bekliyorum . Şimdiden teşekkürler ..

Evet aynen ben de dayanamayıp üye oldum. Ben de sizin gibi bu civarlarda heryeri 2-3 kere aradım yok yok yok.. Dün Atrium TİM'deki kadınla 2 kere konuştum gelmedi dedi gelince ben siziarayacağım merak etmeyin dedi. neyse akşam oldu aradı tamam geliorum dedim bu sefer demez mi kontratsız vermiyoruz diye nası yaa dedim niye beklettiniz beni o zmn diip kapadım.. sinir oldum TİM'e sakın para vermeyin. Bugün electroworldle konuştum zamanı belli olmamakla birlikte 1 hafta içinde gelecekmiş. bence gitmeden arayın derim.. En uygun fiyatı electro verdi valla helal olsun.. Gözümün önünde dün herkes burda, electroda var gidin diyip durdu ah tim ah yaktı beni.. Kısmetimizde yokmuş napalım..

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.