Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pek önemli bir şey değil kaç k olduğu.. ne için sordun merak ettim
  • 64 lük gerekiyor diyorlarda ip4 için. o yüzden :S microsim yok ve kendim keseceğim. eğer dedikleri doğruysa ve bendekide 32 likse boşa kesmiyim diye.
  • Yoo öyle bir şey gerekmiyor, bende 32 lik vodafone var, kendim kestim 1.5 aydır kullanıyorum sorunsuz problemsiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

64 lük gerekiyor diyorlarda ip4 için. o yüzden :S microsim yok ve kendim keseceğim. eğer dedikleri doğruysa ve bendekide 32 likse boşa kesmiyim diye.

yazması lazım nası yazmıyor ki sende ama eskiyse kartın 64 lük değildir
  • tmm ozaman.. teşekkürler :) deniyim inş. keserim :)
  • İZMİRDE HİÇBİR YERDE BULAMIYORUM...............

Hangi Turkcell Tim i aradıı isem yok gelmedi daha Pazartesi gelecek diyorlar ve kontratsz satmadıklarını söylüyorlar..

Böyle saçmalık görmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRCo -- 25 Eylül 2010; 12:10:32 >
  • Bağdat caddesinden kontratsız alanlar varmı bugün ve ne kadara aldılar birazdan bende gidip almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenurl

quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

64 lük gerekiyor diyorlarda ip4 için. o yüzden :S microsim yok ve kendim keseceğim. eğer dedikleri doğruysa ve bendekide 32 likse boşa kesmiyim diye.

yazması lazım nası yazmıyor ki sende ama eskiyse kartın 64 lük değildir

evet bayaa eski :D zaten arkadaş öyle birşey gerekmiyor dedi. o yüzden rahatladım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratti1905

Yoo öyle bir şey gerekmiyor, bende 32 lik vodafone var, kendim kestim 1.5 aydır kullanıyorum sorunsuz problemsiz..

Hocam calisiyor mu 32 bitle ya? Vay anasini.

Baska deneyen oldu mu acaba (Turkcell falan)

Bende hazir kart var ve hazir kart icin micro sim bulamiyorum diye telefon alamadim.
  • Çalışıyor tabi, niye çalışmasın ki ?

Kim size 32kb ile çalışmıyor dedi onu anlamadım..

Kartın yanında yazan kb, kartın hafızasıdır... Sinyal gücü ile falan alakası yoktur o kb nin.
  • forumda demşlerdi 64 gerekiyor diye. o yüzden :D
  • Öyle bir şey yok, yanlış bilgi.. Düzgünce keserseniz sorunsuz kullanırsınız.. 32 64 128 fark etmez.
  • Bende gidiyorum bağdat caddesine almaya bakalım ellerinde kaldıysa alıcaz
  • Tabiki sinyalle ilgisi yok ama calistirmiyor diye biliyordum.

Hatta 3G'de bile ayni sey soyleniyordu, kartim eski oldugu icin telefonumu alip birkac gun hatti komsumun uzerinden kendi ustume gecirip 64 bitlik kart almak icin telefonu kullanamamistim (2 sene once bile olmuyor deniliyordu yani)

Ben de denemedigim icin bilemiyordum tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeebani

Bende gidiyorum bağdat caddesine almaya bakalım ellerinde kaldıysa alıcaz

Kontratsız kaç adet kaldığını ve fiyat-taksitlerinin ne olduğunu da buraya yazarsan sevinirim.
  • 288 kayıtlı üye, 691 misafir, 47 mobil kullanıcı hey maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _leylandi_ -- 25 Eylül 2010; 13:29:23 >
  • bu konu tavan yapıyor
  • beyler iphone 4 fun club oluşturma zamanı gelmedimi.bu işten anlayan biri çıksada sağlam bir konu açsa fena olmaz hani.kim almış,hangi modelini almış,kaç kişi almış bilinir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ya arkadaslar bu Micro Sim'lerde hazir kart/faturali ayrimi var mi? Lutfen cevap verebilir misiniz?

Bu micro sim faturali hatlar icindir, hazir kart numaranizi bu micro sim e aktaramiyoruz diyorlar mi?

Gercekten var mi boyle bir sey?

48 dakika konustum ev telefonundan turkcell ile, hala bir cozume ulasamadim. Cok sikiliyorum artik bu isten. Teknoloji departmanina aktardilar, orasi bile birsey bilmiyor.

Bana sadece sim kartlar ile ilgilenen ultra mega teknoloji manyagi bir teknoloji uzmaniniz veya departmaniniz varsa oraya yonlendirin dedim en son, yok diyorlar. Cok sinirim bozuldu.

Yardimci olun arkadaslar, hazir kartli olup iphone 4 kullanan yok mu yani aramizda (kendi kartini kesip kullanmadan bahsetmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: huersa

Bağdat caddesi (Suadiye) deki Turkcell'de kontratsız iphone4 satışı devam ediyor mu?(dün sadece kontratlı satış yapıldığı yazılmıştı)
    02163607487 numaralı telefonlarını açan yok, şimdi boş yere gitmeyeyim kontratsız satmıyorlarsa :)

5 dakka once aradım kontratsız satmıyolar :@
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.