Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onur__

Istanbulda 1600 liraya bugun alabilecegim bir yer var mi bildiginiz? Bakirkoy ve Kucukcekmece ilcelerinde falan?

Bugün Ataköy A Plus Darty'ye sordum Çarşamba geleceğini söyledi. İsim yazdırdım..

-0-

Arkadaşlar bir sorum olacak; kutulardan kılıf, bumper vs çıktı mı?
  • hayır çıkmıyor
  • 4.0.2 de kalırsanız JailBreak yapabilirsiniz, 4.1 e update yaparsanız telefonunuza HDR özelliği gelir fakat JailBreak yapamazsınız

HDR kısaca 2 fotoyla anlatırsak

HDRsız

HDR'lı

• quote:

Orijinalden alıntı: boranstabu

hayır çıkmıyor

Steve amca kandırıkçı çıktı demek ki? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenurl

4.0.2 de kalırsanız JailBreak yapabilirsiniz, 4.1 e update yaparsanız telefonunuza HDR özelliği gelir fakat JailBreak yapamazsınız

HDR kısaca 2 fotoyla anlatırsak

HDRsız

HDR'lı

HDR'lı güzelmiş. Jailbreak çok gerekli bişey mi? yani app'den kaçtane ücretli uygulama indiririz ki? (daha önce iphone kullanmadığım için JB hakkında çok bilgim yok)

• Arkadaslar soyle bir sorum var:
    11 yildir Turkcell`deyim vodafone`a gecmeyi dusunuyordum. bu ip4 kampanyasi bardagi tasiran son damla oldu. Simdi numaramla vodafone`a gecsem ve onumuzdeki ay ip4 alsam ve kart kesme islemi basarisiz olsa. bu durumda vodafone mu yoksa turkcell mi bana yeni kart verecek. vodafone simkarta turkcell numarasini atayabilir mi ya da turkcell aboneliginden ciktigim icin beni baglamaz diyebilir mi? Bir de turkcell`in mevcut microsimleri konusma ve sms`i desteklemiyordu. bu konuda benim kacirdigim bi gelisme var mi?
    tesekkurler.
  • Uygun fiyata iPhone 4 aksesuarları için aşağıdaki siteye bakabilirsiniz. Bol çeşit var.

http://www.pdateknoloji.com/KMDefault.aspx?ctrid=11989
  • Vodafone a gecis 1 hafta suruyor - ip4 alirken micro sim veriyorlar
  • Arkadaslar numaramı vodafone tasımak ıcın evraklarımı ıslemlerı gerceklestırdım bende pazartesı salı telefonum elımde olucak sanırım.

Bir sorum var vodafone kampanyasından telefon alan arkadaslar İOS versiyonlarını paylasabilirlermi acaba 4.1.0 mı gelıyor 4.2.0 mı ? Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STATIC-X -- 26 Eylül 2010; 20:53:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

home tuşuna 2 kere basınca altta gözüküyor ya onlar çalışmakt aolan prog.lar mı yoksa sadece menüyü o şekildemi gösteriyor?
  • Arkadaşlar bir türlü hangi kılıfı alacağıma karar vermedim,sizce en iyi ve kullanışlısı hangisi?
  • Bütün gün heryeri aramama rağmen bulamadığım ip4'e bugün şu saat itibariyle sahip olmuş bulunuyorum Vatan Bilgisayar - Bostancı'da son adet kalan 16GB 'ı kaparak :)
  • 4.2 kasımda çıkacak versiyon. Son güncel versiyon 4.1

Ben vodafone dan aldım. Versiyonu 4.0.2 idi. Güncelledim şu anda 4.1 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lienna5

Bütün gün heryeri aramama rağmen bulamadığım ip4'e bugün şu saat itibariyle sahip olmuş bulunuyorum Vatan Bilgisayar - Bostancı'da son adet kalan 16GB 'ı kaparak :)

Fiyatı?
    Taksit?
  • evet fiyat ve taksitlendirme imkanları nelerdi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lienna5

Bütün gün heryeri aramama rağmen bulamadığım ip4'e bugün şu saat itibariyle sahip olmuş bulunuyorum Vatan Bilgisayar - Bostancı'da son adet kalan 16GB 'ı kaparak :)

Şanslısınız.. güle güle kullanın..
  • arkadaşlar vatan bilgisayar satıyormu.ben cuma günü gittiğimde yoktu ama
  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar diliyorum..
    Forumu ve iphone kısmını yaklaşık olarak 1-2 yıldır takip ediyorum ve kayıt olma gereği duydum benim sizlere bir kaç sorum olacak

Ben İst/silivri'de oturuyorum ve şuan vodafone mağazasının silivri şubesinde kontratsız satış var ellerinde stok kısıtlı ve 1600 tl ye satyıorlar ...

Ben Vodafone cep avantaj tarifesini kullanıyorum ve aylık 55 tl veriyorum bana önerebileceğiniz bir paket var mı ve tam olarak ödeme planı nasıldır? veya kontratsız mı almalıyım

Forumda herkes anten anten diyor ama '%90lık kısım bu sorundan müzdarip değil..Çok büyük bir sorun teşkil ediyor mu sizce yoksa iphone al kullanmana bak sıkıntı olmaz mı diyorsunuz

En merak ettiğim konuya gelince arkadaşlar:

-Şimdi diyelim biz bu ürünü aldık 1600 tl ye sonuçta iphone her sene kendini geliştiren ve yenileyen bir marka e anten sorunuda yok değil hani ilerde yeni bir model çıktığında biz elimizdeki ip4ü satmaya kalkarsak müşteri bulabilir miyiz ve piyasası çok oynar mımalum yeni çıkacak olan üründe ilerde anten sorunu olmaz diye düşünüyorum...Forumdaki arkadaşlardan bu sorularımın cevabını alırsam çok mutlu olucam

Şimdiden cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ve iyi forumlar diliyorum

Saygılar...

Edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NK0Z -- 26 Eylül 2010; 21:21:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Figgiee

evet fiyat ve taksitlendirme imkanları nelerdi....

Evet fiyat bekleniyor... İnternet mağazasında yok hala vatanın...
  • en fiyatı vatan verir her zaman.
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.