Arkadaşlar bugün sordum bir Turkcell mağazasında, adam çok emin bir şekilde ekim ayı içerisinde geleceğini söyledi.
Ekimmi xS 20 eylüle noldu ya ?
çıkış tarihinden sonra en büyük soru? kılıf hediyesi olacak mı????
quote:
Orijinalden alıntı: Mince49
Arkadaşlar bugün sordum bir Turkcell mağazasında, adam çok emin bir şekilde ekim ayı içerisinde geleceğini söyledi.
Forumda Bir Kaç Kişi Turkcell'e Mail Göndermişti.Turkcell'de Eylül Ayi İcerisinde Müsterilerimizle Bulusturacagiz Demisti.
Garanti turkcell yine kazık fiyattan girer.Baksanıza samsung galaxy s 1495 tl mı neydi nakit fiyatı.Turkcell öldürsen 1700'den aşşağı vermez en ucuzunu neydi şu 16 gb olanını yani.(ya da verebilirde 1699 tl gibi)Biraz vahşi kampanyalar yapıyo bu aralar vodafone ama o da öbürünü izler bende alamam kısaca.Ne yaparım o durumda gider 3110'a yeni batarya alırım ohh koç gibi
quote:
Orijinalden alıntı: volcano2K
Aman ne büyük soru
sabah gazetesi kuyuya bir taş attı bakalım çıkartabileceğizmi...
şimdi bende bir taş atayım
bir çıksın da o zaman da kılıfla ilgili başlıklar açılır sorun değil :))) sorun telefonun kendisinin olmaması..tek tek çözelim sorunları :)
quote:
Orijinalden alıntı: volcano2K
SOUNDA HELE ŞÜKÜR BEEE FORUMDAKİ SAÇMA SAPAN SAPALAK FİYATLARA SATANLARAA KAPAKK OLSUNN ELİNİZDE PATLAR İNŞŞ
Konu içerisindeki konuyla alakasız mesajları temizledim. Lütfen kişisel problemlerinizi pm yoluyla halledin arkadaşlar.
hocam bi sakin ya :) arkadaş mevcut vodafone tarifeleriyle bir iki oynamış o kadar :)))) satışa çıktığı filan yok..
quote:
Orijinalden alıntı: sardemir
SOUNDA HELE ŞÜKÜR BEEE FORUMDAKİ SAÇMA SAPAN SAPALAK FİYATLARA SATANLARAA KAPAKK OLSUNN ELİNİZDE PATLAR İNŞŞ
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
hocam bi sakin ya :) arkadaş mevcut vodafone tarifeleriyle bir iki oynamış o kadar :)))) satışa çıktığı filan yok..
quote:
Orijinalden alıntı: sardemir
olsun aga yaaa nasıl sevindim bilemezsinn ben zaten sabırlı birisiyim sorun yok ama sevindiğim en çok şey fahiş fiyata satanların şimdi fiyatları nasılda düşürcek olmasııı ZHAUHAUA :d
iyi de niye fiyat düşürsünler ki dostum?_ ortada ne telefon var ne de resmi çıkış tarihi? sabır etmeye devam :)
arkadaşım fransadan almış süper telefon falan ben de inceliyorum menülerine bakıom o sırada yalnız dedi ordan tutma hat giderse kapalı çıkar şimdi dedi ıııı??? turkcell hat
quote:
Orijinalden alıntı: tritone
hat giderse kapalı çıkar şimdi dedi ıııı??? turkcell hat
ne demek
quote:
Orijinalden alıntı: tritone
arkadaşım fransadan almış süper telefon falan ben de inceliyorum menülerine bakıom o sırada yalnız dedi ordan tutma hat giderse kapalı çıkar şimdi dedi ıııı??? turkcell hat
Ordan Tutma Sende.
emin ol 1650 olur
1650 TL'ye satışa çıkması bence de zor. 16 GB'lık model 1750-1800 civarı çıkar diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
1650 TL'ye satışa çıkması bence de zor. 16 GB'lık model 1750-1800 civarı çıkar diye düşünüyorum.
Görürürsünüz 1650 TL Olacak 16GB'lik Modeli.
quote:
Orijinalden alıntı: Brainy
quote:
İddialaşmana gerek yok bu benim şahsi fikrim. Keşke dediğin fiyattan çıksa da hemen alsak.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Brainy
quote:
İddialaşmana gerek yok bu benim şahsi fikrim. Keşke dediğin fiyattan çıksa da hemen alsak.
Malesef öyle. 1650´den çıkmayınca bizi sevindirecek bir şey yok ama burası Türkiye. Normal şartlarda 1650´den çıkması pek olağan gelmiyor bana da.