Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onur__

Ya arkadaslar bu Micro Sim'lerde hazir kart/faturali ayrimi var mi? Lutfen cevap verebilir misiniz?

Bu micro sim faturali hatlar icindir, hazir kart numaranizi bu micro sim e aktaramiyoruz diyorlar mi?

Gercekten var mi boyle bir sey?

48 dakika konustum ev telefonundan turkcell ile, hala bir cozume ulasamadim. Cok sikiliyorum artik bu isten. Teknoloji departmanina aktardilar, orasi bile birsey bilmiyor.

Bana sadece sim kartlar ile ilgilenen ultra mega teknoloji manyagi bir teknoloji uzmaniniz veya departmaniniz varsa oraya yonlendirin dedim en son, yok diyorlar. Cok sinirim bozuldu.

Yardimci olun arkadaslar, hazir kartli olup iphone 4 kullanan yok mu yani aramizda (kendi kartini kesip kullanmadan bahsetmiyorum)

Ben kullaniyorum hazirkartla iphone4.. 64 bitlik kartimi bestbuyda kestirip taktim, çalişti.

• Arkadaşlar imzamdaki linke tıklayarak iphone 4 bodyguardz invisible shield sayfama ulaşabilirsiniz. çizilme, düşme ve anten sorununa şeffaf çözüm ;)
  • Bugün MediaMarkt Beylikdzü'ne gittim. Ellerinde 16 ve 32'liklerden yeterince var. Yalnız Turkcell taahhütlü satabiliyorlarmış, kontratsız satış şimdlik yok. Gerçi 16 GB için 1699 TL gibi kontratsız fiyat yazıyor ama dediğim gibi kontratsız satmıyorlar. Beylikdüzü MM'da Vodafone da var, yeniler. Ama henüz ellerine Vodafone Iphone 4 cihazlar gelmemiş, her an gelebilirmiş..

Almadan önce görüp inceleyebileceğiniz açıkta bir gerçek Iphone 4 var. Ben görüntüye bayıldım. Kameralar çok iyi. Hele hele ön kameranın kalitesine bayıldım, piyasadaki çoğu telefonun gerçek kamearasından bile iyi diyebilirim. Iphone 4, umduğuma göre de bayağı ufak boyutlu geldi bana. İçinde hat olmadığı için çekim sorunu hakkında bir test yapamadım, bilgi edinemedim. Ama sağ elle bile tutuşta elim o ölü noktaya hep temas ediyor, bu yüzden az da olsa soğdum makineden.

Ben biraz daha bekleyeceğim. Kullananlardan yorum geldikçe karar vereceğim. Az para vermiyoruz, az daha sabır diyorum kendime...

Almakta kararsız olanlar gidip görebilir, muhtemelen tüm Media Marktlarda da dummy vardır.

• Merhaba,

Bu sayfayı ilk açıldığı günden beri misafir olarak takip ediyordum baktım yorum yazmadan duramıyorum üye oldum öncelikle herkese selamlar.

Kontratsız 16gb almayı düşünüyorum. Dün 3 tane Turkcele kayıt yaptırmama rağmen 3'ünden de kelek yemiş durumdayım onların yüzünden electroworlde gidip almadım. bilseydim öğlen electroworlde gider alırdım. Şuanda da sinir katsayım tavanda resmen hırs yapmış durumdayım. Neredeyse İstanbul'daki tüm turkcelleri ve vodafoneları aradım. Bakırköy'de oturuyorum civardaki turkcellerin bazılarında bulabildim fakat kontratsız satmıyorlar. Bir çok vodafoneu aradım onlar satıyor fakat 16gb 1600 tl 32 1900 tl mağazadan mağazaya taksit imkanları değişiyor. Şaşkınbakkaldaki Turkcel'de buldum 1800 tl 16 gb dedi. Turkcell kontratsızların fiyatlarınıda şişirmeye başlamış anladığım kadarıyla. Suadiye turkcel artık KONTRATSIZ SATMIYORMUŞ. Te allam ya delirmemek imansız.. saat 11:30'tan beri bayi arıyorum yok yok yok.

Ben de an itibariyle karar verdim 1600 tl'ye şansa turkcell'de bulamadığım taktirde turkcell'e para kazandırırsam nolayım. Electroworlde bu hafta içi yeni stoklar gelecekmiş. son durum bu şekilde bilginize...

Eğer 16 gb 1600 ve world 10 taksit kontratsız satan bi yer bulan olursa lütfen buradan bizi de bilgilendirsin.

Teşekkürler.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asush -- 25 Eylül 2010; 14:04:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asilx

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Ya arkadaslar bu Micro Sim'lerde hazir kart/faturali ayrimi var mi? Lutfen cevap verebilir misiniz?

Bu micro sim faturali hatlar icindir, hazir kart numaranizi bu micro sim e aktaramiyoruz diyorlar mi?

Gercekten var mi boyle bir sey?

48 dakika konustum ev telefonundan turkcell ile, hala bir cozume ulasamadim. Cok sikiliyorum artik bu isten. Teknoloji departmanina aktardilar, orasi bile birsey bilmiyor.

Bana sadece sim kartlar ile ilgilenen ultra mega teknoloji manyagi bir teknoloji uzmaniniz veya departmaniniz varsa oraya yonlendirin dedim en son, yok diyorlar. Cok sinirim bozuldu.

Yardimci olun arkadaslar, hazir kartli olup iphone 4 kullanan yok mu yani aramizda (kendi kartini kesip kullanmadan bahsetmiyorum)

Ben kullaniyorum hazirkartla iphone4.. 64 bitlik kartimi bestbuyda kestirip taktim, çalişti.

Yani dedigim gibi micro simler faturali/faturasiz olarak farkli mi? Hazir karti microsime aktaramiyorlar mi?

O yuzden mi kestiniz?

• Arkadaşlar kanyon ve akmerkezde iphone 4 kaldı mı acaba ?? son durum nedir
  • Bagdat caddesindeki(Suadiye) Turkcellin kendi yerine gidecegim ama isyerimden cikamiyorum yogunluktan. Acaba yarina kadar biter mi ? Kontratli alacagim bu arada. İnsallah bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Arkadaşlar kanyon ve akmerkezde iphone 4 kaldı mı acaba ?? son durum nedir

Kanyonda kalmamış, appleda da yok. akmerkez telefonu cvp vermiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkrrm44

Bağdat caddesinde konturatsız kalmışmıdır ellerinde
    Bağdat caddesindek tim microsim veriyom mu?

Orayı arayıp sorsan?
  • şimdi aldım :D dil ingilizce. nasıl değiştireceğimi bulamadm :D
    karıtmı micro sim yapamadık mahvettik :D kadn yeni akrt verdi ücretsz .D numaralar gitti :D
    dil naısl değiştireceğim?
  • zagg invisible shield alcam bitane ne diyorsunuz arkadaslar yoksa direk kılıf mı alsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimean

quote:

Orijinalden alıntı: mkrrm44

Bağdat caddesinde konturatsız kalmışmıdır ellerinde
    Bağdat caddesindek tim microsim veriyom mu?

Orayı arayıp sorsan?

Ben arıyorum, ama açmıyorlar.(Suadiye) Bir kere capitol'deki Turkcell cevap verdi, onlar da kontratsız satmıyorlarmış.
  • 16 gb 1650 çekti micro sim içinde 8TL dedi gerci almaya karar verirsem mıcro ıcın eksta ucret vermem.
    kvk garantılı ne yapsam acaba ?
    piyasa 1600 16gb ıcın ama care yok..

öneri beklıyorum
    aslında 32gb alacagım ama yok pıyasada haftaya anca gelır dıyor :s
    16gb yetmez mi acaba
  • HD video çeken bir cihaza 16GB yetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakannn1907

16 gb 1650 çekti micro sim içinde 8TL dedi gerci almaya karar verirsem mıcro ıcın eksta ucret vermem.

öneri beklıyorum
    16gb yetmez mi acaba

neresı dedığın yer ?
  • Şimdi Sadiye Turkcell'e bir arkadaşimi yolladim.Kontratsiz i4 yok, 32 gb yok. Sadece 16 gblik vsrmiş. O da bugün biter dedo. Çok kalabalikmiş. Yeni parti i4'ler 15 gün sonra demisler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

quote:

Orijinalden alıntı: hakannn1907

16 gb 1650 çekti micro sim içinde 8TL dedi gerci almaya karar verirsem mıcro ıcın eksta ucret vermem.

öneri beklıyorum
    16gb yetmez mi acaba

neresı dedığın yer ?

ist-esenler..
    hd vıdeo ıcın yetmez dogru ama cektıgımız vıdeolar pcye atarız yer acılır öyle olmaz mı :)
    1650 diyor..32gb lıkta yok pıyasada vallahi kafam karıstı
    biri kanıma girsinde alıyım su 16 olanı

• arkdaşlar bende dün iphone 4 aldım.. ama buna uygulama yüklemek lazım.
    ne tavsiye edersiniz.?
  • beyazi da ayni tarihte satisa sunulacak mi?
  • İstanbul Avrupa yakasında bugün alan arkadaslar, nereden, nesekilde ve stok durumunu yazarlarsa çok memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.