simlocksuz apple store'da satılmıyor ama kanada ya da avrupadan gelen factory unlock telefon bulabilirsiniz ki genelde 1000 dolar civarı 630 dolara nasıl almayı başarmış ben de merak ettim
Tarih belli olduguna göre geriye kalan beklemek
Timur Sırt'a güvenirim her türlü
Artık Türkiye ye gelmesini beklemiycem sanırım, sahibinden.com üzerinden 1400 TL ye bile satılıyor bu meret.
oh be sadece 21 gün kaldı :)
Hala iddia ediyorum bayram soınrasına bırakmayacaklar çıkışını.
iyi bari tarih belli oldu. fiyatta geçen seneki 3GS çıkış fiyatlarının 3 aşağı 5 yukarı aynısı olacaktır bence. Ama kaynak' ın linkini alabilirmiyiz acaba ?
Umarım fiyatlar söylendiği gibi 1600-1700 civarında uygun olur. Ama içimden bir ses çok daha yüksek olacağını söylüyor :(
sonunda tarıh bellı oldu çok şükür. hem bızım hem forumun sağlığı ıçın güzel oldu bu haber, zıra artık I4 şu tarıhte çıkıyor kaynak kabaetım dıye dolanan olmayacak forumda.
ılk fıyat açıklamasını ılk kım yapacak acaba, ona göre dığerı kampanya yürütebılır çünkü
Küçük bir analiz yapalım ve
İngiltere ile birkaç ürünü kıyaslayalım
iPod Nano 8 gb İngilterede 277 TL civarında burada ise 432 TL Oran 1.55
iPod Classic 160 gb İngilterede 454 TL civarında burada 624 TL Oran 1.37
iPod Touch 8 gb İngilterede 357 TL civarında burada 492 TL Oran 1.37
Genel olarak oranlar 1.37 - 1.55 arası değişmekte.
iPhone 4 16 gb İngilterede 1180 TL civarında burada olması muhtemel fiyat 1770 TL Oran 1.50
iPhone 4 32 gb İngilterede 1420 TL civarında burada olması muhtemel fiyat 2130 TL Oran 1.50
Bu bilgiler Bilkom ve Apple İngiltere sitesindeki fiyatlarla oluşturulmuştur.
Ürünü ilk önce Bilkom getiremediği için diğer firmaların 2.500'e varan fiyatlardan satmaları normaldir.
Kendi açımdan ürünü Bilkom yada Turkcell getirmeden almam ancak eğer tepkili olacaksak Türkiye'de satılan tüm elektronik ürünler için tepki koymamız lazım.Zira neredeyse tüm elektronik ürünler yurtdışındaki fiyatların 1.5 - 2 katına satılmakta.
Olaya bu yönüyle bakarsak fiyatların pekte anormal olmadığını görürüz.
Tabi isterdik ki fiyatlar İngiltere ile aynı olsun ancak İngilterede satılan hiçbir ürün ile aynı fiyata sahip değilken iPhone için pembe bir tablo çizmek bence yanlış....
bence 16gb fıyatı max 1800'den fazla olmayacaktır.
Umarım o civarlarda olur
bu arada habare göre samsung, ıphone ve ıpad'lerde kullanılan depolama ve görüntüleme teknolojılerının sahıbıymış. ılgınç
haberin başlığında "20 eylül'de Türkiye'de" ifadesi kullanılıyor.. haberin içeriğinde ise "20 eylül'de satışa sunulacağı ileri sürülüyor" deniliyor..bu ne yaman çelişkidir..? heralde yazar da forumdan okuduklarından sonra kendi fikrini yazmak için haber yapmış..Sabah gazetesi, normaldir..
sabah gazetesi baptistayı rosicky i ledesmayı hepsini galatasaraylıda yapmıştı :)
Resmi açıklama gelmeden bu habere inanmak gülünç.
hmm doğru diyon yaa tüh nasıl akledemedik :(( neyse o zaman sende ki 1700lük simkilitli GARANTİSİZ iphone u alalım saolasın açıklamaların için
quote:
Orijinalden alıntı: applecalifornia
sabah gazetesi baptistayı rosicky i ledesmayı hepsini galatasaraylıda yapmıştı :)
ümitle bekliyoruz..
quote:
Orijinalden alıntı: abcboy
hmm doğru diyon yaa tüh nasıl akledemedik :(( neyse o zaman sende ki 1700lük simkilitli GARANTİSİZ iphone u alalım saolasın açıklamaların için
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Katmir
Niyeyse ben ucuz bekliyorum...En azından kontratlı olanlar internet ve konuşma hakkını göz önüne alınca ucuza mal olacak diye düşünüyorum...
Banada öyle geliyor hocam..
quote:
Bencede en mantıklısı 1 Eylüldeki açıklamayı beklemek..